Ladataan...
LET US GO

 

 

Sen verran väsynyt tosiaan oon, että en yhtään vähemmän kliseisempää otsikkoa keksinyt. Tällä viikolla olen aloittanut uudessa työpaikassa, joten se on vienyt aikas paljon energiaa. Vaikka toisaalta olen täynnä energiaa uudesta työstä. On se vaan hienoa oppia jotain uutta ja saada uusia haasteita. Oikein mieltä virkistävää etten sanoisisi.

Tajusin muuten, että pian on joulu. Aika kyllä menee todella nopeasti. Täällä aina jotenkin unohtaa joulun kun ilma on niin lämmin. Ainut muistutus siitä on tällä hetkellä Ikean piparitaikina ja glögi keittiössä. Taidanpa tehdä pipareita viikonloppuna. Onpahan hyvä syy mennä Ikeaan uudestaan irtokarkkiostoksille.

Pus!

Anna

Ladataan...
LET US GO

En olekaan kertonut, että tilasin sitten nuo Jeffrey Campbellin bootsit. Iso kiitos vaan kommentoijalle, bootsit oli nimittäin Nellyssä Suomeen tilattaessa hyvässä alennuksessa. Äiti sitten taas kilttinä laittoi paketin vielä tänne päin. Tietenkin mukana oli vielä uusin Olivia ja Style By Kling. 

Viikonloppuna suuntasin vähän juhlimaan uutta työpaikkaa. Lauantaina meninkin sitten Ikeaan hieman rapsakoissa tunnelmissa. Kuten varmaan uskotte siellä oli pari muutakin ihmistä. Mutta mä jaksoin, koska tiesin, että voin ostaa sieltä irtokarkkeja! Juu siellä niitä myydään! Ihanaa! Kyllä se vaan täällä pienet ilot kuten irtokarkit korostuu kun niitä ei ole saatavilla joka kulmasta. Täällä on myös nykyään El Corte Inglesissä ruotsalainen karkkiosasto, jossa myydään irtokarkkeja, suklaapatukoita ja Maraboun suklaalevyjä. Ja noitapillejä! 

Toivotaan, että Kaisa jo ehtisi pian kirjoittaa tänne. Tuntuu jo hieman orvolta tää blogi ilman senkin juttuja. Tuntuu kyllä muutenkin orvolta kun ei olla nähty. Toivotaan, että Kaisa ehtisi vielä tännepäin ennen joulua. Eiku ei toivota, ku tule!

Pus!

Anna