Aire De Barcelona

LET US GO

Tässä tulisi nyt hyvä vinkki Barcelonaan matkaaville. Menimme nimittäin viime sunnuntaina Aire de Barcelona- nimiseen arabialaiseen kylpylään. Kylpylä sijaitsee aivan Ciutadellapuiston vieressä keskustassa, joten paikalle on helppo löytää.

Paikka oli todella tunnelmallinen ja rentouttava. Kylpylä oli rakennettu vanhaan kivirakennukseen. Kaikki oli tosi siistiä ja henkilökunta opasti ensikertalaisia. Pukuhuoneet olivat siistit ja paikan päältä sai pyyhkeet ja tossut, joita tuli käytää myös kylpyläalueella. 

Itse kylpyläalue oli täynnä kynttilöitä ja tunnelma oli todella rentouttava. Alueella oli erilaisia altaita kuten poreallas, suolavesiallas ja kylmät ja kuumat altaat joihin mentiin vuoronperään. Tämä auttoi verenkiertoon. Muistutti ihan sauna-avantomeininkiä! Henkilökunta kertoi alussa että kannattaa sitten varoa, vesi on todella kylmää, johon minä sitten tokaisin olevani suomesta ja tottunut...  Noh, kun mun piti ekaa kertaa mennä, niin ei se sitten ihan niin helppoa ollutkaan. Alueella oli myös sauna sekä rentoutusalue missä voi juoda makeaa arabialaista teetä. 

 

Me menimme vain kylpyalueelle, mutta samalla voi ottaa myös hieronnan. Tätä aion kyllä kokeilla seuraavalla kerralla, sen verran ihanalta näytti.

Tuntui, että olisi ollut pidemmälläkin lomalla ja oli todella virkistynyt ja levollinen olo.

Suosittelen tätä paikkaa siis todella lämpimästi jos haluat rentouttavan hetken lomalla. 

 
 

Kommentit

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Moikka, kiitos kivasta vinkistä! :) Onko tämä kuinka kallista lystiä? Ja kuinka paljon tällaiselle käynnille kannattaisi varata aikaa?

Kommentoi