Back from Barcelona - reissu kuvina

Lilies & Life

Adios España, hola Suomi. Nyt olisi muutaman päivän Barcelonan reissu sekä samalla blogitauko ohi. Oli tarkoitus kirjoitella blogia matkan aikana, mutta aika, tilanteet ja wifin vähäinen saatavuus eivät tätä sallineet. Muutama matkaan liittyvä kirjoitus tulossa, mutta tässä ensin kuvia matkalta: 

 

 

 

Lisää seuraavassa postauksessa :)

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Hyviä kuvia ja niin monia tuttuja paikkoja. Tuli taas tunne, että tuonne on päästävä uudelleen. Odotin jo kuvissa, että jokohan Sakrada Familia olisi valmis, mutta ei. Ei varmaan valmistu koskaan. Oliko sitä rakennettu jo 1882 alkaen :D. Hidasta hommaa :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos :) Taitaa Sagrada familian rakennustyöt jatkua vielä n. 10 vuotta muistaakseni, on se kyllä niin iso ja erikoinen ettei mikään ihme :D ei käyty nyt siellä sisällä, ehkä siellä sitten voisi käydä kun on valmistunut :)

MaryPoppins

Kivoja kuvia! Viime vuoden maaliskuussa kävin ensi kertaa Barcelonassa ja tykkäsin kyllä kovasti. Voisin tehdä joku viikonloppu makumatkan kaupunkiin ja nauttia Tapas paikkojen annista, sillä meidän matka painottui pihviravintoloihin. 

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! Tapakset on kyllä yksi parhaista asioista Espanjassa :) Barceloneta-rannan tuntumassa oli kiva rantaravintola/kahvila, jossa oli monipuolinen valikoima tapaksia, oliskohan paikan nimi ollut Tapa Tapa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.