The Labyrinth Park

LET US GO

Viime viikonloppuna teimme pienen retken Labyrinttipuistoon täällä Barcelonassa. Nimensä mukaisesti puistoalueella on puskista tehty labyrintti. Olen jo kauan halunnut nähdä paikan. Muistan, että Kaisa kävi parisen vuotta sitten siellä ja taisi siitä tännekin kirjoittaa. Oli uskomatonta, että löysimme mestan jossa poikkis ei ole vielä käynyt. Tämä on nimittäin harvinaista, että paikka oli molemmille uusi!

Ensireaktioni labyrintistä oli, että onpas se pieni. Ideanahan taitaa olla etsiä keskikohta, josta löytyy patsas. No olin aika varma, että koko hommassa menee noin 5 minuttia ja se siitä. Olin niin väärässä! Siellä me kuule pyörrittiin ja etittiin sitä keskikohtaa. Mulla meinas mennä jo hermot ja ehdotin tyynesti, että mennään vaan tuosta puskan läpi, ei kukaan huomaa. No lopulta se sitten löydettiin, wuhuu!

Paikka oli kokonaisuudessaan oikein viehättävä kaikkine suihkulähteineen ja patsaineen. 

Muutenkin viikonloppu meni hyvin tiivisti yhdessä, kun olin tosiaan kaksi viikkoa Suomessa. Aika siirappista menoa, hehe.

Ihanaa tiistaita!

Pus!

Anna

Ps. Edit: Täällä kirjoittaa Kaisa :) Puiston lähin metropysäkki on vihreällä linjalla oleva Mundet. Muuta lisätietoa ja ohjeita löydät täältä.

Kommentoi