Lomafiilistelyä 3/3 Tallinna

Life Time Story

Meidän tämän kesän pääreissukohteemme on siis Tallinna.

Lähdemme sinne loppukesästä. Vietämme siellä ystäväperheen kanssa viikon. Jippii!

Olimme Virossa, Tallinnassa vuonna 2011 kolme yötä, neljä päivää ja ihastuimme paikkaan kovasti. Tallinna on ihanan rento ja aito paikka. Loman jälkeen oli tunne että tämä oli paras loma ikinä, hih hih. Tuttu juttu.

Yhä edelleenkin, kolmen vuoden jälkeen, matka on kärkisijoilla listassamme. Henelle varsinkin Tallinna on jäänyt todella vahvasti mieleen. Valokuvia ei tästä reissusta mitenkään kovin paljoa ole kun tälläinen intohimoinen kuvailu oli vasta vauvan kengissä silloin.
Tässä kuitenkin muutama tunnelmapläjäys naapurimaastamme.

Kiersimme paljon kaupungilla ihan vaan käppäillen sen kummemmin suunnittelematta, ihastelimme arkkitehtuuria ja ihmisten menoa. Kurkkasimme pikkuputiikkeja ja pysähdyimme välillä nauttimaan virvokkeita.Osallistuimme torimyyjäisiin ja söimme erittäin hyvää ruokaa. Muunmuuassa paras syömäni pitsa on syöty Tallinnan keskustassa, italialaisessa. Välillä etsimme vessaa kiertäen ympäri keskustaa kunnes löysimme sen lähtöpisteestämme.

Kadriorgin palatsi 

Ihastuimme yhteen vanhan ajan putiikkiin kovin ja kävimmekin siellä päivittäin ihastelemassa tarjontaa. Tarjolla oli kaikenlaista käsintehtyä ja pienten tuotteiden lisäksi viimeisenä päivänä mukaamme lähti takorautainen miekka. 

Aina pitää vähän pelleillä

Kiersimme katselemassa toki myös muutamia nähtävyyksiä sekä kävelimme pitkän matkan Piritaan, uimarannalle.

Kaiken muun lisäksi shoppailimme jonkun verran, lähinnä metsästimme Kapulle mekkoa rippijuhliin. 

Ihana lähteä koluamaan tuttuja paikkoja sekä toivottavasti näkemään paljon myös uutta. Ainakin ystävien mukanaolo antaa reissulle lisänostetta.

Muistamme kuitenkin olla ostamatta Värskaa! On muuten maailman kauheimman makuista vettä!

 

Kommentoi