Ladataan...
Liikuta Mua!

Painavaa asiaa painosta ja sen tavoittelusta. Mä en tavoittele mitään tiettyä kilomäärää koska oon huomannut ettei se vaaan lukema saa mua yhtään sen onnellisemmaks, kuin ne pudotetut kilokrammat tai grammat. Mä tavoittelen sitä oloa minkä saan kun vedän hikiset treenikamat päältäni ja katon peilistä tyytyväisenä punaisena hehkuvia poskia. Mä tavoittelen myös painonpudotusta ihan normaalilla ruoalla ja että mun keho hymyilee yhtä leveesti, kuin ne mun punaiset kasvot. En tavoittele sitä viimeistä viittä kiloa niinkuin naapurin Liisa enkä kireää kesäkuntoa. Oon tehnyt aika paljon mielikuva harjoitteita ja tutkiskellut itseäni ja huomannut tarvitsevani paljon rutiineja, mutta myös jääväni niihin tiukasti kiinni ja jos joku palanen irtoaa koko palapeli leviää. Tiedättekö ystävän/kaverin/toverin joka on normaalipainoinen jopa alle joka koko ajan sun seurassa tuskailee parin kilon pudotuksesta? Oikeesti mä en tiedä mistä se johtuu yrittääkö tää ystävä/kaveri/toveri tyyppi tsempata sillä sua? Vai kentiäs piilovittuilla? Vai onko tää vaan ihmistyyppi? Vai onko ne 3kiloa just sille tyypille se onnellisuuden mittari? Kysyin tätä just yhdeltä mun kolmen kilon kaverilta, että tekeekö just se kolme kiloa sut onnelliseksi? Vai voisitko vaan ostaa koon 34 shortsejen tilalle koon 36 ? Uskon että tää mun kaveri jäi tätä asiaa miettimään, koska ei oikein osannut sanoa mitään. Ja mun puolesta jokainen saa kiristellä ne viimiset viisi kiloa jos se saa sut onnelliseksi ja hyvinvoivaks.

Jalkahoitopostaus on kuvia vaille valmis joten on kyllä tulossa. 

Mä pamautin jalkani kynnykseen, kun vein Aarnea hoitoon joten tein kotona nopeen pepputreenin ja nyt hetki kouluhommia, mulla alkaa työt hoitolalla vasta yhdeltä.

Nette

Ladataan...
Liikuta Mua!

Vappu sekoitti kyllä melkoisesti meikäläisen arkirytmiä vai olikohan se sittenkin se mojito? :)

Meillä oli tosi kiva vappu mun siskon luona. Syötiin mun siskon tekemää meksikolaista saunottiin ja pelailtiin aliasta. Mukana kemuissa oli meidän lisäks tosiaan mun iso-sisko ja hänen kumppani ja pikku-sisko puolisoineen. Käväistiin myös paikallisessa ja oltiin nukkumassa kahden korvilla. Silti oli kyllä pikkusen väsy ja huono-olo vappupäivänä. Onneks ilmakin oli niin karsee että oli ihan "sallittua" makoilla koko päivä.

 

Loppu viikko onkin hoitolalla ihan täys asiakkaita, näillä eväillä taas jaksaa. Viikonloppuna voisin vinkata lukijoille miten jalat saa kesäkuosiin. :)

NETTE

Ladataan...
Liikuta Mua!

Edellisen postauksen innoittamana ja poikien toiveesta loihdin sunnuntain päivällisen jälkkäriksi banaanista jotain todella makeaa. .. 

Bannofee pietä nimittäin. Tämän herkun ainoa terveellinen asia oli tuo banaani. Melkosen makea pläjäys olikin tuo ja kuumeisesti kehittelenkin reseptiä miten tuon voisi toteuttaa vähemmillä kaloreilla. Meillä on tosi harvoin jälkkäreitä tarjolla jäätelöä lukuunottamatta,  niinpä välillä on kiva herkutella ihan itsetehdyillä leipomuksilla.

Huomenna olen vielä 8h töissä ja mies vie iltapäivästä lapset mummalaan ja me mennään mun siskolle viettämään meksikolaista iltaa ja vappua. Kiva päästä välillä ihan aikuisten seurassa nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta.

Hauskaa vappua kaikille :) 

Pages