Ladataan...
Lentoaskeleita

Aamupäivällä lattialle ilmestyi märkiä jalanjälkiä, kun terassinpesukaksikko kuskasi ämpärillä vettä ulos. Kävin antamassa ohjeita ja sain vastaukseksi vesipyssystä. Tuoksui mäntysuovalta, aurinko paistoi ja puin ekaa kertaa tänä kesänä päälleni mekon. Monta vuotta vanhan pehmeäksi kuluneen raitaisen maksimekon. Vauvankin puin ystävältä saatuun kesäiseen jumpsuittiin (vaikka päälle laitoinkin varuiksi neuletakin, ettei nuhanenä muutu enää nuhaisemmaksi) ja kerroin, että tänään on hänen ensimmäinen oikea kesäpäivä. Talvikesä alkoi vihdoin tuntua menneeltä ja takapihalle kannettiin radio sekä terassikaffet. 

Myöhemmin kuljeskelimme muina sunnuntaikävelijöinä pitkin Tamperetta, leikittiin Pikkukakkosen puistossa ja käytiin serkkupojan synttäreillä. Synttäreillä santsasin jätskiä luvattoman paljon ja poikakin osoitti viekkautta herkkuasioissa (huijaamalla eri henkilöiltä, ettei ole saanut vielä yhtään tikkaria), äitinsä lapsi kun on. Sellainen päivä, johon ei mahtunut yhtään kiukkuhetkeä, aamulla nukuttiin pitkään, radiosta tuli kotimatkalla monta lempibiisiä putkeen ja illallakin vielä olo tuntuu kevyeltä. Joskus ehkä on sellaisia hetkiä jolloin tuntuu, ettei näitä päiviä olekaan olemassa. Mutta sitten tulee tällainen kesäkuun viimeinen sunnuntai ihan muka viattomana ja tavallisena ja onkin ihan paras.

Ladataan...
Lentoaskeleita

Nappasin eilen röyhelöpyllerön matkaan ja suuntasimme yhdessä Sokoksen alennusmyynteihin. Shoppailen nykyään superharvoin ja olen muutenkin tarkka siitä mitä ostan. Mielessäni on lista jutuista, joita vaatekaappini oikeasti kaipaa. Väitän tietäväni heti vaatteesta, onko se minun näköiseni, enkä osta mitään, mikä ei herätä minussa välitöntä ihana ihana ihana, tämä on pakko saada- reaktiota. Ja vaikka kaikki edellämainitut kriteerit natsaisivat, niin pesulapusta paljastuvat väärät materiaalit jättävät vaatteen automaattisesti kaupan henkarille. 

Neiti röyhelöpylly osoittautui oikein letkeäksi shoppailuseuraksi ja sain kierrellä aivan rauhassa. Ja tein niin mahtavia löytöjä, etten muista milloin pari vaatekappaletta olisi tehnyt minut näin innostuneeksi (että omistan jopa oman blogipostauksen niille :D)! 

Ajattelin silmieni huijaavan minua, kun näin jo pitkään kuolaamani Noa Noan helmikirjaillun tunikan roikkuvan alerekissä ainoana kappaleena, juuri minun koossani ja -70%-tarralla varustettuna. Voitteko uskoa tuuriani! Viereiseen sovituskoppiin sattumalta osunut kälyni vielä oivalsi, että tuo tunikahan on periaatteessa myös imetysvaate napitetun etumustansa puolesta. Tämähän oli selvästi vähän niin kuin kohtalo. Ja hei nuo kengät: olen etsinyt jo pitkään järkevän hintaisia, mutta hyvältaatuisia, matalakantaisia, siistejä ja kivannäköisiä kesäkenkiä. Pakko se on meinaan myöntää, etten yksinkertaisesti käytä korkokenkiäni muuta kuin juhlissa ja tämän vuoksi tallustelen joka päivä lenkkareissa tai consseissa. Ja nämä kaksi sain -50%-kyltin ansiosta yksien hinnalla, jee!

 

Olisin löytänyt ihania neuleita ja mekkoja, mutta budjettini pakotti minut valitsemaan, mitä ihan oikeasti tarvitsen. Ja koska minulla on huomattavasti enemmän käyttöä rennoille kotivaatteille, päädyin ostamaan Espiritin college-asun niiden mekkojen sijaan. 

Okei okei, alkuun kirjoittamasta järkevyysshoppailu-rehvastelusta huolimatta ostin koristellun panamahatun. 

 

Koska olen nyt ihan huumassa hyvästä alennusmyyntituurustani, niin kertokaa ihmeessä tekin löydöistänne! 

Pages