7 päivän detox: lopputulos

Lilies & Life

 Tässä postauksessa  olin 7 päivän MethodDraine detox express-kuurin puolessa välissä. Nyt kuuri on ohi ja lupasin kertoa sen vaikutuksista. 

Noudatin lähes koko viikon kevyttä ja mahdollisimman puhdasta ruokavaliota (en syönyt punaista lihaa enkä valmisruokia, välttelin maitotuotteita, viljoja sekä sokeria ja vähensin kahvin määrän yhteen kupilliseen) sekä join 2-3 litraa vettä päivässä. Kahtena viimeisenä päivänä tuli kuitenkin poikettua "sallitulta polulta" hieman serkun yo-juhlissa sekä merenrantakahvilassa (saaristolaisleipää, täytekakkua, toscakakkua ja yksi siideri). Aika hyvin silti! Luulin, että olisi paljon vaikeampaa jättää pois huonoja ruoka-aineita :) 

No, mites se olotila detoxin jälkeen? Vastaus: kevyt ja slimmi. Nestettä poistui huomattava määrä - ollen samalla suurin vaikutus. Kasvot ja vatsa ovat kapeammat. 

Kerroin, että otin ennen kuuria mittoja kehosta ja punnitsin itseni. Näissäkin tapahtui muutoksia (mikä oli positiivinen yllätys): senttejä lähti yhteensä 7 cm ja painoakin 2,5 kg. Mielestäni tosi hyvin, kun kyse vain yhdestä viikosta! 

Pelkäsin, että puhdistumisreaktio näkyy myös ihossa, kuten olen kuullut, mutta ei näy ainakaan vielä.

Aion myöhemmin kesällä/alkusyksystä tehdä pidemmän 20 päivän detoxin, niin hyvä olo on jo näin lyhyen keventämisen jälkeen. 

Suosittelen detoxia niille, joilla on: turvotusta, raskas olo, väsymystä, epäpuhtauksia ihossa, selluliittia, hidas aineenvaihdunta tai huonot elintavat.

 

Nyt on kiva lähteä muutamaksi päiväksi Barcelonaan, kun olo on kevyt! Jos sinua jäi mietityttämään jokin asia detoxiin liittyen, vastaan mielelläni :)

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minulle tuli Mallorcan all inclusive viikolla 2 kg lisää painoa...sain tuon saman lopputuloksen ilman ostettuja kuureja; söin vähemmän, mutta kaikkea mitä halusin ja liikuin enemmän. Viikossa lähti 2 kg...olen tyytyväinen! Turvotus on minultakin poissa ja olo hyvä, kevyt :)

Lilies
Lilies & Life

Viikossa tullut lisäpaino on suurimmaksi osaksi nestettä ja lähtee onneks nopeasti :) 

Toki ilman kuuriakin pystyy tekemään tosi paljon! Mulla oli terveelliset tavat (en syö normaalistikaan vehnää, maitoa, valmisruokaa tai sokeria oikeastaan lainkaan) ja harrastin samaa liikuntaa jo ennenkin kuuria, mutta vasta kuurin aikana poistui neste ja turvotus, joten mulle oli hyötyä :) oikeastaan ainoat suuret muutokset, joita tein kuuria varten oli kahvin vähentäminen, veden lisääminen ja saunoin enemmän. 

blurredesquisse

Olipas mielenkiintoisen kuuloinen kuuri ja mahtavia tuloksia ihan noinkin lyhyessä ajassa! Houkuttelisi kyllä kokeilla jotain detox-kuuria näin kesän korvilla, olo on aika tunkkainen talven mässäilyjen jäljiltä! Sokerista ja viljoista luopuminen tuntuu vaan niin ylitsepääsemättömän vaikeelta... :D

Lilies
Lilies & Life

Kiva kuulla! :) Tulokset yllättivät, sillä en tosiaan odottanut mitään. 

Mulla oli myös tosi tukkoinen ja kuonainen olo, siksi halusin kokeilla ja kannatti :) Tosin ensi kerralla teen pidemmän, 20 päivän kuurin, kuten kirjoitinkin! 

Kannattaa aluksi ainakin vähentää niitä tai etsiä jotain korvaajaa kuurin ajaksi :) Sanoisin että punanen liha maitotuotteet on raskaimpia, aiheuttaa tulehdusta kehossa. Tärkeintä on mun mielestä veden juonti ja päivittäinen liikunta, ihan kevytkin riittää! 

blurredesquisse

Kiitos vinkeistä, enköhän mä jotain keksi! :)

Kommentoi