Heinäkuu on hyvä kuu

Lentoaskeleita

Olen avannut "uusi kirjoitus"-kohdan monta kertaa kuluneella viikolla, mutta hetken näppäimistöä naputeltuani olen pyyhkinyt kaiken pois. Tässä heinäkuussa on vain jotain, joka laittaisi minut ulos lämpimiin hämärtyviin iltoihin, koska juuri nyt on niin tolkuttoman kaunista. Sitä vain on niin onnellinen tästä, että pihalle riittää vain kevyt kesämekko ja trampoliinissa voi hyppiä iltaselle asti, eikä puoli kymmenenkään ole välttämättä liian myöhäinen lettujenpaistamisaika. Ehkä näinä hetkinä elää eniten juuri tässä, kun haluaa vain leikkiä, ettei koskaan ole olemassa paukkupakkasia tai iltapäivisin saapuvaa yönpimeää, eikä halua ajatella ainuttakaan sitten kun on syksy niin-ajatusta. 

Iltaisin ollaan kuljettu paljain jaloin pellon reunaan syömään iltavitamiinit suoraan pensaista.

Kesävarpaat. <3

Asiasta toiseen, huomasin äsken, että ihan muutaman päivän päästä Lentoaskeleita täyttää kaksi vuotta. Muistan niin hyvin sen yön, kun ajatus omasta blogista hautui päässä ja sen, kuinka jännittävää oli kirjoittaa ensimmäinen postaus ikinä. Silloinkin oli tosi kuuma heinäkuu, pidettiin ikkunoita auki yölläkin ja poika oli vasta nelikuinen pötkylä. Enpä olisi uskonut, että homma ei jää viiteen postaukseen ja kyllästymiseen. Vanhojen kirjoitusten lukeminen on muuten hauskaa, vähän kuin lukisi siivottua päiväkirjaa! :D

Melkein kaksivuotissynttärien kunniaksi olisi tosi hauskaa kuulla, kuinka kauan juuri sinä olet lukenut blogiani? Onko siellä ketään, joka olisi ollut matkassa alusta asti, oletko hypännyt puolivälistä matkaan vai osuit äsken vaan tänne sattumalta? 

Ps. Ai niin, ja nykyäänhän olen vähän niin kuin tyylibloggaaja myöskin. ;) Joko olet kurkannut #momfien, jonka riveissä olen mukana?

Kommentit

Minä seurasin blogiasi alkumetreistä lähtien. Silloin kirjotin täällä blogia eri nimellä, vaihdoimme jopa joululahjatkin blogitempauksessa salainen blogiystävä. (Kiitos muuten puisesta vaunumobilesta!).

Vaikka hetkeksi lopetin bloggaamisen niin olen kuitenkin seurannut teidän matkaanne tänne asti :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Heii no niin, nythän minä tiedän, kuka olet! :) Onpa hassua, mulle tuli tästä ahaa-elämyksestäni samanlainen olo kuin olisi törmännyt vanhaan tuttuun pitkästä aikaa. Olen suorastaan ihan sanaton, että joku on viitsinyt vierailla blogissani sen alkumetreiltä saakka tähän päivään ja yhä on matkassa, vau, kiitos!

Onpa kivaa kuulla, että vaunumobile oli mieluisa. :)

Vau mikä vauva!

Nää sun kesäpostaukset on kyllä ihania :) oon tainnut aiemminkin sanoo, mutta osaat kirjottaa niin hyvin ja aidosti kaikista kauniista asioista ja tunteista ilman, että se kuulostaa teennäiseltä tai kliseiseltä. Itellekin tulee havahdus, että tosiaan, elä tässä hetkessä! Kiitos siis <3

