7 päivän detox

IMG_20170601_124106.jpg

 

Olen useita kuukausia sitten ostanut Ortis MethodDraine Detox Express -paketin. Tarkoituksena oli toteuttaa joulun jälkeinen kevennys, mutta se jäi tekemättä. Ehkä syynä laiskuus ja ikuinen suolanhimo. Nyt päätin, että olisi hyvä aika poistaa kuonaa ja hieman kevennellä ennen Barcelonan matkaa. Haluan myös kokeilla miten detox-kuuri vaikuttaa, sillä asiakkaat usein kyselevät sitä.

Kyseessä on 7 päivän pikakuuri, sen aikana ehtii poistua nestettä ja jonkin verran kuonaa, mutta vasta 20-30 päivän kuuri olisi kunnollinen kehon siivous. Olen tällä hetkellä kuurin puolivälissä. Method Detox sisältää 6 vaikuttavaa ainesosaa, jotka ovat: latva-artisokka, koivu, takiainen, vihreä tee, tamarindi ja fenkoli. Nämä kasvit tukevat maksan toimintaa sekä munuaisten puhdistusprosessia, edistävät suolen toimintaa ja tukevat ruuansulatusta.

DETOXIN VAIKUTUKSIA:

– Turvotus vähenee

– Aineenvaihdunta tehostuu

– Suolistoon kertynyt kuona poistuu

– Ruuansulatus paranee

– Iho kirkastuu

– Selluliitti vähenee

– Energisempi olo

 

IMG_20170601_1259111.jpg

Pakkaus sisältää 7 kpl 15 ml ampullia. Ampullia ravistellaan hyvin ja sen sisältö sekoitetaan isoon vesilasilliseen (2-3dl) ja juodaan ennen aamiaista. Toinen vaihtoehto on sekoittaa ampullin sisältö puolen litran vesipulloon ja juoda se aamupäivän aikana. Juoma on ehkä hieman epäilyttävän näköistä, mutta maku ei ole paha! Tässä 7 päivän kuurissa makuna on granaattiomena-passion, tosin maku on hyvin hyvin mieto. Juoman koostumus on siirappimainen. Ei ole ongelmaa saada alas (pelkäsin että on tosi pahaa!)

 

IMG_20170601_125802.jpg

 

Detoxin aikana tulisi päivän aikana juoda vähintään 1,5 l vettä. Itselleni tämä ei tuota vaikeuksia, juon normaalistikin 2 l päivässä. Myös yrttitee, kasvisliemi ja vihreää tee ovat erinomaisia juomia kuurin aikana. Jotta puhdistuminen olisi optimaalista, tulisi syödä mahdollisimman kevyesti ja puhtaasti.

Vältettäviä elintarvikkeita: maitotuotteet (hapanmaitotuotteet ok pienissä määrissä), punainen liha, vehnä, kovat rasvat sekä prosessoidut ruuat.

Vältä myös näitä kuonaantumista lisäävia aineita: tupakka, kahvi, musta tee, sokeri ja alkoholi

Syö kuurin aikana paljon kasviksia, marjoja ja hedelmiä seka kalaa. Myös kanan ja kalkkunan liha ovat ”sallittujen” listalla.

Puhdistumista voi tukea myös monivitamiinilisällä, laadukkailla rasvahapoilla, hyvällä antioksidanttivalmisteella, ph-jauheella, tietyillä kivennäisaineilla sekä saunomisella ja liikunnalla. Liikuntaa tulisi mahdollisuuksien mukaan harrastaa 30 min päivässä aineenvaihdunnan tehostamiseksi.

 

IMG_20170601_125052.jpg

 

NÄILLÄ TUOTTEILLA VOI TUKEA PUHDISTUMISTA:

Foodin sitruunamehu (luomu): Tehostaa ruuansulatusta, puhdistaa maksaa ja on hyvä C-vitamiinilisä. Sopii painonpudotuksen tueksi. Sekoitan 2 rkl vesilasilliseen ja juon ennen päivän isointa ateriaa. (Pullon kyljessä ohje: Sekoita 2 rkl vesilasilliseen ja juo ennen aamiaista tyhjään vatsaan. En tee näin kuurin aikana, sillä detox otetaan myös ennen aamiaista)

Pascoe ph-jauhe: Sisältää emäksisiä mineraaleja, tasapainottaa kehon ph-arvoja sekä auttaa kuonan poistumisessa. Otan tätä iltaisin n. 1 tunti iltapalan jälkeen. Sekoitan 2 tl vesilasilliseen.

