Ladataan...
Life Time Story

Kodissamme on hyllyt ja seinät tyhjentyneet, meidän mittakaavassa laskettuna paljonkin. Magneetit jääkaapin ovesta ovat hävinneet. Lattioilta enimmät matot kadonneet. Keittiön tasoilta tarjottimet ja purnukat siirtyneet kaappeihin, jotka pursuilee liitoksistaan. Hollywood- vessa värjäytynyt valkoiseksi. Nurkatkin on hinkattu pölyistä ja palleroista. Sänkyihin on kaiveltu sängynpeitteet kaappien kätköistä. Koriste-esineet taasen huutelevat kaapeissa. On hiottu ja hiottu yksityiskohtia kuntoon.

Elämme poikkeustilassa. Elämä poikkeustilassa on jännittävää, hektistä ja todella todella ahdistavaa näin kärsimättömälle ihmiselle. Tai siis kahdelle sellaiselle. Toivomme kovasti että tämä ei kestäisi kauaa, mutta sitä-ei-voi-tietää- ikävä kyllä. Varsinkin kun tulevaisuuden suunnitelmat on niin kutkuttavia ja herkullisia ja iik-niin lähellä, mutta niin kaukana. Koitamme siis myydä asuntoamme, saadaksemme talon. OMAN TALON. Omakotitalon.

Poikkeustilassa asuminen on myös haastavaa kun kodin pitää olla periaatteessa koko ajan siisti ja mahdollisimman tyhjä mutta silti täällä pitäisi samalla viettää elämän eri hetkiä. Kuten nyt tulevaa pääsiäistä. Sitten vappua, sitten Yo-juhlia jne. Pitäisi vaan osata mutta se on vaikeaa. Haluaisi vaan jo jatkaa sinne minne tähdätään. 

Ja sitten kun on vielä sekin tosiasia että lopputulos saattaa olla vielä tosi kaukana, jos on toteutuakseen ollenkaan. Aargh! Voi olkoon tuulet meille armolliset. 

Feng shuin voimaan täällä nyt kovasti koitetaan luottaa! Joka tapauksessa, tällä viikolla asiaan liittyen tapahtuu monia isoja asioita. Jännittää.

Kutkuttavan ja kihelmöivän jännää viikkoa myös muille toivotellen,
Minna/lts

Ladataan...
Life Time Story

Elämässäni on kuusi kappaletta sellaisia naisia joihin voin luottaa aina ja kaikkialla ja joiden kanssa tunnen itseni täysin aidoksi omaksi itsekseni. Saan nauraa, itkeä, kiukutella, juopotella, hirnua, laulaa,  maiskutella, hauskutella, ihmetellä, juoruta ja mitä kaikkia näitä nyt onkaan. Tiedän että he ovat siellä aina. Vaikka nähtäisiin harvemmin, niin siellä he ovat. Jonkun heistä olen tuntenut vauvasta lähtien ja jonkun vasta muutaman vuoden. Ripotellen heihin olen tutustunut ja loppuelämäksi he ovat minun elämääni tulleet. Vaikka ei saisi ikinä sanoa ei ikinä, niin sanon silti, ettei me erota ikinä. 

Näitä kuutta ihmistä minulla onkin krooninen ikävä. Jos saisin valita, he asuisivat kaikki lähelläni. Mutta elämä vie. Onnekseni ja onneksemme me kuitenkin olemme kestäneet sen. Haluaisin nähdä heitä paljon enemmän mutta se vaan ei ole näissä elämien hektisyyksissä tällä hetkellä mahdollista. Onneksi edes puhelin ja netti on keksitty. Yhden kanssa vasta vietin yli tunnin puhelimessa, yhden treffasin, yksi on tulossa pääsiäisvierailulle. Ja muidenkin kanssa yhteisiä suunnitelmia on koko ajan jonossa. Onneksi.

Näille naisille en kuitenkaan (tavoistani poiketen) lähettänyt kaiken kiireen keskellä ystävänpäiväkortteja ja vähän lupailin heille ja ainakin itselleni että jotain haluan kevään aikana lähettää. Ja mikäs olisikaan parempaa kuin The Pääsiäiskortit! Olen sitä mieltä että keväthän nyt on todellakin jotain mitä kannattaa juhlia, ja mikäs sen parempaa kuin nostattaa takaisin vanhaa perinnettä pääsiäiskorttien muodossa. 

Te kuusi naista siis tulette tälläiset iloiset, keväiset kortit nyt saamaan ja tässä samalla haluan teille sanoa että olette minulle tosi rakkaita ja olen onnellinen että olette elämässäni. Ja se ikäväkin on, kuten tiedät♥

Ja sitten epäselvyyksien poistamiseksi, mielessäni on vielä helposti laskettuna ainakin 10 muuta ihanaa upeaa naista joille myös haluaisin kortit lähettää sekä siksi että haluaisin heitä piristää kuin myös siksi että myös heillä on erityinen, todella erityinen, jokaisella omansalainen, paikka minun sydämessäni. Mutta siinä sitten tulee pikkasen tuo kukkaron sisältö vastaan. Postimerkit on nykyään ihan sikakalliita, noin niinkuin paljon käytettynä :( 

Eli myös te muut naiset ja oikeastaan kaikki muutkin, tytöt, pojat, miehet ja eläimetkin, 

toivotan teille oikein ihanaa ja aurinkoista tulevaa pääsiäistä ja kevättä!
Minna/lts

 

Ladataan...
Life Time Story

 

Heippahei!

Elämässä on tällä hetkellä aika paljon kaikkea kivaa. Aika isokin juttu meneillään ja sen lisäksi paljon pieniä, eikä vähäisimpänä toki tyttären YO-kevät. Mielessä myllertää ja aika ei tahdo riittää, ihan oikeasti, melkein mihinkään. Tuo pikkuVipetti pitää siitä kyllä huolen kaiken muun lisäksi. Hihi.

Ei siinä mitään, itse tykkään hektisestä elämästä ja siitä että on pieni kiirus. Tylsistyisin muuten ehkä jopa. En tiedä. Mutta nyt on oikeasti niin asiat että blogin kirjoitus näyttää tästä kärsivän. Ei vain ole riittänyt aikaa, eikä yllättäen oikein kiinnostustakaan. En kuitenkaan ota tästä stressiä, se joko jää tai sitten ei jää. Tarkoitus olisi kyllä vielä kirjoitella tännekin, ehkä vähän hitaammalla tahdilla, ainakin nyt kun mieli myllertää montaa asiaa.

Tässä kuitenkin kuvia lauantaisesta pelimusiikkikonsertista. Kuopiossa järjestettiin Game-expo joka oli ainoa laatuaan. Pelien, turnauksien, pelikirppisten ja yön yli kestävän lanituksen lisäksi tilaisuudessa järjestettiin tosiaan myös konsertti. Kuopion kaupunginorkesteri kapelimestarinaan Atso Almila soitti aivan upeasti yli tunnin kestävän pläjäyksen peleistä tuttuja kappaleita. Sanoinko jo että oli upea. Sen kertoo jo sekin että täysi katsomo antoi aplodit seisten, monta kertaa. Aivan upea show

Hienoa että tälläisiä järjestetään! Hene oli tilaisuudessa ihan omiensa seurassa ja kaverinsa kanssa hän viihtyikin siellä lauantain lisäksi vielä sunnuntainkin. Muistoksi jäi hyvä mieli ja pari kirppikseltä ostettua peliä. 

Palaillaan,
Minna/lts

(ja niistä kaikista mieltä myllertävistä asioistakin varmasti hehkutan kunhan asiat menevät vähän etiäpäin..)

Pages