Arctic Pure – lupaus puhtaudesta

Kaupallinen yhteistyö: Adtraction & Hyvinvoinnin Tavaratalo

IMG_20181125_084756.jpg

Pitkäaikainen yhteistyökumppanini Hyvinvoinnin Tavaratalo on vihdoin lanseerannut oman tuotesarjan!

 

Arctic Pure on puhdas, turvallinen ja laadukas ravintolisäsarja, jonka tuotteet valmistetaan kokonaan Suomessa. Tuotteet eivät sisällä pintakäsittely-, säilöntä-, täyte-, väri- tai makeutusaineita eli ei mitään turhaa. Kapselit ovat vegaanisia.

Sain testiin sarjan kaksi tuotetta; Vahvan maitohappobakteerin* sekä Tuplasinkin*.

 

IMG_20181125_091416.jpg

 

Arctic Pure Vahva Maitohappobakteeri on sarjan ensimmäinen tuote, joka sisältää neljää tutkittua maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobakterium lactis, Lactobacillus reuteri ja Lactobacillus casei) sekä pienen määrän sinkkiä. Yhdessä kapselissa on huimat 10 miljardia maitohappobakteeria. Valmiste ei sisällä laktoosia, hiivaa, gluteenia, sokeria, soijaa, suolaa eikä makeutusaineita.

Sanoisin, että tämä maitohappobakteerivalmiste sopii päivittäiseen suoliston hyvinvoinnin ylläpitoon, ja myös tasapainottamaan hieman oikuttelevaakin vatsaa. Hyvä perustuote!

 

IMG_20181125_091451.jpg

 

Arctic Pure Tuplasinkki sisältää 25 mg sinkkiglukonaattia ja sinkkipikolinaattia, jotka imeytyvät hyvin. Sinkki osallistuu yli 200 entsyymin säätämiseen. Se on hormonien rakennusaine, tehostaa tunnetusti vastustuskykyä, toimii ”ihomineraalina” ja vahvistaa hiuksia sekä kynsiä. Tiesitkö, että sinkki edistää myös kalaöljyn vaikutusta?

Käytän itse naisena sinkkiä vain kuuriluontoisesti flunssakaudella, kalaöljykuurin aikana tai kun kynnet tuntuvat haurailta. Miehet sen sijaan hyötyvät sinkistä enemmän. Se nostaa testosteronitasoja. 

 

IMG_20181125_085338.jpg

 

Arctic Pure-sarja sisältää näiden kahden tuotteen lisäksi nämä valmisteet:

Kasviperäinen D3-vitamiini

Kollageeni

Magnesiumjauhe

Biotiini

Omega-3

Ubikinoni

t?a=1208481989&as=1263890177&t=1&tk=1&i=1

Tässä on aikalailla kaikki tarvittavat perusravintolisät ilman mitään hifistelyä. Tilasin itselleni jo sarjan ubikinoni-valmisteen, sillä edellinen (toisen valmistajan) paketti loppui juuri. Ubikinoni eli koentsyymi CoQ10 on rasvaliukoinen molekyyli, jota esiintyy kaikissa elimistön soluissa. Se on vitamiinin kaltainen aine, joka toimii antioksidanttina ja osallistuu energia-aineenvaihduntaan. Ikä, lääkitykset (statiinit) sekä tietyt sairaudet heikentävät ubikinonin tuotantoa. Käytän ubikinonia hormoniperäisen migreenin tukihoitoon, fibromyalgiaan ja tuomaan lisäenergiaa kaamosaikana. Arctic Puren ubikinoni on vahvaa (100 mg) ja edullista verrattuna moneen muuhun valmisteeseen. 

 

IMG_20181125_084550.jpg

 

Puhtauden ja korkean laadun lisäksi Arctic Pure-sarja on edullinen ja tällä hetkellä kaikki sarjan tuotteet ovat -50% tarjouksessa Hyvinvoinnin Tavaratalossa*!

-Lilli

 

Sis. mainoslinkkejä Hyvinvoinnin Tavaratalon verkkokauppaan

hyvinvointi terveys vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *