Viikon rentoutushetki: The Incredible Pore Mask

Lentoaskeleita

 

*yhteistyössä May Beauty

 

Sen lisäksi, että viime aikoina olen muutenkin kaivannut Etelä-Carolinaa, myös ihoni rakasti asua lämpimässä ja kosteassa ilmastossa. Suomeen tultuamme herkkä ja pintakuiva ihoni on ollut entistäkin herkempi ja entistäkin kuivempi. Pienten lasten äitinä minulle on kertynyt univelkaa melkoinen määrä ja se on näkynyt myös kasvoillani: ihoni on ollut samea ja puskenut toisinaan näppyjä pintaan. Tähän kun yhdistän  vielä paluumuuton/uuden elämänvaiheen tuoman stressin niin voin vannoa, että jonkinlainen hemmottelu kasvojeni iholle alkoi olla jo paikallaan. 

Sain mukavaksi testilahjaksi May Beautyn The Incredible Pore Maskin ja olen nyt noin kuukauden verran testaillut kyseisiä kasvonaamioita. Minä kun olen hyvin laiska päivittäisten puhdistus/rasvausrutiinien lisäksi hoitamaan ihoani ilahduin lahjasta: nyt minulla oli ns. hyvä syy ottaa mukaan uusi viikoittainen ihonhoitorutiini. Jospa tämä inspiroisi minua tekemään kasvonaamioita muutenkin useammin. 

Naamio lupaa puhdistaa ja pienentää ihohuokosia, imeä talia ja rasvaa sekä tehdä ihosta muutenkin tasaisemman ja puhtaamman. 

Nyt kuukauden käytön jälkeen olen kyllä vakuuttunut tuloksista. Suurin muutos, minkä minä näen ihollani on se eräänlaisen sameuden häipyminen, mikä sai kasvoni näyttämään väsyneeltä. Ihohuokoset ovat myös selvästi pienentyneet käytön jälkeen. Yleisilme on jotenkin freesimpi. Kirkkaamman ihon lisäksi olen jäänyt koukkuun tuohon naamion laittohetkeen. Se ei todellakaan vie kauaa aikaa: sen kuin vaan levittää puhtaalle iholle (ja varoo silmänympärysihoa!), antaa vaikuttaa 15-30 minuuttia (herkkäihoisena olen antanut yleensä olla vähän reilun vartin) ja huuhtelee pois. Samalla olen usein keittänyt teetä tai kahvia ja varastanut hetken itselleni. Niin ja olen myös hauskuuttanut lapsiani siivoamalla naamio kasvoillani. ;) Aion tilata naamioita lisää, kun testipakkaukseni loppuu!

Hei ja jos sinulle tuli tätä lukiessasi sellainen olo, että voisit myös kaivata jonkinlaista piristystä ihonhoitoon, niin saan antaa teille lukijoilleni -30% alekoodin lentopore My Beautyn verkkokauppaan! Normaalihintaisesti 26 euron kahdeksan kerran setille ei jää paljoakaan hintaa, sen saa nyt 18,60 eurolla.

Tässä noin tunti kuvan ottamisen jälkeen, kun olin jo pessyt naamiot pois, ehtinyt vähän laittautua ja iholla on kosteusvoidetta ja hiukan meikkivoidetta.

Kommentit

Helinalle (Ei varmistettu)

Oon testannu sitä näiden mustaa naamiota ja se on kyllä ollut tosiapu näitten raskaushormonifinnien kanssa :D täytyypä testata tätäkin!

Elina U.
Lentoaskeleita

Se musta naamio houkuttaisi muakin, mutta kun on iho niiiin herkässä tilassa näiden ilmastonvaihteluiden jälkeen, niin en ole vielä uskaltanut. Ehkä keväällä/kesällä kokeilen minäkin, siihen asti menen näillä! Kiva kuulla, että olet löytänyt avun naamioista! :)

Sonjavain (Ei varmistettu)

Pakko oli tilata! Ihohuokoset ammottaa nyt kuin kuun kraaterit..

Elina U.
Lentoaskeleita

Toivottavasti tykkäät! :) Mullakin tämä saamani tutustumissetti vetelee nyt viimeisiään ja täytyy tilata lisää. Tiedän, että mihinkään kasvohoitoon en saa kuitenkaan mentyä, niin voi sitten järkätä saman kotona, hah.

libilltao (Ei varmistettu)

http://www.securitycompaniesindc.com Antonio Brown Color Rush Jersey
http://www.outletcoachonlinestores.com Coach Outlet Store Online
http://www.wowinnovators.com Coach Outlet Online
http://www.trudysfountainofyouth.com Coach Outlet Online Store
http://www.security-games.com Detroit Red Wings Standings
http://www.outletscoachfactoryonline.com Coach Factory Outlet Online
http://www.culturalcommunities.org Pittsburgh Penguins Standings
http://www.dwi-nc.com Chicago Blackhawks Standings
http://www.mbcbrisbane.com Cheap NBA Basketball Jerseys
http://www.collinmoshman.com Cheap NHL Jerseys
http://www.wholesalenfljersey.com Wholesale NFL Jerseys
http://www.oroenonsoloexpert.it Maglie Calcio A Poco Prezzo
http://www.photo-buzz.fr Maillot Pas Cher Foot
http://www.missiv.es Camisetas De Futbol Comprar
http://www.fotobarco.es Camisetas De Futbol Baratas
http://www.nfljerseysforcheapsale.com Cheap Authentic Nfl Jerseys
http://www.dentalukindia.com Cheap Nfl Nike Elite Jerseys
http://www.kellyheatingandairoh.com Salute To Service Jersey
http://www.liquidlimousinecharters.com Nba Quiz Playbuzz
http://www.mycarpetcleaningindianapolis.com Chicago Bears Bleacher Report

Kommentoi