Come away with me

LET US GO

Hurraa! Onpas ollut ikävä tänne!

Tuntuu ihan oudolta ees naputella tätä konetta, kun en oo koko kesänä käyttänyt muuta kuin puhelinta.

Kesä on kuitenkin ollut super. Oon tehny kaikkea kaikkialla ja vieläki muutama reissu jäljellä joten en pääse tylsistymään!

Aattelin aloittaa kesäpostaukset mun ja äidin matkalla häihin Saksaan joten here we go.

Mun ja maman hääeleganssit.

Mun synttäripäivänä me siis aloitettiin matka  Tampereelta kohti Kandernia. Lentomatkan, hotelliyön, kolmen junan, kahden bussimatkan ja taksimatkan (kyllä... viadolorosa...) jälkeen me oltiin vihdoinkin ihanassa pikkukylässä lähellä Sveitsin rajaa. Kandern oli todellakin sellanen paikka, johon ei ikinä tulis ite lähdettyä mutta oon tosi onnellinen, että pääsin näkemään ton yhden kauneimman paikan jossa oon ikinä ollut. 

Tästä se alkoi matkanteko ja haha näytän semisti joltain kirahvilta.

Maman ja mun matkakumppanuus toimi jälleen yllättävän hyvin, eikä me ees riidelty kertaakaan.Kunhan koko ajan on jotain ruokaa (ja ehkä minipullo vinettoa) saatavilla ni me kyllä selvittäis vaikka minkälaisesta Amazing Racesta!

Saavuttiin illalla ekalle etapille eli Frankfurt-hahniin ja käytiin syömässä mun synttäri-illallinen kivassa meksikolaisessa.

Todella kodikas ja tunnelmallinen majapaikamme eli lentokenttähotla.

Aamulla lähettiin sitte pirteinä jatkamaan matkaa.

Nautin bussissa herkkuaamiaisen eli Nutellaa Nutellalla!

Tässä on juna-aseman lisäksi suunnilleen kaikki mitä näin Frankfurtista.

Ihana pikku Harry Potter!

Melkein perillä hotellilla. Tässä vaiheessa oltiin jo niin räjähtäneitä että oli pakko etsiä joku lähin kuppila (kumota vinettolasit) ja tilata taksi hotellille (joka oli siis samalla myös itse hääpaikka). Harmi vaan, että me ei oltu muistettu ottaa koko paikan nimeä edes ylös (perus...) mutta parin puhelinsoiton, puhelinluettelon ja ja jonku papparaisen avustuksella vihdoinki löydettiin mutkittelevaa vuoristotietä pitkin tänne:

Okei tää on ihan äärikökkö kuva mut tuolla oli IHANAA.

Vaihdettiin nopeesti vaatteet ja lähdettiin harjoituspäivällisille läheisessä kylässä sijaitsevalle viinitilalle.

Seuraavana aamuna eli varsinaisena hääpäivänä syötiin ensin brunssi ja sitten alettiin laittauttua kirkkoa ja juhlaa varten. 

Matkalla kirkolle bongasin sillalta tekstin, joka EI sopinut päivän tunnelmaan.

KYLLÄ. Tällä herralla oli juhla-asuna LEEDERHOOSENIT! BEST. 

Tässä vaiheessa meitsiä jo jännitti, koska heti vihkiseremonian jälkeen mä lauloin kirkossa yhden biisin. Laulu meni hyvin ja morsiamien amerikkalaiset ystävättäret kutsuikin mua loppuillan seireeniksi, koska kun hoilasin siellä kirkon edessä tässä mun vähän erilaisessa asussa kun heillä oli ja vielä eksoottisesti suomeksi niin olin kuulemma ihan ku joku meren asukki :DDD

Häät oli erittäin kansainväliset. Morsian Jenkeistä, sulhanen puoliksi saksalainen ja puoliksi amerikkalainen sekä häävieraat ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa. 

Just Married!

Sitte takaisin hotlalle ja juhlat sai alkaa! 

PARAS BÄNDI.

Kivat pöytäkoristeet.... meitsi vuonna 1998... 

Loppuillan kuvat onki sitten tätä tasoa hahaa. Saksalaiset pöytätanssit oli ihan huikeita! 

Paras pöytäseurue <3

Oli oikeesti niin hauskat häät! Tanssin johonki viiteen asti aamulla, hukkasin farkkutakkini ja öööö en olis kyllä ikinä päässy aamulla ylös ja junalle jos äiti ei ois tuonu mulle aamupalaa sänkyyn.

Kuitenki selvittiin Baselin kautta takas Frankfurtin juna-asemalle ja mä juoksin 15 minuuttia ennen junan lähtöä ostamaan itelleni tiketon Berliiniin. Tietty juna oli täynnä ja istuin koko viis tuntia lattialla mutta hällä väliä, koska mua ootti perillä  ihan superkivoja asioita joista kuulemme lisää ensi jaksossa!

Kommentit

annemi

Suloinen asu :) ja tuo kylähän on kuin siitä muinaisesta Vuoristolääkäri-sarjasta :D

Mä kyllä niin symppaan tätä teidän blogia Kaisa! :D 

-nina-

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuolla on kyllä idyllisen näköistä! En tiedä miten keski- Europpassa pienetkin kylät tuntuvat ja näyttävät niin idylliselle, kun vertaa esimerkiksi Suomeen...

Mutta arvaa jäikö nyt vaivaamaan, miten Suomi liittyy amerikkalais- saksalaisiin hähin? Meinaan toi suomen kielen teksti ja esim te suomalaisina vieraina? Joo.. oon vähän utelias :D

Let us go
LET US GO

annemi: Kiitos :) Joo, tuolla oli kyllä niiiin idyllistä!

ninaL: Jihuuuu! Kiva kuulla Nina <3

Vierailija: Joo vähän oli eri meno, kai se on sitte se erilainen luonto :) Ei haittaa olla utelias, morsian on ollut meillä ja ystäväperheessä vaihto-oppilaana vuonna 1998 (!!) ja ollaan pidetty suht tiivisti yhteyttä siitä asti niin nyt tuli kutsu myös häihin :)

-Kaisa

Kommentoi