Kalium: Kivennäisaine, joka säätelee kehon natrium- eli suolatasapainoa sekä pitää verenpaineen tasaisena. Kalium poistaa nestettä ja sopii hyvin myös painonpudotuksen tueksi. Otan 3 tablettia ennen illallista. Normaalisti otan vain 1-2 tabl/pv. Kaliumia käytetään vain kuuriluontoisesti!

 

VINKKI: Jos krampit tai suonenveto vaivaavat tai liikut paljon, eikä pelkästä magnesiumista tunnu olevan apua, ota magnesiumin kaveriksi kalium! Ne toimivat yhdessä ja helpottavat lihaskipuja sekä suonenvetoa. Suosittelen tätä asiakkailleni ja olen saanut hyviä palautteita 🙂

IMG_20170601_125727.jpg

 

Olen tosiaan kuurin puolessa välissä. Tänään on 4. päivä. Olenko huomannut mitään vaikutuksia tähän mennessä? Kyllä olen. Nestettä poistui heti ensimmäisen päivä aikana paljon ja poistuu vieläkin. Siksi on todella tärkeää juoda paljon vettä! Myös vatsa toimii säännöllisesti. Yksi huomattava sivuoire on jatkuva nälkä. Minulla ei kuitenkaan tee yhtään mieli mitään ”huonoa”, kuten roskaruokaa, sipsiä, karkkia tai limsaa. Ei yhtään.

Olen syönyt kuurin aikana 100 % kauraleipää, luonnon jugurttia, hedelmiä, marjoja, pähkinöitä, pinaattikeittoa, kana- sekä tonnikalasalaattia, ruissipsejä (pari kourallista, herkutteluun) sekä paljon vihreää teetä. Kahvia en ole kokonaan jättänyt pois, mutta juon aamuisin vain yhden kupillisen.

Lauantaina on tiedossa serkun yo-juhlat, niissä tulee varmasti sorruttua johonkin ”kiellettyyn”, mutta pyrin sielläkin valitsemaan salaatteja, kalaa, hedelmiä yms. mikäli mahdollista.

 

Kaikki MethodDraine-tuotteet löydät Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Teen vielä postauksen, kun detox-kuuri on päättynyt! Olen punninnut itseni sekä ottanut mittoja, odotan mielenkiinnolla onko niissä muutoksia (en siis odota mitään, haluan vain mielenkiinnosta seurata.) Onko sinulla kokemusta detox-kuurista?

-Lilies

 

Sis. mainoslinkin

 

Kommentit (5)
  1. Mä en ole koskaan kokeillut tuollaisia kuureja (tai yleensäkään minkäänlaisia kuureja). Muistelen, että mun äiti joi jotain tuollaista, tuskin oli samaa, mutta jotain se puhui puhdistavasta vaikutuksesta ja tuota kuonaa poistavasta varsinkin..Mä en uskalla kokeilla, kun ei ole kiva jos on nälkä kokoajan. Mun äiti vissiin ei saanut syödä tai juoda muutakuin tuota kuuria (näin muistelen)…

  2. En ole itsekään aikaisemmin kokeillut detoxia tai mitään vastaavaa. Alkoi nyt kiinnostaa niin paljon, ihan työnikin takia, että halusin kokeilla!

    Näitä kuureja on tosiaan niin monia erilaisia.. on maksanpuhdistustabletteja, mehupaastoja, vaahterapalmusiirappi-paastoja yms. Jotkut niistä on juu sellasia ettei syödä mitään kiinteää ruokaa. En varmaan ite lähtis kyllä sellaseen, sen verran tykkään ruuasta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *