Ladataan...
Lentoaskeleita

Instagram-seuraajat ovatkin tainneet jo arvata, että meillä on vietetty viime päivät vähän isommalla kokoonpanolla. Saimme nimittäin torstaina tuplaöiksi kylään ystäväpariskuntamme ja heidän pienen tyttärensä. 

Täällä on totisesti riittänyt menoa ja elämää. Vilteistä ja tuoleista on taiottu majoja, leikkiastioista on tarjoiltu mitä mielikuvituksellisimpia ruokia, pöytään on  katettu herkkuja ja iltaisin lasten nukkuessa on käyty läpi kaikki kuukausien aikana varastoon jääneet asiat viinilasillinen kädessä.

Toiselta paikkakunnalta saapuvien vieraiden kanssa on hauskaa puuhailla asioita, joita tulee itsekin tehtyä liian harvoin. Kuin vaikka polskahtaa uimaan Edeniin tai lähteä koko porukalla remuamaan Funparkkiin.

<3

 

Kyllä se vaan niin on, että kaikki asiat näyttävät selkeämmiltä kun niitä käy läpi ystävän kanssa ja syö samalla sipsejä. 

 

Yökyläilyyn kuuluu pyjamissa hengailu puoleen päivään asti, kolmannet kahvikupilliset ja mansikoita aamupalalla. Kuvan ystävykset osasivat hoitaa homman oikeaoppisesti: kantoivat tyynyt telkkarin eteen ja katselivat piirettyjä vierekkäin. 

Nyt vieraiden lähdettyä talo tuntuu kumman hiljaiselta, pesukoneet pyörivät ja päikkäriaika lähestyy. Eipä hullumpi idea.

Rentoa lauantaita <3

Ladataan...
Lentoaskeleita

Blogini on päivittynyt hieman tavallista harvempaa tahtia, syynä tälle on ollut loppurutistukseen kasaantuneet kouluhommat. Pari tenttiä menee vielä kesäkuun alkupuolelle, mutta kyllähän se niin on, että mieli lähtee kesälaitumille siitä huolimatta kun toukokuu loppuu ja jäämme pojan kanssa kotiin. Pojalla on huomenna viimeinen hoitopäivä nykyisessä päiväkodissaan, syksyllä hän aloittaa uudessa joka on lähempänä nykyistä kotiamme. Olen todella haikein mielin tästä muutoksesta (vaikka toki todella innoissani siitä, että pääsemme viettämään yhdessä kesälomaa), sillä en voi kylliksi korostaa kuinka ihana päiväkoti pojalla onkaan ollut. Harmi, että kulkeminen täältä sinne on vähän turhan hankalaa, kuten olemme tässä kevään mittaan saaneet kokea. 

Hellehamosten sijaan nyt on taas saanut vetää pitkähihaista päälle ja tänään sadesään vuoksi jäivät ulkoleikit väliin. Sadepäivinä katsellaan Pikku kakkosta, pestään pyykkiä ja pelataan meidän tämän hetken ykkösjuttua: Hedelmätarha-peliä. Joka päivä kotiin tultuaan poika vetää meitä kädestä alakertaan ja ilmoittaa, että minä haluan pelata hedelmätalhapeliä nyt. Peli on todella yksinkertainen, mutta juuri sellainen että tällaisen kaksivuotiaan mielenkiinto ja keskittyminen riittää jo peliin tai kahteen. Meillä on myös Muumi-dominokortit, mutta niihin ei vielä pojan keskittyminen oikein riitä. Tuleeko teille muita pikkulapsille suunnattuja "ensipelejä" mieleen?

Pojan huone alkaa olla jo melkein valmis, voisin jossain vaiheessa näyttää muutaman kivan jutun täällä blogissakin. Kunhan saadaan vielä lamppu ja muutamat pikkujutut paikoilleen. :) Minkälaisia yövaloja teillä muuten on lastenhuoneissa? 

Taiteiltiin hoitotädeille kortit <3

Koirakaan ei ole välittänyt sadekelistä vaan veti jarrut kiinni lenkillä. Hienohelmasta on paljon mukavampaa järsiä luuta kotona. :D

Mukavaa tiistai-iltaa! :)

 

 

Pages