Ladataan...
Lentoaskeleita

Olen joskus kirjoittanutkin "kolmen kaupungin kansalaisuudestamme". Ihan vaan varmistaaksemme, ettei poika koe identifioitumisahdistusta, päätimme tehdä jotain tosi tamperelaista, eli suunnata sokerimunkkien äärelle.

Huomatkaa pienen käden päättäväinen kurkotus! 

Eli tamperelaiset varmaan tietääkin jo mistä puhun, siis Pyynikin näkötornin munkkikahvilasta. Näitä sokeririnkuloita on aika vaikea haastaa!

Jono ulottui aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä ulos asti, muutaman muunkin oli tehnyt sokerimunkkeja mieli. :D

Mieheni naureskelee välillä valokuvausvimmaani, ja tällaiset peilikuvat mahtuvat ehkä kaikkein vähiten hänen ymmärrykseensä. Tämän vuoksi en voinut vastustaa kiusausta tornin hississä perhepotretin nappaamiseen! ;)Valittiin laiskasti hissi portaiden sijasta, ennen perustelin näkötornin munkit aina sillä että "kulutan ne sitten rappusissa", hah.

Näytettiin pojalle, että tässä se meidän kotikaupunki on. Tehtaanpiippuja, Näsinneula, järviä ja munkkirinkuloita. 

Ja tamperelaistamisprosessi taisi alkaa hyvin onnistuneesti, sillä poika oli aivan riemastunut koko reissusta.

Naama sokerissa on aika helppo hymyillä äidinkin.

Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä munkkihaastajista! 

 

Ladataan...
Lentoaskeleita

Viime aikoina monissa blogeissa on vilahdellut toinen toistaan kadehdittavampia alelöytöjä, niin pakkohan minunkin oli kokeilla tuuriani. Kun mies tuli eilen töistä kotiin, ilmoitin että nyt lähdetään Ideaparkkiin. Yllätyksekseni shoppausreissuista ei niin välittävä mieheni vastasi vaan että no mennään vaan.

Muotibloggaajat, eikö?. ;)

 

Mutta koska kaksi nälkäistä aikuista ja hyperaktiivinen lapsi eivät ole välttämättä paras kombo alennusjahteihin, päädyimme Coyoteen burgereille. Oli melko nostalginen olo käydä pitkästä aikaa Coyoten burgereilla, sillä joskus aikana ennen poikaa kävimme aina baari-illan jälkeisinä sunnuntai-iltapäivinä ahtamassa itseemme Hämeenkadun Coyoten hampurilaisateriat. En tiedä johtuiko ravintolasta vai juhlimisen jälkeisen olotilan puutteesta, mutta hampparit eivät maistuneet yhtään niin hyviltä kuin silloin joskus. Silloin kun sallii itselleen hampurilaisaterian "ihan hyvä" ei vaan riitä. Parkkeerattiin itsemme ovelasti leikkipaikan viereen, ja naurettiin nykyisille perjantai-illan hurvitteluillemme. En vaihtaisi.

Kenties hampurilaisten antaman ähkyn energian voimin tehtiinkin sitten muutamat superlöydöt! 

En ole ollenkaan pettynyt, että sain saaliikseni vain yhden vaatekappaleen, sillä tämän nähtyäni silmät kiiluivat ilosta ja pidin sormia ristissä sovituskoppiin kulkiessani, että se istuisi. Kuvat eivät anna rakkaalleni oikeutta, näytän sitten joskus uudestaan niin että hame on päälläni. Meinasin sortua muutamaan sellaiseen "tää on hei ihan kiva ja nyt vaan viistoista euroa" -vaatteeseen, mutta miksi hankkia sellaisia jos voi tehdä oikeita löytöjä? Hampurilaisfilosofiani pätee siis myös alennusmyynteihin. Näen minut ja hameen jo syömässä ravintolan terassilla lämpimänä kesäpäivänä (jostain syystä Turussa! :D ), ja kenties minun ja mieheni treffi-iltana jonkun rennon topin kaverina. Tai voisiko joku pitää nyt heti jotkut juhlat, joihin voisin laittaa tämän ja korkeat korot, ja paljon kultakoruja ranteeseen?

Pojalle löydettiin hiukan tylsempiä, eli vähemmän päiväunille johdattavia juttuja, mutta painotan sanaa löytö kuitenkin. Ticketin "kuorihaalari" (vai miksi näitä kutsutaan) -50% lappusella varustettuna ensi syksyä ajatellen, jes! Lasten ulkovaatteissa ei viitsi kauheesti säästellä, sillä ne joutuvat melkoiseen kulutukseen ja koitokseen. Laadukkaimmat merkit ovat kuitenkin ihan törkeän kalliita, ja siksi tällainen alelöytö teki minut tosi iloiseksi. Olin niin käytännöllinen, että nappasin syksyksi Reiman piponkin puoleen hintaan mukaan. Arkivaatesaalis pojalle jäi etsinnöistäni huolimatta melko köyhäksi, mutta löysin sentään jotain, eli intohimoani merimieskuosia kantavan trikoopuseron ja jotain muita pieniä juttuja. Eipä me oikeastaan mitään arkivaatetta nyt tarvitakkaan.

Mikä on teidän ale(tai hampurilais)filosofianne? Entä oletteko tehneet kivoja löytöjä?

 

Pages