6 x oudot tavat

Lilies & Life

 

Kahvimukin väri. Värillä on väliä. Valitsen joka aamu kahvimukin värin fiiliksen perusteella. Ja kahvi oikeesti maistuu erilaiselta erivärisestä mukista - sanoipa kuka mitä tahansa! Lähiaikoina on tullut valittua samaa tummansinistä monena aamuna; on jotenkin ollut vähän veto pois ja väsynyt olo.

// I choose a different colored coffee mug every morning, depending on my mood.

 

Hampaiden pesu. Mun on pakko pestä hampaat joka kerta ennen kotoa lähtöä. En siis suorita mitään 2-3 minuutin jynssäystä, vaan kevyen harjauksen, jotta tulee puhdas tunne ja raikas olo :)

// I always wash my teeth before I go somewhere. Everytime. Sometimes 5-6 times a day.

 

Pakkomielle tasalukuihin. Telkkarin volume, kuvan kirkkauden säätö, päivän myynti töissä, jopa oma paino :'D

// Obsession with even numbers. This includes tv's volume, brightness of a picture, my weight, day's total sale at work etc.

 

Vedenjuonti ennen nukkumaanmenoa. Juon vettä (liian) monta lasillista ennen nukkumaan menoa ja sängyn vieressäkin on vielä vesipullo, josta hörpin vettä yön aikana. Jotenkin suu tuntuu kuivalta iltaisin :D Ei se ihme, että lähes joka yö joutuu nousemaan vessaan...

// I drink (too) many glasses of water before going to bed and I also have a bottle of water right next to the bed so I can drink at night, too. No wonder I need to wake up almost every night to go to the bathroom...

 

Laitteiden säätäminen. Jos jotain voi säätää, niin mähän SÄÄDÄN. P pyörittelee päätään autossa, kun räplään koko ajan ilmastointinappeja ja kääntelen niitä ritiliköitä. Meillä on makkarissa kaukosäädettävä (virhe) lattiatuuletin ja tykkään öisin vaihdella tuuletuksen voimakkuutta ja tuulettimen pyörimissuuntaa. Myös ystäväni K sai huomata tapani kesäkuussa Barcelonassa, kun heräsin joka yö monta kertaa säätämänä ilmastointia kylmemmälle/kuumemmalle :D Tämä pätee myös esim suoritusraudan lämmönvalinnassa tai kaiuttimien äänenvoimakkuudessa yms.

// Compulsive adjusting, tuning, setting. For example: air conditioner in hotel room or car, fan in our bedroom, speakers' volume, temperature of my straightener... the list is endless.

 

Varhaisaamun Youtube-videot. Tää on ihan uusi juttu. Tätä aloin tekemään muutama viikko sitten, kun poikaystäväni aloitti uudessa työpaikassa. Hän lähtee aamuisin töihin ennen kuutta, johon aina herään. En ikinä saa unta samantien vaan alan selaamaan uutisia ja Youtube-videoita. Viime viikolla yhtenä aamuna löysin itseni katselemassa Youtube-videoita pahimmista F1-kolareista. What??

// Watching Youtube-videos at dawn. My boyfriend got a new job and he leaves every morning before six. I wake up everytime and can't go back to sleep straight away so I read news and watch bizarre Youtube-videos. Just the other morning I found myself watching a compilation of the worst F1 crashes of all time. Wtf??

 

 

Nää on taas sellasia, joita moni ei tiedä - paitsi nyt

(P on varmaan huomannut joitain kun yhdessä asutaan) :'D 

Kerro jokin sun erikoinen tapa!

 

// We all have strange habits. Here are six of mine. I guess no one knew about these until now (my boyfriend may have noticed some.)

 

-Lilies

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mä meinasin päästä helpolla ja laittaa tähän, että tuo hampaiden pesu, kun se on noin, mutta....kun minä tulen kotiin, pesen myös aina silloin hampaani. Kun tulen töistä, pesen ensimmäisenä hampaat, kun ne tuntuu aina likaisille. Joka ruuan jälkeen ja välillä muutenkin..hysteriaa..

