Ladataan...
LET US GO

Hurraa! Onpas ollut ikävä tänne!

Tuntuu ihan oudolta ees naputella tätä konetta, kun en oo koko kesänä käyttänyt muuta kuin puhelinta.

Kesä on kuitenkin ollut super. Oon tehny kaikkea kaikkialla ja vieläki muutama reissu jäljellä joten en pääse tylsistymään!

Aattelin aloittaa kesäpostaukset mun ja äidin matkalla häihin Saksaan joten here we go.

Mun ja maman hääeleganssit.

Mun synttäripäivänä me siis aloitettiin matka  Tampereelta kohti Kandernia. Lentomatkan, hotelliyön, kolmen junan, kahden bussimatkan ja taksimatkan (kyllä... viadolorosa...) jälkeen me oltiin vihdoinkin ihanassa pikkukylässä lähellä Sveitsin rajaa. Kandern oli todellakin sellanen paikka, johon ei ikinä tulis ite lähdettyä mutta oon tosi onnellinen, että pääsin näkemään ton yhden kauneimman paikan jossa oon ikinä ollut. 

Tästä se alkoi matkanteko ja haha näytän semisti joltain kirahvilta.

Maman ja mun matkakumppanuus toimi jälleen yllättävän hyvin, eikä me ees riidelty kertaakaan.Kunhan koko ajan on jotain ruokaa (ja ehkä minipullo vinettoa) saatavilla ni me kyllä selvittäis vaikka minkälaisesta Amazing Racesta!

Saavuttiin illalla ekalle etapille eli Frankfurt-hahniin ja käytiin syömässä mun synttäri-illallinen kivassa meksikolaisessa.

Todella kodikas ja tunnelmallinen majapaikamme eli lentokenttähotla.

Aamulla lähettiin sitte pirteinä jatkamaan matkaa.

Nautin bussissa herkkuaamiaisen eli Nutellaa Nutellalla!

Tässä on juna-aseman lisäksi suunnilleen kaikki mitä näin Frankfurtista.

Ihana pikku Harry Potter!

Melkein perillä hotellilla. Tässä vaiheessa oltiin jo niin räjähtäneitä että oli pakko etsiä joku lähin kuppila (kumota vinettolasit) ja tilata taksi hotellille (joka oli siis samalla myös itse hääpaikka). Harmi vaan, että me ei oltu muistettu ottaa koko paikan nimeä edes ylös (perus...) mutta parin puhelinsoiton, puhelinluettelon ja ja jonku papparaisen avustuksella vihdoinki löydettiin mutkittelevaa vuoristotietä pitkin tänne:

Okei tää on ihan äärikökkö kuva mut tuolla oli IHANAA.

Vaihdettiin nopeesti vaatteet ja lähdettiin harjoituspäivällisille läheisessä kylässä sijaitsevalle viinitilalle.

Seuraavana aamuna eli varsinaisena hääpäivänä syötiin ensin brunssi ja sitten alettiin laittauttua kirkkoa ja juhlaa varten. 

Matkalla kirkolle bongasin sillalta tekstin, joka EI sopinut päivän tunnelmaan.

KYLLÄ. Tällä herralla oli juhla-asuna LEEDERHOOSENIT! BEST. 

Tässä vaiheessa meitsiä jo jännitti, koska heti vihkiseremonian jälkeen mä lauloin kirkossa yhden biisin. Laulu meni hyvin ja morsiamien amerikkalaiset ystävättäret kutsuikin mua loppuillan seireeniksi, koska kun hoilasin siellä kirkon edessä tässä mun vähän erilaisessa asussa kun heillä oli ja vielä eksoottisesti suomeksi niin olin kuulemma ihan ku joku meren asukki :DDD

Häät oli erittäin kansainväliset. Morsian Jenkeistä, sulhanen puoliksi saksalainen ja puoliksi amerikkalainen sekä häävieraat ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa. 

Just Married!

