Ladataan...
LET US GO

Se on kuulkaas onnen päivä! Passi on tullut Suomen konsulaattiin eli meikä pääsee myös Berliiniin. Olen tässä nyt reilun viikon verran jännittänyt, että josko se ehtisi. Että eikun Biopassi taskuun ja menoks! Tätä hurmiotilaa lisää vielä se, että Kaisa tuossa just soitti ja sanoi, että meillä on myös liput Brightiin.

Muutenkin olen ollut tässä lähipäivinä erityisen kiitollinen siitä, että mulla maailman mahtavin äiti, mies sekä ystävät. Ehkä tää on nyt tällaista ulkosuomaisen herkistelyä kun on vähän kauempana perheestä.

Niin ja asiasta toiseen taidan ostaa aikas makea fixipyörän. Voisin laittaa tänne kuvan. Jos suunnitelma toteutuu voitaisiin vihdoinkin tehdä pidempiä pyäräretkiä yhdessä eikä mun tarvisi sutkuttaa mun minipyörällä 10 metriä jäljessä. 

Pus!

Anna

Ladataan...

Ladataan...
LET US GO

Viime viikonlopppuna lähti talviturkki mereen, ou jee! Olin sekä lauantaina että sunnuntaina rannalla. Tänä viikonloppuna täällä on San Juan. Me aiotaan pitää ystävien kanssa juhannusjuhlat perjantaina. Kukkakranssit päähän ja menoks! Mulla on paljon ruotsalaisia kavereita ja heidän juhannusperinteisiin kuluu myös tanssiminen puiden ympärillä. Kaipa mut sitten löytää Ciutadella-puistosta pomppimassa puiden ympärillä. No, ainakin tarkoituksena on valmistaa herkkupiknik ja nauttia hyvästä ilmasta.

Pus!

Anna

p.s Yksi asia mikä on suunnattoman ärsyttävää täällä Barcelonassa on pankkiautomaatit ja niiden puuttuminen ostokeskusten läheisyydestä. Kyllä joka puodista saat hirveen kokoisen sian jalan, mutta annas vaan kun automaattia etit. Ja sitten se vielä kun löydät sen automaatin pitää sen mielellään olla oman pankin automaatti, koska pahimmassa tapauksessa toinen pankki veloittaa jopa 3 euroa välistä. Aah sainpas purettua tämänkin tuskan! 

Mutta muuten luistaa oikein mallikkaasti.

 

Pages