Hei, täähän on ihan kivaa.

Life Time Story

Nyt on ollut kyllä vähän kiireitä, on ollut töitä, remonttia, vieraita ja kaikkea muuta pientä elämän meininkiä. Nyt otinkin itseäni niskasta kiinni että sain aikaiseksi tännekin pienen pläjäyksen pitkästä aikaa. Ja mikäs tässä rustaillessa kun minulla alkoi juuri oma pikku viikonloppu. Työputken jälkeen se tuntuu oikein hyvältä! Ja yllättävän hyvältä tuntuu tämä remppakin. Se edistyy, mies on ollut tosi ahkerana, kuten äsken kun istuin remppahuoneessa hänen seuranaan viinilasi kourassa, ja jotenkin tämä sekamelskakaan kotona ei ahdista ollenkaan. Taidan olla aika hyvä tälläisissä poikkeutilanteissa!

Me nukutaan keittiössä, olohuone on pienoismallina ja keittiönpöytäkin on siellä jossain nurkassa. lasten huone on ihan täynnä laatikoita ja oikeastaan asustellaan sellaisessa tilassa jossa on vain polkuja joka paikkaan. Aika hassua, jännää ja juuri sitä mihin vaurauduttiinkin. Koitamme nyt saada tämän viikon nimissä uuden lasten huoneen valmiiksi että edes he pääsisivät normaaliin olotilaan.

Mutta eipä mitä, näissä sekamelskoissa on kestitetty vieraitakin jo. Ja he ovat ennenkaikkea kestäneet sen...
Nyt taidan tästä siirtyä tuonne sohvan nurkkaan vielä vähän syvemmälle nauttimaan, nimittäin vielä yhdestä lasillisesta viiniä ja Downton Abbeyn toisesta jouluspesiaalista. (mä on niiiiin koukussa...)

Remppaterkkuja, 
Minna/lts

ps. olen muuten ihan älyttömän iloinen kun sain ihan ensimmäisen kirjoituksen blogini vieraskirjaan, ja miten ihanan! Käykääs tsekkaamassa, se löytyy tuolta oikeasta yläreunasta :) Kiitos kirjoittajalle, teit minut hyvälle mielelle!

Kommentoi