Sitte takaisin hotlalle ja juhlat sai alkaa! 

PARAS BÄNDI.

Kivat pöytäkoristeet.... meitsi vuonna 1998... 

Loppuillan kuvat onki sitten tätä tasoa hahaa. Saksalaiset pöytätanssit oli ihan huikeita! 

Paras pöytäseurue <3

Oli oikeesti niin hauskat häät! Tanssin johonki viiteen asti aamulla, hukkasin farkkutakkini ja öööö en olis kyllä ikinä päässy aamulla ylös ja junalle jos äiti ei ois tuonu mulle aamupalaa sänkyyn.

Kuitenki selvittiin Baselin kautta takas Frankfurtin juna-asemalle ja mä juoksin 15 minuuttia ennen junan lähtöä ostamaan itelleni tiketon Berliiniin. Tietty juna oli täynnä ja istuin koko viis tuntia lattialla mutta hällä väliä, koska mua ootti perillä  ihan superkivoja asioita joista kuulemme lisää ensi jaksossa!

Ladataan...
LET US GO

No terve! Apua, ei olla kirjoitettu tänne ikuisuuksiin! Mullahan tosiaan oli kone täällä Barcassa kokoajaan kun olin Berliinissä ja Suomessa joten päivittäminen jäi. En sitten jaksanut näpytellä äidin Ipadilla, mihin menee muuten hermot! 

Mitäs tässä nyt sitten. Oltiin tosiaan Kaisan kanssa neljä päivää Berliinissä. Oli toooosi kivaa! Olin ekaa kertaa ja olihan se just niin hipster kun olin ajatellutkin. Oltiin ahkerat turret ja kierrettiin paljon nähtävyyksiä. Näin yhteenvetona voisin sanoa, että ruoka oli halpaa, bileet kosteita ja ihmiset ystävällisiä. Pientä päänvaivaa aiheutti katujen nimet ja ruutukaavoituksen puute! Hei oikeesti, ei voi liikaa ylistää ruutukaavoitusta!

No Berliinistä sitten lennettiin yhdessä Suomeen mistä meninkin suoraan Poriin ja äidin hellään huomaan. Porissa oli Jazzit ja sinne tietysti tuli kaikki kaverit. Ennen Barcaan tuloa olin vielä Helsingissä. On Helsinki vaan niin kaunis kaupunki. Niinhän se taitaa olla, että sitä osaa vasta arvostaa kun saa vähän perpektiiviä.

Täällä barcassa jatkuu sama hikihelle, keskeneräinen oppari ja työnhaku!

Että semmosta, on kyllä ihanaa olla takaisin ja tais mun olla vähän ikäväkin tota yhtä...

Sekalaista kuvamateriaalia Berliinistä, osa 1:

Ekan yön hotelli.

Kreuzberg.

Oikein maittava ja halpa Falafel.

Kaikki kolme kaverusta koossa!

Berliinin muurilta.

Ja samasta paikasta.

Kaisa!

Ja lisää muuria.

Juutalaismuseosta. Kyllä siellä itku pääsi, kun mietti niitä kauheuksia mitä on tapahtunut.

Pari purkkaa!

Minä ja hipsterjuoma Club Mate.

 

 

 

   

Ladataan...
LET US GO

että meidän tietokoneet on @bcn ja @tre, joten reissu ynnä muita postauksia joudutaan vielä odottelemaan. Kuviakin ois jakaa joku tuhat ja tarinoita vielä enemmän. 

Ollaan lyöty itseämme ja toisiamme halolla päähän tyhmyytemme takia ( sillä kuka kunnon true bloggerska jätää koneen himaan lähtiessään itse maailmalle?!) mutta palataan langoille mahdollisimman pian! 

Siihen asti muistakaa syyä vähintään yks jäätelö päivässä ja hmmm vaiks pussailla mahdollisimman paljon. 

Laterrrrs, Kaisa ja Anna

Pages