Kaikki on mahdollista!

Life Time Story

Tämä on pieni tarina erään rakkaan ja tarmokkaan tyttölapsen tärkeästä teosta.

Olimme viettämässä serkkuni luona etelä-Suomessa juhannusta, jolloin syksyllä koulunsa aloittava pieni tytöntylleröinen sai päähänsä, tai oli sitä jo aiemminkin toki miettinyt, prinsessoista kun kovasti tykkää, piirtää Ruotsin prinsessa Sofialle kortin. Onnitteluna naimisiinmenosta Carl Philipin kanssa. Tämä tyttö kun tosiaan, hulvattomuudestaan huolimatta, on aina tykännyt paljon Disneyn prinsessoista. Uusimpana suosikkina tietysti Frozenin prinsessat. Mekkokin kaapista löytyy, luonnollisesti! Mutta mikäs sen kivempaa kun naapurimaasta löytyy oikeitakin kuninkaallisia niin laitella heille terveisiä menemään. Kauniin piirustuksen tyttö piirsikin ja kun toinen serkkuni, tytön täti, tuli ruotsia taitavan miehensä kanssa myös juhannuksen viettoon niin sai tyttö korttiin pienen tekstinkin raapustettua prinsessa-Sofian oikealla kielellä. Serkkuni, tytön äiti, ajatteli että ehkä siihen voisi kirjoittaa myös oman osoitteen nimen lisäksi, vaikka vähän epäilikin että siitä ei ehkä mitään 'hyötyä' olisi. 

Mutta olihan siitä. Pari päivää sitten tytölle tipahti postilaatikkoon kuninkaallista postia! Ruotsin hovista tuli kiitoskortti, kuvan ja tekstin, sekä allekirjoitusten kera! 

Tyttö oli asiasta niin kipinöissään (ja äiti) että ei pysynyt pöksyissään. Onpa siellä eka luokan tytöt, ja miksei pojatkin, saattanut olla ihmeissään ja riemuissaan kun tyttö on koulussa asiasta seuraavana päivänä kertonut. 

Voisinkohan jostain tällä hetkellä edes onnellisemmaksi tulla. Olen niin onnellinen ensiksikin siitä ajatuksesta että siellä Ruotsin puolella, toivottavasti, itse Sofia on kuvan nänhyt ja tullut siitä iloiseksi. Ja sitten siitä että siellä on päätetty ilahduttaa sitä pientä suomalaista tyttöä joka postin on prinsessalle lähettänyt. Ja sitten tietysti eniten siitä että tämä ihana tyttö sai sen postin ja näki sekä koki tällä tapahtumalla sen että kaikkea kannattaa aina vaan yrittää. Kaikki on mahdollista ja kun oikein toivoo ja kovasti koettaa niin yleensä onnistuukin. Ja se, että suurin tarkoitus tytöllä oli vain saada prinsessa iloiseksi, eikä suinkaan saada itselleen postia, tekee tapahtumasta vieläkin liikuttavamman ja kauniimman. 

Kaikki on mahdollista! Vauvaposti naapurimaahan on tytöllä jo suunnitteilla, hihi♥

Onnekasta keskiviikkoa kaikille,
prinsessoille ja prinsseille!
Minna/lts
 

Ps. Tämä tarina ei ollut sen pituinen se, vaan se jatkuu aina vaan ;)
Pss. Kuvat on meidän valmiista ja ei-niin-valmiista tiloistamme

Kommentoi