Likainen parketti kiittää ja kuittaa

Likainen Parketti

Tässä vaiheessa pitäisi osata sanoa jotain kaunista ja kivaa. Kiittää ja kumartaa. Halata joka ikistä teistä siellä ruudun toisella puolen. Itkeä vähä ja sitten hymyillä. Siitä on 2 vuotta 7 kuukautta ja 16 päivää, eli 961 päivää tai 23 064tuntia, kun Likainen parketti näki ensimmäistä kertaa päivän valon. Ja tänään se on tullut tiensä päähän. Tämä on ollu törkeen hieno matka, väillä stressaava, mutta silti mahtava.

This is the moment when I'm supposed to say something pretty and nice. To bow and say thank you. Give a hug to every single one of you on the other side of the screen. Smile through the tears. It has been two years, seven months and sixteen days or 961 days or 23064 hours since Likainen parketti saw the daylight for the first time. Today is the day it had come to end of its road. It has been hell of  journey, sometimes stressing but still awesome.

 

Törkeän ISO kiitos vielä kaikille lukijoilleni. Kiitos joka ikisestä kommentista jonka olette jättäneet. Kiitos kaikista sähköposteista joita olette laittaneet. Kiitos kaikesta.

a HUGE thank you for my readers. Thank you for every single comment you have left. Thank you for every email you have sent. Thank you for everything.

Yhtä ISO kiitos Lilyn ihanalle tiimille Annalle, Katille ja Jennille. Teiltä ihanilta on aina saanut apua ja inspiraatiota, kun on ollut siihen tarve. Lily oli mahtava koti blogille. Toivottavasti törmäillään.

 

 

Mä oon aina huono jäähyväisissä. Ehkä me vielä kuitenkin nähdään? Siihen asti, HEIPPA!

I'm not good saying goodbye. Maybe we will meet again someday? Until then, GOODBYE!

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Kiitos ideoista, inspiraatiosta ja iiiiiihanista kuvistasi. Paljon hyvää syksyysi!

Nannas (Ei varmistettu) http://kasivaylankahvila.blogspot.com/

No, jopas jotakin. Sua tulee kyllä ikävä, kun lähes alusta lähtien olen hengaillut matkassa. Kaikkea hyvää ja jos päätät jatkaa bloggailua, niin käyhän vinkkaamassa.

Anna/enkulipeikko (Ei varmistettu)

:( Ikävä tulee!!! Tää on edelleen yksi mun suosikkiblogeista, ja alusta asti olen ollut mukana. Mulle saa kans vinkata, jos jatkat bloggailua. Olet ihana, ja sun tyyli on pettämätön!! <3

Luumutar

Kiitos itsellesi! Ihana kotisi ja taidokkaat kuvasi ovat kyllä tuoneet inspiraatiota tähänkin osoitteeseen. 

Mukavaa syksyn jatkoa, toivottavasti paalaat vielä. :)

 

Mayo

Kiitos itsellesi ihanista inpriraatiopuuskista, joita blogistasi olen saanut! On ollut parasta luettavaa ja etenkin katsottavaa. Harmi, että päädyit tähän päätökseen, mutta toisaalta ymmärrän kyllä ihan täysin miksi :)

Kivaa syksyä<3

Mayo

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogistasi! Kuviasi on aina ollut ilo katsella ja juttujasi lukea. Toivottavasti saamme inspiroitua jutuistasi vielä tulevaisuudessakin.

Emma of Emmas Designblogg (Ei varmistettu) http://emmas.blogg.se

Oh no, this is really bad news! I'm sorry to see you go, I love your blog! I hope you will come back to the bloggosphere later. Take care!

maalis (Ei varmistettu) http://thesecondlifeofmine.blogspot.fi/

Voi nyyh - lopetat siis oikeasti?! Tosi kurjaa, sun kirjoituksia on aina ollut kiva lukea ja se inspiraation määrä, mitä täältä on tullut ammennettua niin ei käy mittaaminen!! Toivottavasti uusi koti löytyy pian (muutto edessä?) ja jatkat bloggaamista uudesta osoitteesta sitten kun intoa taas löytyy! Sulla on ihan tajuton maku ja tyylitaju - on ollut ilo seurata sun blogia ja kaikkia löytöjä, joita oot tehnyt tästä samaisesta kaupungista. Kuulut ehdottomasti suomalaisten sisustusblogien terävimpään kärkeen!!!!! I will miss you.