No kerrotaan nyt sitten vielä omakin tapa. Vessan peili, paniikki! Siinä ei saa olla sormenjälkiä, ei hammastahnaroiskeita, ei mitään. Jynssään sen monta kertaa päivässä. Katselen aina jokapuolelta sitä, aina löytyy, kun etsii :D. Kun on kaksi teiniä, siinä on joka kerran jotain, kun menen vessaan. Iltaisin hammastahnaa ja ne roiskeet, jotain sameita länttejä, meikkitahroja, pisaroita ym. Olen sanonut, että peskää jälkenne, kun pakkohan heidänkin on nähdä ne, jos kerran minäkin näen. Kuitenkin siinä on aina jotain. Eikö kukaan muu näe niitä? Näenköhän harhoja?

Enempää ei uskalla kertoa, ettei tule "hullun" mainetta :D

Lilies
Lilies & Life

Hienoa, että löytyy toinenkin yli-innokas hampaidenpesijä ja jopa vielä vähän pahempi :'D

 

Hei aivan, vessan peili! Ärsyttää, kun likaantuu niin nopeesti. Mä en silti ihan päivittäin pyyhi, ehkä joka toinen päivä... Usein kyläillessä kyllä mietin et olispa kiva pyyhiä tuo peili.. ai kauheeta : D

En mäkään uskaltanut kuin 6 kirjoittaa, juurikin tuon takia :D Ehkä joskus vielä tulee oudot tavat osa 2...

Yhtä sirkusta!

Puhumattakaan vessanpöntöstä :D. Älä kerro kellekään, mut kylässäkin ollessa tarkistan aina sen, se kertoo siivouksen tason :D...APUA :D

Lilies
Lilies & Life

Pakko myöntää että tässä sama homma, voi ei, ollaan ihan seinähulluja :'D (ei kerrota kenellekään)

Yhtä sirkusta!

Joo, pidetään meidän välisenä salaisuutena :D

Timanttinen (Ei varmistettu)

Hei, mä säädän kans! Vähän repesin varhaisaamun F1-kolarivideoille (vaikka vakava asia onkin) xD

Lilies
Lilies & Life

Jes, kohtalotovereita! Itsekin tuli tosiaan ihmeteltyä ja naureskeltua että mitähän hittoa :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Näitä on kiva lukea! :)

Lilies
Lilies & Life

Kiva kuulla :) Tykkään myös lukea kaikenlaisia paljastuksia muista!

Suttastiina

Oudot tavat tekevät elämästä paaaaljon mielenkiintoisempaa (no lähimmäiset voivat toki käyttää jotain muuta adjektiivia, mutta...)

Minä inhoan "lämmintä" vuodetta - eli jos "joku" edes vahingossa iltaisin yrittää makoilla minun puolellani sänkyä ennenkuin itse siihen ehdin, niin takuuvarmasti saa kuulla asiasta!

Taulujen pitää olla suorassa. Niin - Minä olen se hullu taulujen ja julisteiden kääntelijä julkisten rakennusten auloissa ja ilmoitustauluilla.

Leviterasioista ei saa kaivaa levitettä, vaan se pitää vetää pitkittäisellä vedolla koko rasianmitalta. Löydän itseni aina joskus siloittelemassa möyhittyjen Keiju- ja tuorejuustorasioiden sisältöjä, kun ne vain ovat niin ruman näköisiä, etten saata itselleni rasiasta ottaa mitään, ennenkuin se näyttää nätiltä!

Nyt olen hiljaa ja lopetan tähän.

 

Lilies
Lilies & Life

Samaa mieltä!

Kiitos, kun kerroit omia erikoisuuksiasi, oli hauska lukea :D

Mulla on sama homma leviterasioiden kanssa, en kestä jos niitä kaivellaan ! :S

sallamanteri

Haa, nää oli hauskoja! Pakko kerätä omatkin ylös, koska mullahan niitä riittää :D

Lilies
Lilies & Life

No kiva :)) Aluksi ei välttämättä tuu oikeen mitään mieleen, mutta yhtäkkiä niitä kertyykin niin paljon ettei kehtaa kaikkia myöntää : D

Minnea
Minnean muruja

Hauska postaus! Kiva kuulla muiden outoja tapoja! Pitäisi varmaan tehdä itsekin tällainen :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos :D Näitä on hauska kyllä lukea, tee ihmeessä oma! :)

Kommentoi