12 kysymystä kesästä

Lilies & Life

 

(1) Lippis vai lierihattu? 

Rannalla tai mekon kanssa lierihattu, mutta arkena lippis. En ole tosin käyttänyt kumpaakaan vielä tänä vuonna :D

 

(2) Pehmis vai jäätelöpallo?

Vanilja-suklaapehmis! Ja mieluiten vielä suklaakuorrutuksella tai lakritsiströsseleillä. Syön kesäisin pari jäätelöpalloakin, joko salmiakki tai kinuski-banaani!

 

(3) Herneet vai mansikat? 

Mansikat ehdottomasti. Ihan välttämätön osa piknikkiä. Teen kesäisin usein jälkkäriksi suklaamansikoita. <3

 

 

(4) Palju vai järvivesi?

MERI.  Jos näistä pitää valita niin järvi. En tosin välitä pienistä, mutaisista, sameista rutakoista vaan isoista järvistä, joista tulee mieleen se meri! Paljussa olen käynyt kerran, eikä se oikeen ole mun juttu. Ne on jotenkin ahdistavia ja tulee aina mietittyä hygieniapuolta, kun siellä samassa vedessä saattaa käydä illan aikana kymmeniä ihmisiä...

 

(5) Grilliherkut vai kesäkeitto?

Grilliruoka. Taidettiin tänä vuonna grillata ekan kerran (ulkona) huhtikuun alussa. Voi sanoa, että melkeinpä kaikki maistuu paremmalta grillattuna, varsinkin vihannekset ja hedelmät. Suosikkeja ovat tankoparsa, halloumi, peruna, ananas, kala ja sienet.

 

(6) Mökki vai teltta? 

Näistä mökki! Olen asunut koko ikäni kaupungissa ja pitää sanoa, että sen huomaa. Olen melko mukavuudenhaluinen, mutta suurin haaste mökkeilyssä on aina ollut araknofobiani, sillä hämähäkkejä on joka paikassa ja paljon - varsinkin kesällä. Olen siedättynyt jonkin verran psykoterapian ja altistuksen myötä, mutta fobiani haittaa edelleen elämääni. Olen myös vähän säikky luonnonvoimien suhteen. Suurin saavutukseni araknofobisena kaupunkilaistyttönä on ollut ehdottomasti telttayö saaressa kaksi vuotta sitten... ja mulla oli oikeesti tosi mukavaa! Kohtasin tuolloin pari isompaa hämähäkkiä, mutta poikaystäväni piti huolen, ettei niitä ollut teltan sisällä. Nykyään voin jo ilokseni todeta, että nautin mökkeilystä. Ollaan tänä kesänä vietetty jo paljon aikaa mökillä!

 

(7) Varjo vai auringonpaiste?

Sunshine <3 Viihdyn ja pystyn olemaan auringossa pitkiä aikoja. En pala juuri koskaan eikä oloni tule helposti tukalaksi, kunhan päässä on hattu, iholla aurinkorasvaa ja kädessä kylmä mojito vesilasi. 

 

(8) Kesäsade vai kesätuuli?

Molemmat ovat ihania ja tarpeellisia! Asun rannikkokaupungissa jossa tuulee aina, joten olen tottunut siihen - suorastaan kaipaan sitä. Kesäsateessa on silti omanlaista taikaa...

 

 

(9) Lavatanssit vai festarit? 

En ole yhtään festari-ihminen, enkä ole tainnut koskaan käydä kunnon lavatansseissa. Näistä silti valitsisin lavatanssit, tosin pitäisi palauttaa mieleen tanssiaskelia :D

 

(10) Roadtrip vai riippumatto? 

Roadtrip. Tykkään liikkua ja nähdä paikkoja.  Ja kesällä ajelu on rentouttavaa! Kyllä riippumatollekin on toki omat hetkensä. 

 

(11) Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?

Hiirenkorvat, ihan jo senkin takia, että olen tuoksuyliherkkä. 

 

(12) Mato-onki vai golfmaila? 

Olisin ennen vastannut mato-onki, mutta ajatus kalojen satuttamisesta turhaan ei ole kiva. En myöskään haluaisi (enää) syödä onkimiani kaloja, sillä täälläpäin vesiin on päässyt (ja laskettu) vaikka mitä kemikaaleja. Golfia en pysty pelaamaan skolioosini takia, mutta minigolfia kyllä. Ehkä tänä kesänä voisi tarttua siihen minigolfmailaan muutaman vuoden tauon jälkeen :) 

 

Yksi mun all-time favorite (kesä)biiseistä. Niin paljon muistoja ♥

 

Sain tämän haasteen kirsihanneleelta. Niin moni bloggaaja on tainnut tämän jo tehdä, etten nimeä ketään haastettavaksi!

Muiden vastauksia on ollut kiva lukea :) 

-Lilli

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ihana kun kirjoitit, opin taas uutta sinusta :)

Lilies
Lilies & Life

Kiva, kun haastoit! :) 

JjjK (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat ja paljon samoja ajatuksia kuin itsellä!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! :)

hhenniss (Ei varmistettu)

Oij minigolf, mansikat, meri ja roadtrip! &lt;3

Ajattelen nykyään samallalailla kalastamisesta!

Lilies
Lilies & Life

Niinpä!! <3 

Jotenkin on alkanut ajatella asiaa eri tavalla kuin ennen, vaikka kalastaminen onkin mukavaa ajanviettoa! 

Toimitus
Toimitus

Moi!

Huomasitko jo ensi viikon maanantaina järjestettävän Lilyn Afterwork-tapahtuman? Tapahtuma pidetään uudessa Más Rooftop Barissa Narinkkatorin laidalla ja on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/hei-bloggaaja-tervetuloa-lilyn-afterwork-tapahtumaan-11-kesakuuta

Lilies
Lilies & Life

Moikka!

Huomasin kyllä ja olisi aivan ihana osallistua, mutta olen töissä koko päivän! :(

Toimitus
Toimitus

No voi harmi! Ensi kerralla sitten! :)

Lilies
Lilies & Life

Ehdottomasti! :) 

Kommentoi