BLACK x 2

Lilies & Life

Tämän blogin asupostaukset voi laskea yhden käden sormilla, mutta inspiroiduin pitkästä aikaa, kun Chiquelle.fi lähetti mulle pari ihanaa vaatekappaletta :)

Chiquelle.com on yksi Ruotsin suurimmista online-vaatekaupoista, jonka toiminta on nykyään maailmanlaajuista.

 

 

Paidat ja mekot, joissa on avonainen selkä, ovat aina olleet mun juttu. Ei siis ihme, että ihastuin totaalisesti, kun paketista paljastui tämä paita*! Voisi luulla, että selän haluaisi nimenomaan piilottaa, kun kärsii skolioosista. Se ei kuitenkaan näy (enää leikkauksen jälkeen) suoraan takaapäin katsottuna, jos ei osaa kiinnittää huomiota. Turvotuksen ja kyfoosin sen sijaan huomaa helpommin.

Tekonahkahousuja oon käyttänyt vuosien aikana paljon, varsinkin bileiltoina. Niihin on helppo yhdistää yläosa.

Oon vasta ihan viime aikoina tykästynyt tolppakorkoihin (ja ilmeisesti myös samettiin), kun ostin nämä korkkarit! On muuten niin parasta, kun jalat ei väsy lainkaan niin nopeasti! Muita tolppakorkojen ystäviä?

 

 

Oli pakko googlettaa tuo Je m'en fous. Ajattelin sen tarkoittavan tyyliin "elämä on ihanaa" tai "tartu hetkeen" yms., mutta se onkin "I don't give a fuck". No sopii sekin välillä ihan hyvin... Ihan sama -asenne ottaa usein silloin tällöin mustakin vallan :D

 

 

Musta, löysänmallinen mekko* on todella monikäyttöinen (ja anteeksiantava.) Vaihtamalla laukkua, koruja, kenkiä ja kampausta soveltuu mekko melkein mihin tilaisuuteen tahansa - niin rentoon kuin muodollisempaankin.

 

// Long time no outfit post! I've always loved all-black outfits, especially on a night out. You might think that I'd want to hide my back because I have scoliosis but I don't. You can't really see the curvature of the spine (anymore after surgery) unless you know where to look. The swelling and the kyphosis on the other hand are much easier to notice. However, I'm still gonna wear open backs in the future! 

Chiquelle.fi sent me a cool backless t-shirt and a lovely multifunctional black sweater dress. Love them both. What do you think? 

 

Koodilla SPRING15 saat Chiquelle.fi :stä -15% alennuksen! 

 

Lisää asupostauksia jatkossa? :) 

-Lilies

 

* Saatu Chiquelle.fi:ltä

Sis.mainoslinkkejä

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin eilen instassa näitä kuvia, siis oot ihan törkeen upee!! Lisää vaan asupostauksia!

Lilies
Lilies & Life

Voi kiitos kovasti!! Pitää siis useemmin tällaisia postailla :) 

Michael (Ei varmistettu)

Stunning.

Lilies
Lilies & Life

Thanks! 

Minnea
Minnean muruja

Oi, näytät niin kauniilta! Ehdottomasti lisää asupostauksia!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos Minnea <3 tulee jatkossa useammin! :) 

Yhtä sirkusta!

Ihanat nuo kengät ja tuo mekko, mut noin avonaisesta selästä en välitä itselläni, mut nuorille toki sopii! Olen aina tykännyt asukuvista, vaatteet kun ovat yksi intohimoni :D

Lilies
Lilies & Life

Ihastuin myös molempiin totaalisesti, sopii moneen tilanteeseen! Juu, avonainen selkä ei ole kaikkien juttu :) Oon huomannut, että vaatteet on sun intohimo, hihi :D 

ElizabethRinne

Oi, oot niin upea! <3 Lumouduin jo Instassa ja vitsit. Yksi sana: wau! Todella ihania asuja, jotka istuu sun kauniille kropalle todella hyvin! Lisää vain asupostauksiakin tulemahan! :)

Mira | http://fashionpoetry.eu/

Lilies
Lilies & Life

Sun kommentit saa kyllä aina hymyilemään, oot ihana! <3 juu ehdottomasti tulee jatkossa :) 

ElizabethRinne

Ihana kuulla, itse olet ihana! <3 JEEE, en malta oottaa :)

sharks
by a mile

Näytät upeelta! Molemmat sopii sulle tosi hyvin!

Musta on mun luottoväri ja tykkään hulluna sekä tuosta paidasta että mekosta. Ja just kun pitäis säästää :D

Lilies
Lilies & Life

Kiitos <3  Ne on kyllä ihanat! Monesti se menee niin että sillon löytyis vaikka mitä kivaa kun pitäis säästää :D 

Nettanen

Upea sinä! <3 Ja todellakin, miksi ihmeessä piilottelemaan selkää, ei ole mitään syytä! Me ollaan kaikki erilaisia. Tolppakorot on kyllä kätevät, niillä jaksaa paremmin kävelläkin. Täytyy itsekin ehkä hankkia jotkut kivat kesäkengät.. <3

Lilies
Lilies & Life

Kiitti täälläkin! <3 Niinpä! Parikin ihmistä on vaan joskus kommentoinut, että outoa kun tykkään pitää avoselkäisiä vaatteita... ei silti, ihan sama mulle jos se on heistä outoa :D 

En tajua miten en oo ennen kokeillut tolppakorkoja, niin mukavat. Pitää varmaan kans ostaa vielä kesäksi jotkut kivat sandaalit :) 

Ruusunen (Ei varmistettu)

Sustahan paljastui ihan uusi puoli, tällainen räväkämpi (ja superseksikäs, vaikka naisena sanonkin!) Sen oon teksteistä jo ennen huomannut että asennetta sulta kyllä löytyy ;)

Lilies
Lilies & Life

Niinkö! Elin siinä uskossa, että tää puoli olis tullut esiin jo aikasemmin :D mutta eihän sitä tosiaan ite tiedä millanen mielikuva kenelläkin on :)  Kiitos kehusta (saa naisenakin sanoa)! <3

Kommentoi