Kehuja ja lastenkutsuja

Lentoaskeleita

Iltaa! Tänään me ollaan puettu ykköset päälle koko poppoo ja juhlittu ystäväni pienen tylleröisen 1-vee synttäreitä. Suloinen sankari oli yhtä hymyä (kuten aina! <3), ilmapallot lenteli, lapset riehuivat itsensä väsyksiin, herkut maistuivat ja juttua riitti.

Valmiina lähtöön! Minähän lupasin alkaa käyttää enemmän värejä, ja sanassani olen enimmäkseen pysynytkin! ;)

Onnea vielä kerran pienelle prinsessalle, en voi uskoa että vuosi on jo mennyt! Viime kesäkuun alussa tuumailtiin ystäväni kanssa pienet nyytit sylissä, että ensi vuonna täällä onkin sitten aika eri meno. No niin olikin. <3 Poika oli niin väsynyt kaikesta leikkimisestä kun lähdettiin, että nukahti ennen kuin ehdittiin pihasta pois kurvaamaan. 

Ja sitten vielä muihin aiheisiin. Sain ihanalta phocahispidalta mieltä lämmittävän kehun hänen bloginsa kautta. Olen tässä viime vuosien aikana oppinut vastaamaan kivaan kommenttiin kiitoksella, enkä nohöh, emmää, hihi -omituisuuksilla. Joten kiitos vielä, piristit todella päivääni. A. Sinivaara toimi taannoin hyvän mielen lähettiläänä blogissaan ja kirjoitti kehumisen tärkeydestä, ja voiko olla mahtavampaa kuin lähteä porukalla kehumaan blogikollegattaria? 

Niinpä minä jatkan kivoihin ulkonäkökommentteihin keskittyvää "kehaise kaveria" -kamppanjaa, ja sanon sen mitä liian harvoin! ;)

phocahispida - Ei vitsi mikä kurvikaunotar! Olen joskus tainnut sanoakin kuinka hän muistuttaa mielestäni jotenkin Mad Men -sarjassakin näyttelevää upeaa Christina Hendrikseniä (se sinun pin up -tyylinen kuva joka vilahti joskus blogissasi, vau!).

mindeka - Aina kuvissaan niin upean "luonnollisen huoliteltu" ja hymyileväinen, häntä on ilo katsoa. Omistaa ihan kadehdittavan tyylin -ja vaatekaapin. ;)

fiannah -Ystäväni on juuri niitä naisia, joissa on sitä jotain. Uskomattoman siro ja naisellinen, supersuuret silmät ja ihana tyyli. Kaunis.

A. Sinivaara - Upea kroppa, mutta vielä valloittavampi on hänen hymynsä! Ihan uskomaton. 

Papyli - Upea, aina vain niin kauniin hymyileväinen blogissaan, ja mitkä kiharat! 

kiowat - Tämä neiti panostaa hiustyyliinsä, ja se kyllä näkyy! Uskomatonta, kuinka jollekin voi sopia melkein minkälaiset hiukset tahansa. Aina viimeistä juttua myöten harkitut asut. <3

Otan oikeuden jatkaa kehujenlevityskampaajaa vielä myöhemminkin ja kamppanja-ajan ulkopuolella! ;) Seuraavaksi ajattelin siirtyä ulkonäkökehuista siirtyä paljastamaan blogi-ihastuksiani. ;)

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Ou wau! Kiitos Rosanna!

Tietäisitpä, miten oikeaan hetkeen tämä tuli. Huoh. Kiitos. Olen jo suunnitellutkin kehuni valmiiksi, joten kehuja lähtee multakin eteenpäin. Ehkä jo tänään -Niin hyvältä tuo tuntui :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi miten ihanaa kuulla että onnistuin piristämään päivääsi! :) Minä taas tulin nyt vuorostani siitä hyvälle tuulelle. Ja kiitos myös kauniista sanoistasi blogissasi, alkoi hymyilyttää entisestään! :)

Tässä on aika hieno esimerkki siitä kuinka pienestä voi saada toiselle hyvän mielen, ihan huippu kampanja! Tämä pitäisi muistaa myös ilman mitään kampanjoita. Liian usein tulee ihailtua toisia vain mielessään, miksi pantata positiivisia ajatuksia jos ne voi ääneenkin sanoa. :)

Oi miten ihana mekko sulla on tässä! VAU!

Ja ihana toi idis, kehua toisia :) Pitäsköhän munkin joskus laittaa kuvaa itestä jossakin kivassa asussa jos siitä tällaista seuraa ;)

Juuri ko sanoin, niin itseasiassa tämä saattaa käydä lähipäivinä, riippuen miten kamerani tykkää taas kuvia ottaa. Minulla ko on enää vain tuo "lelukamera" niin laatu voi olla niin ikävää, ettei mitään kehtaa laittaa. Mutta tänään on tiiossa niin ihana asu mun mielestä, että sen haluan ikuistaa myös täällä! Jos en nyt, niin tämä taatusti tulee toisteki päälle :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, tuo on kyllä ihan lempparimekkojani! Käytän sitä vaan ihan liian harvoin.

Asukuvia suunnittelemastasi kokonaisuudesta odotellessa! :)

Pitää huomena katsoa miten kamerani kuvat onnistui, tai enemmänkin epäonnistui. Josko jostakin saisi edes tarpeeksi kuvaa millanen asukokonaisuus yllä :)

Aaaw ko ootte niin ihania toisillenne ihmiset :) Tulee niin hymy naamalle!

phocahispida

Meillä on puolen kuun kieppeillä pojan kanssa kutsu käynyt 2-v juhliin, jossa on lapsi enemmänkin.
Saa nähdä millainen meininkin siellä on, huh! ;)

Ja kiitos kehuista!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihi oli kyllä eilen aikamoista menoa! Paikalla oli kymmenen naperoa ja ikäskaala oli 7kk- 4 vuotta. :D Mutta hauskaa oli, kaikki oli rennolla asenteella liikkeellä eikä pienet mehunloiskumiset kaada maata. :) 

Fiannah (Ei varmistettu)

Niin kauniita sanoja, kiitos :) Aivan ihana mekko!

Kommentoi