Like it's yo birthday

Lentoaskeleita

 

We gon' party like it's yo birthday... In da Club oli niin kova hitti silloin, kun tanssin Onnelan tahmaisella lattialla lantiofarkuissa ja vaaleanpunaisissa mokkasaappaissa 18-vuotissynttäreitäni. Siitä on tänään yhdeksän vuotta, tänään täytän 27 ja nytkään mikään ei estä pitämästä kotibileitä... perheeni kanssa! ;) Tanssimasta vaikka sohvilla, tai kuten tyttöni, joraamasta aina mahdollisuuden tullen suoraan kaiuttimen vieressä. Tai menemästä kaupungin kivoimpaan leipomoon syömään kakkua. Ja hei, jos haluaisin kuohuvaa, se ei olisi sitä Alkon halvinta (tai ainakaan makeaa mangoviiniä, ihan totta Elina seriously?)  jota joisin väkisin, ainakaan päästäkseni humalaan. Ehkä ihan hyvä, että 18-vuotissynttäreitä juhlitaan vain kerran, vaikka en kyllä niitäkään aikoja mihinkään vaihtaisi. Silmien alla saattaa nyt olla paksun kajaalin sijaan ekat juonteet ja jotkut kummat pussit ja varjot, mutta väittäisin silti huumorintajun olevan ihan samaa tasoa ja kuulkaas kyllä tämä mamakin voi tanssia 50 Centin tahdissa. 

Lantiofarkuista ja niistä puoleensääreen tulevista kolmen sentin koron mokkasaappaista olen onneksi luopunut, toivottavasti yhdeksän vuoden päästä ei nolota yhtä paljon tämän hetken vaatevalinnat valokuvissa. ;) 

 

We gon' sip Bacardi eat cacke like it's my birhday

 

 

Kommentit

tanjatanja
Ei Beigeä

Paljon onnea ja KIITOS korvamadosta! :E

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ja ihan hei no problem! ;)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa synttäriä, Elina!! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Saranda! <3

morning glory
Morning Glory

Onnea ihana!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3

Vau mikä vauva!

Myöhäiset onnittelut! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3

Merenwen
Destination Maryland

Paljon onnea! Ja oh mitä kakkua! :P Itse en tiedä yhtään mitä teen ensi viikolla omilla synttäreillä...en varmaan mitään :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! :) Ja pöh, totta kai teet jotain, menet vaikka lempikahvilaan syömään jotain kakkua tai muuta kivaa pientä hemmottelua. Synttärionnittelut jo etukäteen! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Myöhästyneet onnittelut! :) Saman biisin tahtiin oon minäki tanssinu Onnelan tahmaisella lattialla :D kuulosti niin tutulta..

t. bk-Salla :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.