Mä muuten taisin löytää sun blogin sen surullisenkuuluisan rotusääri-postauksen tiimoilta, varmaan osu tuolta viimeisimpien kommenttien kohdasta silmään joku juttu. Oli se varmaan yli vuosi sitten? Ja aika lailla säännöllisesti oonkin sitten pysynyt mukana :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahahah ai niin se rotusäärikeissi, totta tosiaan! :D Voi että kun en vieläkään yritä ihan kauheasti "tasapainoittaa vartaloani käyttämällä vähän löysempiä alaosia" ja pillifarkkujakin yhä käytän, vaikka mulle niitä rotusääriä ei olekaan suotu, o-ou. ;) Ihan mahtavaa, että jäit tuon jälkeen seuraamaan (ja jättämään kivoja kommentteja). Rotusääristä taitaa muuten olla jo puolisentoista vuotta, ehkä. 

Ja kiitos aivan mielettömästi sanoistasi. Tietkö, juuri teennäisyys ja kliseisyys ovat juuri niitä suurimpia mörköjä ja allergioita mulle kirjoittaessani ja välillä luen tekstejäni miettien, että ei kai mene jo imeläksi. Tuntuu tosi kivalta kuulla tuo. :)

juttakatariina
Juttakatariina

Ihanat kesävarpaat!♡

Ja mä olen tainnut roikkua mukana aika alkumetreiltä saakkaa, muistelisin ainakin näin :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihih, eikös olekin! <3 Ja oho, vau, säkin jaksanut lueskella juttujani alusta asti, kiitos hurjasti! :)

Mäkin muuten tykkään tosi paljon sun ihanan hyväntuulisesta blogista! :) Mulla vaan vaan käy helposti kaikkien Lilyn ulkopuolisten blogien suhteen, että niissä ei muista käydä kun täällä on niin paljon blogeja, ja sitten välillä käy aina lukemassa monta postausta kerralla (vink vink, ei muuta kuin Lilyyn vaan;). :D 

juttakatariina
Juttakatariina

Voi kiitos♡

Ja se on itseasiassa käynyt mielessä, saas nyt nähdä että mihin sitä vielä tässä päätyy ;)

Kao Kao

Mä taisin eksyä jonku hääaiheisen bloggauksen kautta sun blogiin viime keväänä :) taisit olla puutalobabyn, isyyspakkauksen ja Tyynen kanssa ensimmäisiä, joita aloin seuraamaan.

 

Muuten seuraamisen ja kommentoinnin takia mun piti kirjautua Lilyyn ja sieltä sitten putkahti mun oma palsta esiin. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin hauskaa kuulla, milloin ja miten tänne on lukijoita eksynyt mukaan! :) Onpa kivaa, että silloin eksyit, mäkin lueskelen sinun blogiasi! :) Ja hei sitten kun tulen taas ajan kanssa Helsinkiin, niin olisi hauskaa käydä joskus kahvilla (paremmalla tuurilla kuin viimeksi, hih). :)

hhanne (Ei varmistettu)

Minä taisin löytää tänne viime kesänä, varmaan jossain tulevaisuushaaveilu-huuruissa lueskelin blogeista hääjuttuja, vaikka itselle kyseiset asiat eivät ole mitenkään ajankohtaisia, edelleenkään :D mutta sillon tähän sun blogiin ihastuin ja mukana ollaan edelleen :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oo, vautsi miten mukava kuulla, että olet jaksanut lukea muitakin juttujani kuin niitä hääaiheisia, jotka lukuhetkellä tuntuivat mielenkiintoisilta (vaikka "tulevaisuushaaveilu-huuruissa", hihih). Olen meinaan välillä ajatellut, että kun blogini ei pitäydy missään tietyssä teemassa, niin se saattaa syödä lukijan mielenkiintoa. Joten iso kiitos! Kivaa, että olet mukana. :)

Laura T.
M O L

Moikka!

En yksinkertaisesti muista milloin aloin lukemaan blogiasi. Kyllä siitä on jo aikaa, ehkä vuoden verran.

Sulla on hyvä ote asioihin, ja asenteestasi voisi ottaa mallia yksi jos toinenkin. Siispä pysyn matkassa jatkossakin!

 

Laura

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.