Pari ilmoitusasiaa, eli NIOXIN-arvontaa, facebookkia +uusi banneri, ja vähän rakkausmaisemia

Lentoaskeleita

 

Muistutuksena että NIOXIN-arvonta jatkuu vielä maanantain 10.6.2013 loppuun, klik klik! ;)

Ja toisena, minäkin päätin nyt lennähdellä askeleineni tuonne facebookin puolelle. Ajattelin kokeilla, olisiko sen kautta kätevää muistuttaa uusista postauksista tai kirjoitella silloin tällöin jotain pientä ekstraa. Kokeillaan nyt. Eli nyt tykkäämään jos siltä tuntuu! Ajattelin että näin blogin seuraaminen lukijan näkökulmasta helpottuu, kun on ollut näitä Lily-uudistuksia ja kaikkia tässä (vaikka Seuratut nykyään päivittyvät jo kivasti), eikä kaikki tykkää lukea blogeja blogilistan tai bloglovinin kautta.

Käytiin tänään hääpaikalla hiukan tunnustelemassa ja suunnittelemassa. Nyt alkoi tuntua ihan konkreettisesti siltä, että voi vitsi, me mennään todella naimisiin. Tuossa terassilla seisoessani melkein herkistyin miettiessäni, että tässä me sitten tanssitaan häätanssimme. 

Mitäs tykkäätte muuten uudesta bannerista? :) Haluaisin jo niin päästä muokkaamaan noita sivupalkkeja, mutta muokkaustoiminto ei ainakaan minulle vielä näytä elonmerkkejä.

Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

PS. Ja ekstrana vielä blogini historian monimutkaisin ja ytimettömin otsikko.

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Hienot maisemat tulee teidän häätanssille! Mä olen tässä Madden häiden jälkimainingeissa ollut myös vähän liikuttunut jo ennakkoon, kun olen miettinyt tulevia häitämme, iik iik:) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Minulta jäikin kuninkaalliset häät katsomatta, mutta onneksi teidän muiden blogeista voi katsastaa hyvän yhteenvedon, ja mikä tärkeintä, vaklata pukua. ;)

Banneri on tosi kiva, tykkään ihan valtavasti siitä! Ja maisemat on upeat, todella upeat :) Plus, sulla on tässä ihana mekko päällä!

Mäkin loin blogilleni sivun facebookiin, juurikin samoista syistä kuin sinäkin. Siellä on kyllä helppo seurata blogeja, menee siinä samalla ko käy muutenkin facebookissa. Sain lisättyä itseni jopa blogilistalle, oonpas ollu ahkera :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.