Vierailija (Ei varmistettu)

Harmillista, olisin mieluusti seurannut mökkisi muuntautumista. Hyvää jatkoa!

Kivinen

babyamen (Ei varmistettu) http://babyramen.blogspot.com

Oh no!!!! I love your blog, so this is really sad. I hope you will come back in some way again. Take care! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei! Harmi!
Ei sitten muuta kuin kaikkea hyvää jatkossa!
Toivottavasti jatkat joskus ja KIITOS inspiraatioista.

Selma Greyscale
Selma Greyscale

Voi ei! Kauhea menetys blogimaailmalle. Ehdottomasti yksi lempiblogeistani! Mutta ymmärrän hyvin ratkaisusi. Likainen parketti on muuten ollut tosi paljon esillä ulkomaisissakin upeissa blogeissa ja olen törmännyt tosi monissa lehdissäkin Likaiseen parkettiin. Voi vitsi, tyyli-ikoni, mistä mä nyt ammennan;)

Kaikkea hyvää sinulle ja varmasti rupean seuraamaan, mikäli päätät palata. Oliko muuten niin, että valmistut sisustusalan ammattilaiseksi? Saadaanko seurata hyvää makuasi kenties jossain julkisesti esim lehdessä?

Clara

Tekisi mieli sanoa voi ei, mutta sen sijaan sanon: iso kiitos! Blogisi on ollut loputon inspiraationlähde; harvan kuvia jaksaa tuijotella yhtä pitkään ja toistuvasti samalla hartaudella. Kaikkea hyvää tuleviin projekteihisi!

Pippa (Ei varmistettu)

Harvoin tullut kommentoitua, nytpä viimeinen hetki avata sanainen arkkuni eli iso kiitos inspiroivasta, idearikkaasta blogistasi! Jos inspis taas iskee niin mikset jatkaisi taas bloggaamista... Hyvää syksyä &amp; jatkoa!

Rillirousku (Ei varmistettu) http://kotipalapeli.blogspot.com

Kiitos Nena ja kuulemisiin!

superego (Ei varmistettu) http://www.superegoilua.blogspot.fi/

Voi kurjuus! Löysin blogisi vasta elokuussa, mutta näinkin lyhyessä ajassa sain siitä mielettömästi inspiraatiota. Stockholm Randinkin hienoudesta vakuutuin nähtyäni sen ensin blogissasi. (Heh, tulen vähän jälkijunassa.) Ei kai auta muu kuin sanoa, että kiitos kaunis.

Rebecca (Ei varmistettu) http://the12thmonth.blogspot.com/

Oh this is so sad. I will say that I'll miss you and I hope you come back with all your wonderful inspiration. Good luck with the cabin - I hope we get to see it someday!

LillaLilla (Ei varmistettu)

Kiitos inspiroivasta blogista! Hyvää ja toivottavasti aurinkoista syksyä!! :)

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Anna: Kiitos kauniista sanoista.

Nannas: Likainen parketti ainakin on kuopattu iki ajoiksi, mutta ehkä joku muu juttu sitten myöhemmin vois olla :)

Anna: Kiitos ihana <3 Vinkkaan jatkosta :)

Luumutar: Kiitos. Kuten yllä jo sanoin, ainakaan Likainen parketti ei enää jatkoa saa.

Mayo: Kiitos. Pitää välillä keskittyä tähän elämään muuallaki kun ruudun äärellä ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen.

Vierailija: Kiitos. Ehkä joku toinen aika ja toinen paikka, tai osoite.

