When the time comes to leave, just walk away quietly and don't make any fuss.

LET US GO

Me alotettiin tää blogi kesän lopulla 2011 Barcelonassa. Sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä. Anna jäi Barcaan ja mä tulin takas Suomeen. Kävin koulua ja ihastuin ja rakastuin ja tanssin ja ostin kenkiä ja paitoja ja tomaatteja ja matkustin Amerikkaan ja Saksaan ja vaikka minne. Särjin sydämeni enemmän kuin kerran ja kokosin sen taas uudestaan. Pussailin ja nauroin ja itkin, kävin salilla ja juoksin ja söin pitsaa ja käytin rahani loppuun enemmän kuin kerran. Olin mukana ainakin neljässä leffassa ja valmistuin koulusta. Ikävöin Annaa joka päivä, vaikka vietin ihanaa aikaa ystävien kanssa täällä kylmässä ja kaukana. Ja kaikki nää asiat on kirjattu ylös tähän blogiin. Kuvin ja tuhansin rivein sanoja ja rivien välejä. 

Nyt mä en enää tiedä mitä hittoa mä haluan tehdä ja kenen kanssa ja missä. 

Niinpä oon vaan asunut kotikotona Porissa ja ollut sijaisena ala-asteella ja hoitanut lapsia. Tanssinut ja pussaillut ja itkenyt ja käyttänyt rahat loppuun. 

Sitä ihan samaa. 

Mutta blogia en oo päivittänyt, enkä aio enää päivittää. 

Nyt täytyy löytää mun oma paikka ja jotain mistä voisin pitää kiinni ja joka pitäis musta kiinni. Luultavasti se on lentolippu Barcelonaan ja töitä vaikka  hedelmänmyyjänä. Tai sitten jotain muuta. 

En vaan tiedä mistään mitään, joten en voi myöskään kirjoittaa mistään mitään. 

Kun mun elämä on taas raiteillaan niin ehkä alan pitää omaa blogia jossain. Ilmoitan sitten täällä tai ainakin Instagramissa (@kaisaleena) 

Kiitos Lilyläiset kun otitte meidät heti alusta asti lämpimästi vastaan ja saatiin olla suositeltu blogi ja osa koko tätä juttua <3

Pus ja heippa kaverit, mä lähden nyt kävelylle. 

X Kaisa 

 

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Voi ei! :-( Tullee ikävä sun höpötyksiä. On jo tullut, kun niitä ei ole päässyt lukemaan. Mutta silti - ihanaa jatkoa, toivottavasti tulevaisuudessakin on paljon pusuja, naurua, tanssia ja ystäviä. You rock!

Luru
Changes

<3

Vierailija (Ei varmistettu)

oot ihana! kiitos hassunhauskoista teksteistä ja cooleista kuvista ja tunteesta et hei!!mäki ajattelen noin :D hihii kaikkee hyvää sulle!!

Let us go
LET US GO

annakarin: kiitos ihanista sanoista <3 toivon samaa sinulle! :) 

luru: <3 <3 

vierailija: hahahaa mahtavaa, että jollekin on tullut sellanen olo mun sekavista jutuista! <3

-kaisa

merijää (Ei varmistettu)

Teitä tulee ikävä! &lt;3

bcntyttö (Ei varmistettu)

voi hitsit. oot huikee persoona mitä nyt näin blogin kautta olen saanut susta irti! tiiän että sun olonen tyttö voi saada mitä vaan joten mene ja rakastu ja pussaile ja pidä kivaa. :*

Antskubanstku (Ei varmistettu)

Olinkin jo vähän aikaa pelolla odottanut tätä päätöstä :( Mutta niin se menee,ei kannata jatkaa jos ei enää tunnu hyvälle. Ja saatiinhan me nauttia teijän jutuista kuitenkin monta vuotta :) ..Ja ehkä sä/te teette vielä comebakin,niinku aina kaikki parhaat tekee!
Ihanaa kevättä ja vielä yks toive.Älkä pliispliis sulkeko tätä blogia ainakaan heti,että ehdin lukea teijän seikkailut vielä kerran läpi ;)

anni panni
Elämää Hesassa

Eiiiiiiiiiiii  :(  :)  <3

weihenstephaner (Ei varmistettu)

Voi eii, ihana aito. Kuinka kyllästyttävää onkaan lukea niitten juttuja jotka luulee tietävänsä jostain jotain. Kaikkein parhaimpia pohdintoja tulee niiltä jotka ei ookaan viel saanu ihan kaikkee itelleen selville. Se tunne! Kivojen porimuijien jorinat, niish. Huippunaisia! Löydät itsellesi vielä niin monta juttua, et vaan yhtä! Älä muutu

ps. Suosittelen lämpimästi Hollantia väliaikaiseksi jumipaikaksi (poikien housut on liian ylhäällä mut silti ruoho on ehdottomasti vihreempää tällä puolen aitaa)

älä muutu

Let us go
LET US GO

merijää: mullakin tulee ikävä blogiin mutta palaa omalla blogilla asap kun saan asiat järjestykseen <3

bcntyttö: wou kiitos! menen ja mee sinäkin :) 

antskubanstku: kiitos ja ole hyvä, hullua et pidettiin tätä yli kaks vuotta! eikä tätä suljeta eli lue vaan rauhassa. ill be back:) 

anni panni: <3 <3 <3 

weihenstephaner: apua mulle tuli oikeesti kyyneleet silmiin kun luin sun kommentin :,) porimuijat kiittää ja kuittaa ja palaa vielä joskus! et usko miten sun sanat helpotti mun oloa. ja varsinkin "älä muutu." oon kirjoittanutkin siitä, miten aina aattelen että pitäs olla enemmän tai vähemmän jotakin, mutta taidankin olla aika hyvä näin. terkkuja hollantiin! <3 

-kaisa

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea,iloa ja s(h)eikkailuja ♡
Ehkä törmäillään taas MACBA:n portailla!

Let us go
LET US GO

vierailija: kiitos! <3 hahah joo, mä muistan kun tulit puhumaan ja mä aloin kiljua :D 

-kaisa

Kommentoi