On päiviä

LET US GO

On kaikkia erilaisia päiviä.

Toisina päivinä mua itkettää enkä puhu mitään ja semmoisina päivinä Bryan kysyy "Are you grey?" 

Koska silloin kun me vasta tutustuttiin, niin pitihän sen oppia että mulla on päiviä jolloin olen vain... harmaa.

Kun ei mikään tunnu miltään. Ei hyvältä mutta ei oikein pahaltakaan eikä mikään ole mielenkiintoista enkä halua olla yksin mutta en kuitenkaan kenenkään kanssa.

Mutta sitten tulee seuraava päivä ja kaapissa on maitoa kaakaota varten. Ja ulkona paistaa aurinko sillä tavalla, että huivin voi laittaa reppuun ja tallustella vaan.

Ja töissä saa elämänsä ensimmäisen joulubonuksen. Nää on ollut tyytyväisiä minuun ja siihen mitä teen! Enkä mä tiennyt, että tämmöinen hunsvotti kuin minä voisi saada jonkilaisen palkinnon ja se tuntui tosi kivalta. 

Ja on semmoinen ystävä, joka ostaa lentolipun jouluksi kotiin jos ei itsellä ole rahaa.

Ja on semmoiset sisko ja veli, joiden näkemistä odottaa ihan kauheasti vaikka kyllä me sitten heti taas tapellaan. Että pois mun huoneesta ja viet aina liikaa tilaa sohvalla tai auttaisit sinäkin joskus keittiössä.

Ja minä keksin myös joululahjan. Kaikille saman! En voi kirjoittaa sitä tähän, koska silloin ne kenelle lahjan annan ei yllättyisi yhtään. Mutta joulun jälkeen minä kerron sen lahjan teillekin.

Niin että tämmöisinä hyvinä päivinä, kun muistaa ihania asioita ne harmaat päivät on kaukana ja siitä mä olen tänään kiitollinen.

Kommentit

tyttö keskuskartanosta (Ei varmistettu)

Voihan, kuinka ihana teksti Kaisa! Odotan jo niin et nähdään! ps. olet joulubonuksesi ansainnut :)

Let us go
LET US GO

moikka, kiitos kommentista! ihanaa kun nähdään i h a n pian :)

-K

Kommentoi