Ladataan...
Lentoaskeleita

Hei te ihanat ruudun siellä puolen! Blogini on ollut viime aikoina hiukan hiljaisempi ja ajattelin tulla kertomaan, että en ole unohtanut tätä blogia enkä teitä. Olen ollut aika kipeänä viime aikoina ja sen enempää yksityiskohtiin menemättä, minulla on ollut täysin veto pois. En ole kirjoittanut mitään tavallisia arkihöpötyksiäni, sillä jo ihan tavalliset arkiaskareet ovat imeneet minusta kaikki mehut, eikä minussa ole ripaustakaan sitä myyttistä kauniisti sointuvissa kotivaatteissa hiukset laitettuna sairastavaa bloggaajaa, joka jakaa parantavia superfood-keittoreseptejä sieltä sairasvuoteen pohjaltakin. (Tämä mielikuva on minusta oikeasti tosi hauska, sillä usein bloggaajat, itse mukaanlukien, toteavat sairastamisen keskellä/jälkeen, että tästä hommasta on kaikki visuaalisuus ja "ihanaa kun tuli mahdollisuus pysähtyä"-jutut kaukana, sillä kun tarkemmin mietin, en ole ainakaan itse ikinä törmännyt tällaiseen myyttiseen superbloggaajaan, joka kirjoittaisi kauniisti sommiteltuja sairaskertomuksia :D ) Ei, täällä on venahtanutta collegea, sohvan viereen unohtuneita astioita ja eilisen päivän ponnareita. 

Täällä siis keskitytään juuri nyt vain olon paranteluun ja oman kropan kuuntelemiseen. Mistään vakavasta ei ole kyse, mutta nyt täytyy silti ottaa tosi iisisti. Enpä voi muuta sanoa, kuin että onnekkaita ollaan, kun meillä on niin ihana tukiverkosto ympärillä, nimim. vilkkaan kaksivuotiaan kanssa sairastaminen ei ole sitä helpointa mieheni työpäivien aikana. 

Tästä taitaa tulla ensimmäinen blogitaukoni, niisk. Tai voi olla, että minun tulee niin ikävä tänne, että väännän tikusta asiaa ja tulen kirjoittamaan siitä. ;)  Palaan asioihin, kun olen taas tolpillani.

<3

Ps. Arvoin äsken Random.orgin avulla messuliput! Onni suosi seuraavia nimimerkkejä: Telvi, Noora, OAK, kaia ja Tepa. Kurkatkaahan sähköpostiinne! :)

koska numero 16 toistui janassa kaksi kertaa, arvoin vielä yhden numeron

 

Ladataan...
Lentoaskeleita

Oletteko vielä lukeneet elokuun Trendiä? Tunnistettekos sieltä ketään ehkä tästä blogista tuttua? ;) Kysynpä vaan, sillä oma poikani ei kuulemma ollut tunnistanut kun he olivat viime viikonloppuna mamilassa tuota lehteä lukeneet. Pöh, ainahan minä juuri tuolta näytän. (not) 

 

Oli aivan mielettömän hauskaa päästä kurkistamaan tämän tyyppisen lehtijutun "kulissien taakse" ja päästä osallistumaan kuvausprosessin eri vaiheisiin.   Ja täytyykö edes sanoa, kuinka innoissani olin siitä, että pääsin itse Saara Sarvaksen puunattavaksi! Niin vaan hän taikoi kuvaushetkellä hyvin väsähtäneestä nassustani  kuvauskelpoisen (minulla oli takana viiden tunnin yöunet) ja laittoi hiukseni aivan ihanasti. Hitsi miten tykkäsin tuosta lookista. Olen monta kertaa yrittänyt noiden kuvausten jälkeen taiteilla itselleni saman tyylisiä huolettomia laineita aika laihoin tuloksin.

Jännitin kuvauksia jonkin verran etukäteen, mutta Saaran kanssa on niin helppo höpötellä, että en jännittänyt kauaa. Itse kuvaustilanteesta täytyy sanoa sen verran, että hitsi miten arvostukseni ammattimalleja kohtaan nousikaan, sillä homma ei todellakaan ole helppoa, varsinkaan näin tavallisen tallaajan näkökulmasta! Ihan uskomatonta, millaista kehonhallintaa, pieniä juttuja ja huomioita homma vaatii ja kaikkia samaan aikaan. Jos nyt lähdetään jo ihan vain siitä rajauskynän oikeanlaisesta pitelemisestä, jolla minä esim. onnistuin piirtämään kerran poskeeni. :D

Saara Sarvaksen blogissa on muuten oikein kiva behind the scenes -videopätkä tuosta aamupäivästä täällä

Nappasin vielä punahuulistani innostuneena instagram-selfien A-lehtien edessä. Pitäisi kyllä alkaa käyttää enemmän punaista huulipunaa!

Kiitos vielä kutsusta mukaan, oli tosi kivaa!

 

Ps. En yhtään tiedä, miksi tuo ensimmäinen kuva leviää tuollaiseksi kun lisään sen tähän, pahoitteluni.

Pages