Alkukesän kuulumisia

 

lilies blogi

 

Kesä tuli yllättäen.

Yhtäkkiä puissa olikin lehdet, allergiaoireet alkoivat vaivata ja olin pukenut aivan liikaa päälle ja hikoilin kävellessäni töihin. Kaivoin kesävaatteet esille vasta pari päivää sitten. Olen valitettavasti bongaillut myös hämähäkkejä lähes päivittäin… (lue myös: Elämä fobian kanssa)

Kesää ei jotenkaan osannut odottaa koronakevään takia. Kesätapahtumia on peruttu enkä ole tehnyt juurikaan mitään ihmeellisiä suunnitelmia.

Nyt tuntuu, että elämä on alkanut uudestaan. Koronatilanne on helpottanut, ravintolat ja kahvilat avasivat ovensa ja ihmiset uskaltavat jälleen tavata. Vitsi miten paljon olin kaivannut kahvilassa istumista tai lounaan syömistä työpaikan ulkopuolella! Asioita, joita piti ennen ihan itsestäänselvyyksinä. Asioita todellakin oppii arvostamaan asioita eri tavalla, kun ne menettää hetkeksi.

Viimeisen parin viikon aikana olen pitkästä aikaa käynyt mummulassa ja ajellut toiseen kaupunkiin kummitytön synttäreitä juhlimaan. Kesäkuun aikana aion uskaltautua vielä salille ja jopa vesijuoksemaan maauimalan avauduttua.

 

 

Alkukesä on pitänyt sisällään muutoksia myös omassa henkilökohtaisessa elämässäni. Sain täysin odottamatta tietää, että määräaikainen työsuhteeni jatkuu! Juhlistin tätä juomalla pullon skumppaa ja ostamalla hajuveden. Olen ihan super iloinen, onnellinen ja helpottunut sekä ylpeä itsestäni. Pidän työstäni. Se on monipuolista sekä haastavaa ja työkaverit ovat ihan huippuja.

Tämän viikon lopussa on luvassa muutto – taas vaihteeksi. Muutin tähän asuntoon vain reilu pari kuukautta sitten, mutta vaihdan nyt asuntoa omasta valinnastani. Syy on siis naapurin todella häiritsevä elämä. En enää jaksa valvoa yhtään yötä, soittaa yhtäkään puhelua isännöitsijälle tai  lämmittää saunaa, jossa haisee tupakka. Sain hoidettua asunnonvaihdon niin, ettei vuokrasopimukseni purkamisesta tule minulle mitään kuluja ja asia meni muutenkin todella kivuttomasti. Suuri kiitos tästä kuuluu ymmärtäväiselle vuokranantajalle sekä vuokranvälitysfirman työntekijälle. Stressitasoni alkaa vihdoinkin laskea, kun asuntokuviot ovat selvät.

Kävi itse asiassa niin hyvin, että muutan viereiseen taloon lähes identtiseen asuntoon! Asunto on nykyisen peilikuva ja pinnat ovat hieman uudemmat ja siistimmät kuin nykyisessä asunnossa. Vaikka muutto vie älyttömästi energiaa, olen silti innoissani. Odotan taas sisustamista ja uuteen asuntoon kotiutumista. Jos uskaltaisi jopa pitää pienet tuparit…

Olen yrittänyt  pakkailla itsekseni, mutta olen ollut melko aikaansaamaton. Olin päättänyt, etten muuta ainakaan vuoteen, mutta tässä sitä taas ollaan. No, tuleepa jälleen käytyä läpi tavaroita ja siivottua perusteellisesti. Tänään vietiin äidin ja siskon kanssa muutamia laatikoita ja jätesäkkejä uuteen asuntoon. Jännä, miten saa heti enemmän aikaan, kun joku auttaa.

Varsinainen muuttopäiväni on tuleva perjantai, silloin muuttomiehet kantavat huonekalut ja loput tavarat. Pakko kaivaa jostakin energiaa pakata loput kamat seuraavien arki-iltojen aikana.

 

lilies blogi

LUE MYÖS:

Kevät – muutosten aika

 

Varsinaista kesälomaa minulla ei tänä vuonna ole, sillä aloitin nykyisen työni tammikuussa. Otin kuitenkin viikon palkattoman vapaan heinäkuun puoleen väliin. Tekisi mieli tehdä jonkinlaisia suunnitelmia tälle ”lomaviikolle”, mutten vielä uskalla. Koronatilanne elää vielä jatkuvasti ja viime aikoina on tuntunut, ettei muutenkaan elämässä voi luottaa suunnitelmiin, vaan pitää katsoa tilannetta päivä kerrallaan. En edes tiedä mitä teen juhannuksena ja se on sentään jo ensi viikolla!

Sen tiedän tästä kesästä, että aion viettää aikaa läheisten kanssa, hengailla mahdollisimman paljon ulkona, syödä grilliruokaa, juoda monta jääkahvia ja syödä jäätelöä sekä käydä piknikillä.

 

Miten teidän alkukesä on lähtenyt käyntiin?

Oletteko tehneet juhannussuunnitelmia?

-Lilli

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

puheenaiheet oma-elama ajattelin-tanaan tyo
Kommentit (4)
 1. Kivaa lukea sun kuulumisia <3 Harmillista toi naapurihomma ja että joudut taas muuttamaan, mutta toisaalta hienoa että siihen on mahdollisuus. Toivottavasti nyt sattuu hyvät naapurit ja pääset kotiutumaan pidemmäksi aikaa <3

  1. Kiva kuulla 😍
   Muutto vei kyllä energiaa, mutta kaiken kaikkiaan hyvä fiilis miten vaivattomasti sain vaihdettua asuntoa! Nyt vaikuttaa hyvältä ja uskon, että saan kotiutua rauhassa 😊

 2. vilhelmiina hellstén
  9.6.2020, 12:35

  Ei mullakaan ole mitään juhannussuunnitelmia – pitkästä aikaa kun olisin (en ole vuosiin) halunnut festareille tänä kesänä, mutta… Päivä kerrallaan! Onnea työsuhteen jatkumisesta ja superia Juhannusta oli se sitten millainen tahansa – varmasti ihana kuitenkin!! :)<3

  1. Tuntuu, ettei kovinkaan monella ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia, kun kaikki on peruttu😕

   Kiitos paljon Vilhelmiina! 😍 Ihanaa juhannusta myös sulle joka tapauksessa 🤗

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *