7 totuutta tämän asun takana

Lilies & Life

Luin Kitin postauksen omasta asustaan ja päätin itsekin toteuttaa :) Alkuperäinen idea täältä.

 

Mukavuudenhaluni on kasvanut ikävuosien kanssa samaan tahtiin. Päälläni näkee useaan usein mukavat farkut (lähinnä jeggingsit) ja löysähkön pitkähihaisen paidan. Se on vaivaton ja siisti asu, sopii niin töihin kuin vapaa-aikaan. Vaihtelua asuun saa helposti vaihtamalla kengät, topin (jota ilman on alaston olo, on pakko olla toppi päällimmäisen paidan alla!), huivin tai laukun.

toppi

Täydellinen Vero Modan pitkä toppi, jossa alaosa on läpinäkyvää pitsiä. Toppi on kireä, mutta silti joustava. Ei ole parempaa alustoppia! Näitä löytyy kaapistani kolmessa värissä.

paita

Ensimmäinen vihreä vaatekappaleeni vuosiin! Ihanan pehmeää materiaalia ja mukava päällä.

farkut

Pari vuotta sitten ostetut ajattomat Cubuksen farkut, joita en ikinä muista käyttää. Nyt kaappeja siivotessani löysin nämä taas uudestaan ja laitoin heti jalkaan. Lahkeet käärin lämpimämmän sään kunniaksi. Taitaa muuten olla ainoat tummansiniset farkkuni!

Takki

Etsin viime vuonna nahkatakkia, joka näyttäisi hyvältä auki, mutta mahtuisi tarvittaessa kiinni. Löysin sellaisen Vero Modasta (joka ei petä koskaan.)

kengät

Viime vuotiset kevättennarini ovat venyneet inan liian isoiksi, joten tarvitsin uudet. En olisi ikinä uskonut, että tulisin löytämään ne Prismasta! Kävi vielä niin hyvin, että kenkiä oli jäljellä vain yhdet minun koossani ja niissä oli pientä kulumaa kantapäässä, joten sain niistä -15 % alennusta!

kaulakoru

Poikaystävän äidin minulle tekemä koru. Aivan ihana mielestäni :)

huulipuna

Olen vasta hiljattain löytänyt huulipunien maailman, mutta nykyään ne ovatkin jo osa meikkiäni lähes päivittäin. Lemppariksi on noussut tämä Nyxin mattapunan sävy 21 Butter.

 

 

Jos et ole vielä itse kertonut totuuksia asustasi, kerro ihmeessä :)

 

- Lilies

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ihana, rento asu. Näyttää sellaiselta, että siinä on hyvä olla! Mullakin on aina toppi puseron alla, mikähän tapa sekin on? Näin vain on.. Se muuten on totta, että vero Moda ei petä koskaan :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! Se on joku ihme tapa :D

Kiti

Ihanan keväiset kuvat! Mullakin on aina alustoppi, joskus t-paidankin alla. :D
Nyxin punat on parhautta. :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos, oli kiva kuvailla ulkona kun vihdoinkin vähän lämmennyt sää :) Mulla on myös jopa t-paidan alla joskus toppi :D

Kommentoi