Emma: Thank you! Maybe I will some day.

maalis: Kiitos paljon. Juu, nyt se on oikeasti menoa. Ei meillä vielä ole muuttoa. Marraskuun lopulla vasta varmistuu... enkä senkään jälkeen tiedä mihin ite meen tai lähden.

Kivinen: Ehkä siitä vielä nähdään jossain jotain :)

babyamen: Thank you! Likainen parketti is over, but maybe I'll start new blog someday?

Vierailija: Kiitos kiitos :)

Selma: No onneksi noita hyviä blogeja on satoja, ellei tuhansia. Tyyli-ikoni, haha :D
Ehkä joku toinen blogi, mutta tämä on nyt haudattu lopullisesti. Mää en oikeen ole semmoinen lopetan, enpä lopetakkaan tyyppi. Näin on parempi.
Joo kai musta joskus semmone pitäis tulla... mutta ei vielä hetkeen ja kun tästä valmistun, niin jatkan kyllä vielä opintojani, eli ehkä vasta 5vuoden päästä aikasintaan oisin ns. valmis :D Ja ainakaan näillä näkymin pääse seuraamaan mistään, tulevaisuudesta en osaa sanoa, ehkä kuitenkin olen enemmän suunnittelupuolen tyyppejä.

Clara: Kiitos :)

Pippa: Kiitos. Ehkä saatankin aloittaa joskus uuden blogin, mutta nyt pidän määrittelemättömän hengähdystauon.

Rillis: Ollaan kuulolla :)

superego: Kiitos ja kiva että musta on ollut hyötyä :)

Rebecca: Maybe someday I will start another blog. Thanks, we defenitely need it, renovation isn't moving forward. I'm sure you will see it someday :)

LillaLilla: Kiitos :)

Lumiji

Kiitos ihanasta blogista! Sinun ansioistasi päädyin itsekin pitämään palstaa tänne Lilyyn.

Mikko / Uusi muste (Ei varmistettu)

Kiitos mahtavasta blogista! Ja kivaa syksyä.

Vierailija789 (Ei varmistettu)

Voi ei :((( Tämä on ollut niin paras insipiraation ja ideoiden lähde! Palaan tänne aina etsimään vanhoja juttuja, kun muistan nähneeni jotain mikä sopii siihen hetkeen. Toivottavasti palaat vielä takaisin. Aivan mieletön tyylitaju, ehdottomasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kaikista hetkistä blogisi parissa. Onnea matkaan ja elämään. Toivottavasti joskus palaat ja löydän takaisin.

Kumarrus ja heido!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitsat upeasta blogista ja oikein mukavaa syksyä! :)

A*

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos hienoista postauksista ja inspiraatiosta.
Susta kuullaan vielä, sen verran taitava nainen olet!

/Anni

mäysä (Ei varmistettu)

Oh noes, Suomen jo muutenkin niin suppea oikeasti mielenkiintoisten sisustusblogien kirjo muuttui jälleen suppeammaksi ja vielä sieltä paremmasta päästä :( Hyvää jatkoa ja toivottavasti susta vielä kuullaan!

Limona (Ei varmistettu)

Tosi kurja kuulla, kun itsekin olen seurannut alusta asti ja uudet postauksesi ovat aina olleet ilonaihe. Mutta ymmärrän, että tässä asiassa on paras kuunnella itseä. Kaikkea hyvää jatkoon ja jään odottamaan, josko joskus tulevaisuudessa sinusta vielä kuultaisiin :).

Nilla Tankebubblor (Ei varmistettu) http://tankebubblor.blogg.se/

Well take your time. Do epic shit. And then... please come back!

Pethra etc. (Ei varmistettu) http://www.pethraetc.se

I will really miss your posts, all the inspiration, all your wonderful photos, your magic styling. Thanks for everything and hope to see you back here (or somewhere else) again sometime. :) Have a great time, whatever you are up to now. :)

Rag Rugin Sanni (Ei varmistettu) http://theragrug.blogspot.fi/

Moikka!

