Ladataan...
LET US GO

Kuvastaa aika hyvin meitä ja meidän mielenkiinnon kohteita. Vasemmalla poikkis ja skeittilehti-Trasher ja oikella meikkis ja Vogue. 

Jos totta puhutaan kun tapasin poikkiksen en tiennyt skeittauksesta yhtikäs mitään. Kuitenkin näiden kahden vuoden aikana olen oppinut paljon koko alasta ja kaikesta mitä sen ympärillä tapahtuu. Kun huomasin kuinka intohimoisesti toinen suhtautuu skeittaukseen ja kuvaamiseen, ja kunika innostuneesti hän tekee työtään, myös minäkin kiinnostuin. En nyt sillä tasolla, että itse alkaisin skeittamaan, mutta lähinnä niin että arvostan työtä jota hän tekee. Mielestäni on hienoa seurata kuinka omistautunut toinen on, ja kuinka paljon iloa työ voi antaa.

Mukavaa torstain jatkoa,

Pus!

Anna

 

Ladataan...
LET US GO

Credit: Elle Sweden November 2013. 

Nyt on kyllä Ruotsin Elle asian ytimessä. Osui ja upposi tämä editorial. Eka kuva ehdoton lemppari!

Voi vitsi oon muuten iloinen, että aikoinaan aloitettiin Kaisan kanssa tämä blogi. On mahtavaa, että on paikka josta löytyy muistoja menneiltä vuosilta. Ja voin muutenkin tallentaa tänne vaikka esimerkiksi ylläolevia kivoja kuvia. Seuraavana haaveissa olisikin kunnon kamera, jotta voisin alkaa harjoittelemaan kunnon kuvien ottamista. Poikkis on hyvä kuvaushommissa, joten saisin ainakin hyvän opettajan. 

Pus!

Anna

 

Ladataan...
LET US GO

 

Viikonloppu se taas vierähti. Meillä juhlistettiin perjantaina hyviä uutisia työrintamalla. Lauantaina siivosimme kolme tuntia meidän keittiötä. On harvinaista herkkua, että olen löytänyt miehen, joka itse ehdottaa tällaisia kolmen tunnin siivousprojekteja. Olen nimittäin itsekin innoissani niistä. Kolme tuntia me sitten jynssätiiin lattiasta kattoon koko keittiö. Siivouksen päätteeksi palkitsimme itsemme leffaillalla. Kävimme katsomassa Gravityn 3Dnä. Nyt tulee muuten nolo totuus, Gravity oli mun eka 3D-leffa! En tajua miten olen välttynyt kaikki nämä vuodet. Pidin leffasta ja se oli itseasiassa aika jännä. Koko leffa tapahtui avaruudessa, mikä oli toosi mielenkiintoista. Propsit vaan astronauteille! 

Niin ja kuten kuvasta voi päätellä olen tehnyt mehua, appelsiinit on tooosi halpoja.

Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu. JA vielä kirsikkana kakun päälle, täällä on ollut ihanat ilmat! Eilen oli 28 astetta lämmintä!

Makoisaa maanantaita,

Pus!

Anna

Pages