Ladataan...
Lentoaskeleita

Meillä asuu nykyään pieni kikattelija. Tai oikeastaan enemmänkin krekottelija, sillä vauva on alkanut käkättämään sydämensä kyllyydestä. Oikein sellaista vauvamaista röhönaurua, jonka kuullessaan jotkut kysyvät hämmästyneenä, että siis nauraakse?

Hauskinta on isoveli. Pikkusisko on hänen herkeämätön ja kyllästymätön yleisönsä, alkava harmituskin taittuu naurunpyrskähdykseksi, jos isoveli laittaa kasvonsa tarraamisetäisyydelle. Pakko myöntää, että arki kahden lapsen kanssa käy joskus työstä ilman ainuttakaan lakisääteistä taukoa vuorokaudessa, mutta noiden kahden välisten touhujen seuraaminen tekee hommasta kaiken unenpuutteen, uhmaraivareiden vastaanottamisen, kotiverkkareiden ja kahvinkaipuun arvoista. Isoveli pitää siskostaan huolta niin liikuttavasti, että siinä tunteessa on jotain niin isoa, ettei se meinaa edes mahtua minuun. Joskus hän varmistaa, ettei siskon kädet ole kylmät jos tämä makoilee lattialla ja aamuisin hän heti huomaa, jos siskon silmissä on unihiekkaa. Juuri aloittamamme sormiruokailu ajoittain myös huolestuttaa isoveljeä, ettei siskolle mene liian isoa palaa suuhun. Vaikka herään toisinaan yöllä murehtimaan osaanko varmasti olla tarpeeksi heille molemmille ja että katsoikohan isoveli liikaa piirettyjä, niin aamulla peittokasan alta kuuluva kikakika krekokreko kertoo, että ihan hyvin me tämä handlataan. Vaikka välillä joudutaankin turvautumaan niihin piirettyihin ja vaikka täällä välillä vähän sotkuista onkin. 

Toisiksi hauskinta taas on meidän koira, joka ilman pienintäkään itsesuojeluvaistoa menee leikkimaton viereen köllöttelemään ja oikein ojentaa partansa "silitettäväksi". Sekös vasta laittaa naurattamaan. Petellä meni pitkään siinä, että hän noteerasi tytön olemassaolon ja otti tämän osaksi laumaansa, mutta nykyään hän vahtii vauvan päiväunia (ja hermostuu, jos en heti ensimmäisestä inahduksesta säntää vaunujen tai sängyn luo) ja osoittaa ihan käsittämättömiä zen-hermoja pienten tarrautumiskäsien suhteen. 

Ja jos sanotaan että hymy tarttuu, niin arvatkaas miten on röhönaurun laita

Ladataan...

Ladataan...
Lentoaskeleita

*yhteistyössä Carpelan Cosmetics

Vaikka meikäläisen arkimeikistä ei ehkä uskoisi, niin rakastan kosmetiikkaa. Minusta on hauskaa näprätä purnukoita ja tuubeja, testailla värejä ja koostumuksia kämmenselkään ja lukea lehdistä testiarvosteluja. Arkimeikissäni (siis silloin kun jaksan meikata) olen jämähtänyt samoihin tuotteisiin: meikkivoide, kulmageeli, poskipuna, ripsari, huulivoide. Jos aikaa ja innostusta on vähän enemmän, niin silloin laitan myös luomiväriä ja teen rajauksen yläluomelle, mutta pääsääntöisesti meikkini on hyvin luonnollinen. Kun sain sähköpostia Carpelan Cosmeticsilta, missä kysyttiin tahtoisinko kokeilla e.l.f.-sarjan tuotteita, niin sisäinen testaajaintoilijani heräsi. Sitäpaitsi uudet tuotteet meikkipussissa usein innostavat meikkailemaankin vähän enemmän, joten oli minulla tässä pieni freesimpi taka-ajatuskin. ;) Olin kuullut e.l.f:istä ennenkin ja tiesin, että kyseessä on edullinen apteekissa myytävä kosmetiikkasarja, joka lupaa hyvää hintalaatusuhdetta. Usein hinta onkin juuri se, joka houkuttelee testaamaan tuotteita vakiopaletin ulkopuolelta, joten Elf-sarjassa vaikkapa uuden huulipunasävyn testaaminen onnistuu jo muutamilla euroilla (kaikki meikit maksavat joko 4,50e tai 7,95). 

Sain testaukseen luomiväriduon, kynsilakkapakkauksen, nestemäisen eyelinerin, kaksi huulikiiltoa ja kulmakynän. Koska halusin kokeilla, kuinka saisin sovellettua meikkejä omaan arkimeikkiini, niin jätin luomivärin testauksen odottamaan iltamenoja, sillä en osaa käyttää kovin tummia luomivärejä. Hiukan toki kokeilin sävyjä ja dramaattisen kimaltelevalta vaikuttaa.

Suosikeiksini nousi kulmakynä ja Glitter Gloss-huulikiilto. Kulmakynä toi kulmiini ihan erilailla ryhtiä kuin pelkkä geeli. Kulmani ovat luonnostaankin tummat, mutta kynä auttaa muotoilemaan kulmat nätinpään muotoon. Plussaa korkissa kulkevasta terottimesta! Tykkäsin myös Glitter Gloss-huulikiillosta (sävy Sparkling Wine oli mukavan syksyinen), joka ei jättänyt huulille yhtään paksun tuntuista kerrosta eikä tuntunut kovin tahmealta. Väriäkin tuli sen verran lempeästi, että kiiltoa uskaltaa lisätä vaikka ilman peiliä. Tuubimaisen korallisen Super Glossy huulikiillon näkisin enemmän kesäkiiltona  (siinä onkin SPF15) ja voin kuvitella kantavani tätä kesällä laukun sivutaskussa. 

Nestemäisessä eyelinerissä oli aivan superkapea sivellin ja väri ei ollut kovin intensiivinen, mutta arkimeikkiin ihan kelpo tuote, varsinkin jos omaa vakaan käden. Kynsilakat levittyivät mukavasti, mutta vaativat kyllä kaksi kerrosta kestääkseen ja levittyäkseen siististi. 

Hei ja se arvonta! Ajattelin, että jos sieltä löytyy muita innokkaita kosmetiikkatestailijoita, niin arvon kolmelle luomiväriduon sävyä Black Licorice. Eli jos haluat päästä testailemaan e.l.f-sarjaa tai kaipaat dramaattista silmämeikkiä lähestyvään pikkujoulukauteen, niin jätä tähän postaukseen kommentti/sähköpostiosoite tiistain 29.9. keskiyöhön mennessä. Ilmoitan voittajat keskiviikkona blogini Facebook-sivuilla ja olen voittajiin sähköpostitse yhteydessä. (Tai jos haluat muuten vaan käydä hypistelemässä sarjan meikkejä, niin ainakin Tampereella niitä myy Elona-apteekki ylöjärvellä, Linnainmaan apteekki ja Nokian 1-apteekki). 

Pages