Sunday with TV

Life Time Story

 

Sunnuntai-iltana on oikein kiva rentoutua tv:n parissa.

Ensimmäisenä 'Tähdet tähdet', joka hyvien esiintyjien lisäksi on katsottava Mikon takia..

Olen ollut rakastunut Mikkoon jo monta monta vuotta. Hän iski minuun heti kun joskus aikoinaan ensimmäistä kertaa esille tuli. Olen myös kertonut tarinaa kuinka olen aloittanut oman näytelmäharrastukseni juurikin siksi että pääsen joskus näyttelemään Mikon kanssa. Hän vain on niin hurmaava. Ja ihana ja tyylikäs, ja ystävällinen ja hauska. (onneksi miehelläni on tarpeeksi hyvä itsetunto (ja yhteistä taivalta on takana 20 vuotta) joten hän osaa ottaa oikealla asenteella tämän minun hurjan rakkauteni)

Siis sunnuntain sydämenpamppailut klo 19.30

Lauantaina pääsin Mikon kainaloonkin, kylläpä sai sydän silloinkin pamppailla. 

Tässä nauramme Mikon kanssa yhdelle hassulle jutulle.. sisäpiirijuttuja, gröhöm..

Tähdet-ohjelman jälkeen katson 'Suurin pudottaja'-ohjelman. Minä aina niin kovasti toivon ettei kenenkään tarvitsisi lähteä sieltä pois mutta aina vaan pitää, ja minua itkettää heidän puolestaan.

Siis sunnuntain itkut klo 21.

Sitten lopuksi katselemme vielä pari jaksoa DVD:ltä 'Taivaan tulet'-sarjaa. Mieheni katsoi tämän sen tullessa televisiosta edellisen vuoden aikana ja hän halusi että minäkin näen sen, niin kovin hän (ja mm. hänen veljensä) siitä piti. Meillä on ollut miehen kanssa jo pitkään sellainen tapa että katsomme yhdessä miehen ehdottamia dokumentteja tms. ja minä saan samalla niskahieronnan. Ja tämän sarjan aikana olen sen myös nyt saanut.
Hyvä kotimainen sarja+hieronta= maailman paras yhdistelmä!

Sunnuntain tuplarentoutuminen klo 22.

Sitten onkin kiva siirtyä nukkumaan ja ottaa vastaan uusi viikko.
Tämä viikko onkin poikkeuksellisen kiva kun mies lomailee. 

Mukavaa alkanutta viikoa!

Kommentit

Maria Hakkala

Sunnuntai-ilta pitäisi kyllä aina pyhittää tv:n katselulle, mutta itselläni on tuolloin aina tapana puuhailla kaikkea alkavaan viikkoon liittyvää. Eilen tosin meni iltaan saakka kun katselin kolme jaksoa Criminal Mindsia. :)

KaHeVi
Life Time Story

Niin, toisaalta sekin olisi ihan fiksua että kävisi läpi tulevan viikon asioita mutta jotenkin sitä vaan kuitenkin lösähtää sohvalle.. Ja varsinkin jos lauantailta on jäänyt karkkia niin voi mahoton =D

Ihan huippua on kyllä jäädä sarjoihin koukkuun. Yhtäkkiä vaan huomaa että oho, jo kolme, neljä, viisi, kuusi katsottua jaksoa =)

Kommentoi