Ei ollut kiva uutinen, mutta rohkea päätös! Olen varma että sun juttuihin tulen vielä joskus törmäämään ;) Kiitos hienosta blogista!!

-Sanni

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt on velvollisuutenani vähintään kiittää, sillä niin useasti olen saanut ihailla blogisi upeita kuvia ja hienoja ideoita. Kaunis kiitos!

Desiree (Ei varmistettu) http://vosgesparis.blogspot.com/

Ohhh nooooo I so like your blog ;( I just wanted to make another post with your awesome black wall... and found this message.

Thanks for all the great moments Stay well and take care XX

Cathrine - trettien [31] (Ei varmistettu)

Hi,
I really LOVE your blog! Your pictures inspires me! I have borrowed a picture from you (and linked to your blog). Hope its ok.. (http://www.trettien.com/2012/10/bloglove.html)
Have a nice day!

Cathrine - trettien [31]

Lysann (Ei varmistettu) http://purelivinginteriors.blogspot.de/

Hi Netta,
I recently discovered your wonderful blog and I'm quite sad to learn now, that you won't post here anymore - or maybe at least for a while - anyway, thank you so much for all the inspiration your shared here. Your blog will keep being a great source for inspiation for me.
Thank you and all the very best to you!

Terhi (Ei varmistettu) http://reelinki.blogspot.fi/

Voi ei :C Minua harmitti ettet ollut ehdolla Gloria blog awardseissa koska olisit ansainnut olla siellä. Kiitos blogistasi ja toivottavasti jatkat joskus

Mariela (Ei varmistettu) http://www.onehappymess.com

You have one of the best blogs I have ever seen, is amazing, your style for me is perfect and I wish you the best, keep doing what you love and thank you so much for give everyone of us so much inspiration. Hopefully this isn't a goodbye.

Thank you!
xx

Vierailija (Ei varmistettu)

Anteeksi jos kysyn toistamiseen, en jaksanut lukea kaikkia kommentteja. Pidätkö Likaisen parketin yhä luettavissa vai suljetko kokonaan, jo tehdyt jutut siis?
Paljon ihania ideoita olet antanut. Erityisesti tykkäsin juhlakattauksista. Olisi ilo saada aina tarvittaessa palata kuviin.. Tai jos suljet niin käyn katsastamassa vinkit talteen ennen sitä.

Mukavaa jatkoa sulle!

Rafaela (Ei varmistettu) http://interior-junkie.blogspot.com

I hope that you will blog again, soon :)

Alix (Ei varmistettu) http://adesignblocnote.tumblr.com

So sorry to read this. Your blog was a source of inspiration. GoOd luck in everything you are involved to !

Vierailija (Ei varmistettu) http://ekojohanna.blogspot.com

Voih naapuri :/ Mutta ymmärrän!! Ehkä nähdään Siwassa ;) Hali ja tsemppiä &lt;3 /Johanna K.

Piia Häivähdyksiä (Ei varmistettu) http://haivahduksia.blogspot.fi/

NOUUUUU! Seuraan todella vähän blogeja, mutta tämä oli yksi niistä harvoista. Hyvänmielen blogi ja ihanaa kotiasi oli kiva tirkistellä. Kiitos siitä!!

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Lumiji: Ihanaa, mun pitääkin käydä kurkkimassa sun blogia :)

Mikko: Kiitos Mikko!

Vierailija789: Noh, onneksi vanhat jutut kyllä säilyy täällä, joten ei huolta. Uutta tuotosta vain ei tule, vaikka säännöllisin väliaijoin täällä käynkin haikailemassa :)

Vierailija: Kiitos kauniista sanoista. Toivottavasti löydät perille jos ja kun palaan vielä jonnekin :)

A*: Kiitos :)

Anni: Kiitos paljon :) Katotaan mihin elämä vie ja mitä tuo tullessaan.

