10 asiaa minusta

dscn3449999.jpg

Koska olen uusi bloggaaja ja ainoat tiedot minusta löytyvät tällä hetkellä sivupalkin kirjoittajan esittelystä, haluan kertoa itsestäni hieman enemmän. Tykkään lukea 10 asiaa minusta -tyylisiä juttuja, joten on kiva itsekin kirjoittaa vähän faktoja teille.

 

 

1. Perheeseeni kuuluu avomies ja kohta 2-vuotias kissa, Neo, joka on nimestään huolimatta tyttö. En tosin koskaan puhu Neosta tyttönä, miellän hänet enemmän pojaksi tai sukupuolettomaksi :’D Neo on päiviemme ilo.

 

img_20170323_180317.jpg

img_20170227_0940344.jpg

 

2. Fyysisiä harrastuksiani ovat vesijuoksu ja kuntosali. Vesijuoksemassa olen käynyt jo 5 vuoden ajan. Se oli pitkään ainoa laji, jota pystyin harrastamaan. Teen aiheesta oman postauksen myöhemmin. Nykyään vesijuoksu toimii kuntosalista palauttavana toimintana, kestävyyden lisääjänä sekä lisäaerobisena. Teen sitä HIIT-tyylisesti, jotta polttaisi myös rasvaa. Saliin olen tutustunut uudestaan vuosien tauon jälkeen viime vuonna. Säännöllisesti olen käynyt nyt n. 4-5 kk. Melko uusi juttu siis. PT on tehnyt minulle oman ohjelman.

 

img_20170420_130419.jpg

 

3. Horoskooppini on vaaka. Todella usein vaa’an kuvaus sopii minuun kuin nappi silmään. Olen tasapainottelija, pyrin aina löytämään balanssin joka asiassa. Sopeudun uusiin tilanteisiin hyvin. Olen diplomaattinen, välttelen konflikteja ja olen monesti sovittelijan roolissa. Pidän kaikesta kauniista ja kiiltävästä. Minun on lähes mahdotonta tehdä päätöstä nopeasti jos vaihtoehtoja on enemmän kuin yksi, oli kyse sitten ruoka-annoksesta, päivän asuvalinnasta, lomakohteesta yms.. ”toisaalta tuo mutta kuitenkin tää olis hyvä”. Jään myös aina miettimään oliko tehty päätös oikea. Poikaystäväni välillä kiusaa minua asiasta; jos olemme esimerkiksi ajamassa johonkin ja pitäisi päättää kumpaa reittiä mennään, hän käskee minun päättää reitti nopeasti ja yleensä jäädyn täysin.

 

4. Olen perfektionisti. Astiat ovat kaapissa väri- ja kokojärjestyksessä, töissä järjestelen hyllyt ja pöydät päivittäin, en voisi ikinä lähteä kotoa julkisille paikoille tukka räjähtäneenä, mietin hyvin tarkkaan miltä valokuvat näyttävät kun kuvailen, asukokonaisuuteni on yleensä tarkkaan harkittu. Tässä muutama esimerkki.

 

5. Rentoudun rankan päivän päätteeksi lasillisella (tai kahdella) luomupunaviiniä (en siis todellakaan joka päivä :D). Olen aiemmin naureskellut ihmisille, jotka juovat luomuviiniä, kunnes itse testasin. Pää ei ollut seuraavana päivänä kipeä, ja satuin löytämään omaan makuuni täydellisesti sopivan luomupunkun heti.

6. Ajattelen usein englanniksi. Tämä on ollut juttuni pienestä pitäen ja varmasti yksi syy siihen, miksi olen englannissa hyvä. Muistan, kun ylä-asteella englanninopettaja kehotti ajattelemaan englanniksi ennenkuin alkaa kirjoittaa. Mietin tyytyväisenä mielessäni että minäpä olen tehnyt tätä jo monta vuotta. Olen muutenkin kieli-ihminen. Olen opiskellut englannin ja ruotsin lisäksi pitkän oppimäärän saksaa sekä lukiossa 8 kurssia italiaa. Kielijutut jatkuu..

 

7. Haluan oppia kreikan kielen. Rakastan Kreikan saaria, historiaa, kulttuuria, ihmisiä ja ruokaa, joten kielen oppiminen on ollut haaveeni pitkään. Olen kauan haaveillut osallistuvani kreikan kielen kurssille. Saa nähdä milloin saan aikaiseksi…

 

img_20161006_114040.jpg

8. Mulla on ruokakausia. Siis sellaisia, jolloin syön jotain tiettyä ruokaa niin paljon, että kyllästyn siihen. Se voi myös olla jokin ainesosa, jota lisätään ruokaan. Välillä kaudet kestävät todella pitkäänkin. Osterikastike –kauden juuri päätyttyä on mulla tällä hetkellä menossa pehmeän pippuriset kanasuikaleet -kausi. Olen viikon aikana syönyt varmaan 4 kertaa riisiä ja kyseisiä kanasuikaleita paistettuina, välillä kahdesti päivässä. Saa nähdä kauanko kausi jatkuu 😀 Ikuisia rakkaudenkohteitani ovat valkosipuli ja feta, voisin elää niillä. Siis se kunnon feta, jota saa Kreikasta. Myös Lidlin Eridanous-kuutiot lasipurkissa ovat ihan jees. 

 

img_20161011_231207.jpg

9. En pidä small talkista, mielestäni se on usein kiusallista ja väkinäistä, varsinkin jos energiat eivät kohtaa jonkin ihmisen kanssa. Joudun kuitenkin harrastamaan sitä päivittäinkin, sillä olen asiakaspalvelutyössä. Tuttujen asiakkaiden kanssa on toki kiva jutella niitä näitä, ja usein myös syvällisemminkin, enkä koe sitä ahdistavaksi.

10. En ikinä noudata reseptejä kirjaimellisesti. Olen aina tykännyt muokata niitä omanlaisiksi. Juustokakku ja lasagne ovat bravuureitani, niihin on muodostunut ihan oma resepti enkä enää edes mittaa ainesosia, vaan heittelen niitä oman tuntuman mukaan!

 

screenshot_2017-04-20-15-03-48.png

 

 

Tässä tuli itse asiassa muutama sellainenkin asia, jota en ole varmaan koskaan sanonut ääneen kenellekään!

 

– Lilies

Kommentit (2)
  1. Onpa kaunis kissa teillä. <3 Kiva postaus, on aina hauska lukea henkilökohtaisempia juttuja ihmisistä. 🙂

    1. Hän on kyllä ihana <3 Kiitos kommentista! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *