Black & soft pink

Lilies & Life

Mukavuudenhaluni on kasvanut iän myötä. Juhliin voin pukeutua mekkoon, joka vähän kiristää tai käyttää koko illan korkokenkiä, mutta arkena haluan, että asu on oikeesti mukava. En voisi pitää esim. farkkuja joka päivä; ne hankaa tai puristaa aina hiukan tai on liian jäykät, vaikka olisi kuinka joustavaa materiaalia. Rintaliivitkin olen hylännyt jo vuosia sitten päivittäisestä käytöstä, sen sijaan käytän itsekiinnittyviä liivejä, urheilutoppia tai bikiniyläosaa. Ostin ekat soft brat viime viikolla ja niistä taitaa tulla uusi suosikkini! Tähän rintaliivittömyyteen on myös terveydellinen syy, jota avaan ensi viikolla omassa postauksessa (tulee muuten olemaan ensimmäinen todella henkilökohtainen postaus.)

Collegepaita / Vero Moda    Toppi / Cubus    Leggingsit / H&M (Barcelonasta)    Tennarit / Puma

Ihastuin collegepaitaan totaalisesti Vero Modassa. Mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on niin mun juttu. Leggingsit on ihan parhaat: superjoustavat, riittävän pitkät (aina ongelma), sopivan paksut, mutta silti hengittävät. Doesn't get more comfortable than this.

Ruusukultaiset nahkakorvakorut // Viaminnet* (Pori Jazzeilta)

//A casual, comfortable outfit for fall. I love the combination of black and (soft) pink.

 

Mun mielestä täydellinen syysasu on mukava, rento, lämmin (tarkenee vielä hetken ilman takkiakin) ja tumma, mutta ei kokonaan musta. Miten sitä automaattisesti valitseekin tummempia sävyjä syksyllä?

Lisää ihania mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmiä Pinterestissä!

-Lilies

 

*adlink

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ihanat värit! Sitä on taas käyty VM:ssa :)

minulla värien tummuminen syksyllä johtuu esim. syyssateista...valkoisten housujen lahkeet olisi kävelyn jälkeen kurjannäköiset, valkoiset tennarit kanssa...mustissa kura ei näy :)

Lilies
Lilies & Life

Tottakai, vakkaripaikka ;D

Käytännöllisyys on tosiaan yksi syy ja sitten varmaan se, että mieli tahtoo hiukan mustua syksyn pimeyden myötä! Näitä postauksen valkoisia tennareita voi käyttää syksyllä ainoastaan aurinkoisena ja kuivana päivänä, muuten ei oo enää valkoset :D

Karita P. (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia ja toimiva väriyhdistelmä :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos paljon! :)

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Mäkin niin tykkään tästä väricombinaatiosta, toimii! :) 

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Lilies
Lilies & Life

Kiitos :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanan rento letti ja sun hiukset muutenkin ♥

Lilies
Lilies & Life

Ihana, kiitoksia ♥

Kommentoi