Mäysä: Voi kiitos! Noh, kyllä mää luulen, että vielä jossain muodossa palaan blogistaniaan :)

Limona: Sinä ihan ja vielä täällä <3 Ehkä löydät vielä tulevaisuudessa mut uudestaan jostain :)

Nilla Tankebubblor: Hahahaa. I have done lots of epic shit. I'm sure that this is the end for Likainen parketti but maybe another place and time.

Pethra etc: Thank you so much! I'll let you know when I'm making comeback ;)

Sanni: Kiitos paljon. Harmi että olen niin uppoutunut kouluhommiin, joten joudun jättämään monet kivat työjutut väliin sen takia, mutta kyllä jotain pientä on tiedossa tulevan :)

Vierailija: Kiitos paljon sulle :)

Desiree: Thank you for posting about my blog :) You're amazing! I will let you know if I'm making a comeback :)

Cahtrine: That's totally ok. Thanks!

Lysann: Thank you for your beautiful words! This is defenitely the end of Likainen parketti but mayde not the end of my "blogging career". Keep your eyes open you might find me later :)

Terhi: Voi, kyllä mua sinne pyydettiin muutamaanki kategoriaan ehdolle, mutta tämän lopettamisen takia en viitsinyt osallistua. Varmaankin uuden blogin tiimoilta jatkan joskus.

Mariela: Thank youu. You're way too kind. I'm sure we will meet again someday :)

Vierailija: Et toistanut kysymystä :D Eli kyllä arkistot pysyy täällä Lilyssä nähtävillä eivätkä katoa mihinkään.

Rafaela: I will defenitely blog again someday, but in a different address.

Alix: Thank you :)

JohannaK: Toivottavasti törmäillään Siwassa. Tai pitäiskö meidän ihan rohkaistua, törmätä tarkoituksella ja vaikka kahvitella joku päivä :)

Piia häivähdyksiä: Kiitos ihana :) Ehkä pääset vielä joku päivä tirkistelemään meille.

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mää en kestä,tuu takas!

Danne (Ei varmistettu) http://polaroidized.wordpress.com

Kiitos inspiraatiosta ja ihanista kuvista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Iiiihana blogi...harmi kun lopetit...onneksi pääsee vielä ihastelemaan.mökkiprojektia jäin harmittelemaan..varmaan ihana tulee,nauti kesästä siellä.!

eva89 (Ei varmistettu)

Pliiispliis jatka sun blogia! Muakin kiinnostais ihan suunnattomasti nähdä mökkikuvia. Just kun mietin et jes, kerrankin pääsee ihailemaan hyvällä maulla sisustettua mökkiä niin koko blogi loppuu :/ olis niin huippua jos jatkaisit!! :)

annikaeh (Ei varmistettu)

moikka:) tässä olisi vinkki arvonnasta, josta voi voittaa 2 ihanaa "desing" lamppua!

http://jtrakennusaputalonmiespalvelut.blogspot.fi

Edmée bijoux (Ei varmistettu) http://www.edmee-bijoux.com

I love your blog ! I'm inspired by your photos to my deco &lt;3

Alex - Edmée bijoux
www.edmee-bijoux.com/blog

wandererrr (Ei varmistettu) http://wanderinngg.blogspot.com

No voi kökkö. Mä just vasta löysin tän blogin. :D
Älä vain poista vielä hyvään aikaan. Thadon lukea edelliset postaukset!
Tää sisustustyyli iskee muhun, vaikka omani on rönsyilevämpi.

Véronique Bighelli (Ei varmistettu) http://berenicebig.blogspot.fr

I was looking many times to your beautiful blog and I am so sad you stop it. I know that it was a real enjoying adventure ! So thank you very much for your interesting posts !
Good luck for all your others projects !
Véronique a french follower from Ajaccio, Korsica
ps : Two months ago, I created my Deco blog http://berenicebig.blogspot.fr/ and yours inspire me ! Merci.

Pages

Kommentoi