Ladataan...
Lentoaskeleita

Heippa taas! Täällä on treffiläiset palanneet kotiin, voi että kun oli kivaa päästä tuulettumaan. Ja ennen kaikkea laittautumaan. ;) Arkena tulee painettua melko kiireellä väsätyissä lookeissa. Eilen siinä hiuksia kähertäessäni ja samalla hieman Moêtia hörppiessäni ajattelin, että en oikeasti muista milloin olisin saanut ihan rauhassa laittautua oikein kunnolla. Otinkin sitten kaiken irti ja kiinnitin jopa muutaman irtoripsitupsun silmänurkkiin, eipä ollutkaan tuokaan tärkeä taito ruostunut vaikka edelliskerrasta taisikin olla varmaan kolme vuotta, hah. 

Olen ajatellut etten osaa oikein käyttää punaista huulipunaa, mutta sehän näyttikin oikeastaan aika kivalta. Vai mitä sanotte?

Tässä vielä edellisen postauksen asusuunnitelmat in action!

Jakku - Bikbok

Farkut - Dr. Denim

Kengät - Bianco

Korut - Bikbok

Laukku - äidin vanha, 80- tai 90 luvun alkuajoilta

 

 

Yövyttiin Turun Hamburger Börsissä, ja mielestäni tuolla kohtasi hinta ja laatu todella mukavasti. Hotelli oli erittäin siisti ja viihtyisä, ja aamupalapöytä tosi maistuva (tämähän on minulle se lähestulkoon tärkein kriteeri). ;) Turkufanin oli myös ihanaa katsella ikkunasta torinäkymiä.

 

 

Oli kyllä todella luksusta ottaa tällainen irtiotto kahdestaan, täydellistä vastapainoa kiireiselle arjelle. <3

Nauttikaahan sunnuntai-illasta!

Ladataan...
Lentoaskeleita

Tänään vaihdan tennarit korkoihin, verkkarit korkeavyötäröisiin pillifarkkuihin, ripottelen ylleni vähän asusteita, heitän niskaani peplum-jakun (ja alle jomman kumman noista oikean yläkulman pitsivaihdoehdoista, kumman!) ja laitan punaa huuliin.

Lähdetään miehen kanssa ihan kahdestaan Turkuun, juodaan häälahja-sampanjaa, mennään syömään ja katsastamaan ystäviemme uusi asunto. Aamulla nukutaan hotellin peittojen välissä niin myöhään kuin nukuttaa (tai no oikeastaan niin kauan kuin hotelliaamiaista tarjotaan). 

Nyt täytyy laittaa hippulat vinkumaan eli suhauttaa lähimarkettiin etsimään aineksia tuparilahjaksi suunnittelemaani piirakkaan ja hakemaan kuohuvaa ja kukkia tuliaisiksi. Niin ja katsataa myytäisiinkö marketissa glitter-kynsilakkaa, sillä sellaista haluaisin sormiini sutia! Poika taas vetää tyytyväisenä päikkäreitä rattaissa mamin valvovan silmän alla.

Ihanaa viikonloppua! <3

Ps. Täällä maalla mamilassa syksy tulee jotenkin tosi konkreettisena vastaan. En ollutkaan kaupungissa jotenkin vielä ymmärtänyt, kuinka syksy jo onkaan.

Pages