I'm Cristina and this is my friend Vicky

LET US GO

Voi että mää oon sumplinu!

Kuten jo eilen kirjotin, me mennään Anden kanssa ensi kuussa Berliiniin. Sitä ennen tapahtuu sellanen pikku viadolorosa, että mä lennän äidin kanssa Tampereelta Frankfurt-Hahniin, josta junalla Baselin kautta Kanderniin häihin. Häiden jälkeen matkaan vielä Frankfurtiin, josta vihdoinkin itse Berliiniin. Voin kertoo, että Suomessa junalla kulkeminen ja aikataulujen selvittäminen on pikkuisen helpompaa kuin esimerks juuri Saksassa.

Jos mä ikinäkään löydän tieni ehjänä johonki klubille dansaamaan Annan kanssa niin hur ja raa.

Tähän ku vielä lisätään se, että elokuussa oon menossa Lontoon kautta Triesteen Italiaan (plus samalla reissulla teen kans piipahduksen Kroatian puolelle)  ja sieltä pariksi viikoksi Barcelonaan ja tää koko reissu pitää kans organisoida niinku nyt, niin voisinko saada sihteerin. Pliis.

Nomut kyllä mä jaksan setviä, koska en ees tiedä mitään parempaa ku kulkee tuolla maailmalla vaan reppu selässä!

(Kuvat julkaisemattomia otoksia mun maaliskuiselta Barcan reissulta)

Kommentit

annemi

Ei ne junien sumplimiset vaan ne aina ja ikuisesti myöhässä olevat Deutsche Bahnin junat! VR kalpenee niiden rinnalla :D

Itse kerran matkasin viemään kaveria Frankfurtin kentälle ja kohti Suomea ja kävi niin, että saksalaisten junien takia hän oli ennen mua Suomessa kuin mä kotona 150km päässä.. huhheijaa, siinä koeteltiin kärsivällisyyttä ;)

Kivoja reissuja sulla kuitenkin edessä :)

ElleNor
ElleNor

Kenen tuo koira oli? :)

Let us go
LET US GO

Annemi:

Voi ei olis sittenki pitäny ottaa ne kalliimmat liput, jotka ei käy vaan siinä tietyssä junassa vaan jos juna on vaikka myöhässä niin voi mennä toisella vaihtoehdolla!

Nomut toivotaan et meillä on parempi tuutri kuin sulla :D

Noora:

Siellä oli jotain Thomasin jenkkikavereita kylässä maaliskuussa, toi oli niiden hund.

-Kaisa

Kommentoi