Blogin luetuimmat!

Lilies & Life

Eilen listasin vuoden luetuimmat hyvinvointipostaukset ja tänään vuorossa koko blogin luetuimmat postaukset! Oli tosi mielenkiintoista itsekin nähdä, mitkä jutut ovat kiinnostaneet eniten. 12 postauksen joukkoon mahtui muutama yllättävä postaus. Lue juttu klikkaamalla otsikkoa!

 

 

12. Kinkku-aurajuustopiirakka

 

11. Yhden aikakauden loppu

 

10. Put a ring on it

 

9. Elämä fobian kanssa

 

8. Täyteläinen, maidoton banaanishake

 

7. Puolukka-kinuskijäädyke

 

6. Testissä Sudio Sweden -designkuulokkeet

 

5. "Sä selviät tästä, mä rakastan sua"

 

4. EkoPharma - ihoni pelastaja

 

3. Yksin ihmisjoukon keskellä

 

2. All Inclusive - ei enää koskaan!

 

1. Joulupöydän ihana jälkkäri: glögi-piparijuustokakku

 

Melko reseptipainotteinen tämä lista! Sekä terveelliset ruuat että herkkuleivonnaiset kiinnostavat. Yllätyin totaalisesti, kun näin miten paljon porukkaa oli Googlen kautta päätynyt glögikakkuni reseptiin!! :o

Myös syvällisemmät, omaa elämää avaavat postaukset ovat luetuimpien listalla. Moneen henkilökohtaisempaan postaukseen on tullut niin sydäntälämmittäviä ja koskettavia kommentteja, että käyn välillä lukemassa niitä uudestaan huonoina hetkinä. Kiitos ♥

Blogista löydät jatkossakin mm. syvällistä pohdintaa, hyvinvointia, luonnonkosmetiikkaa, Välimerta ja reseptejä laidasta laitaan. Tammikuussa ajattelin kokeilla millaista on vegaaninen juustokakku!

 

// Here's a TOP 12 LIST of my most read blog posts. Both healthy and not-so-healthy recipes pretty much dominate the list! There are also deep, personal posts about my own life on the list.

 

Loppuviikosta tulossa ajatuksia virheiden tekemisestä sekä tämän vuoden kohokohdat :)

-Lilies

Kommentit

Ruusunen (Ei varmistettu)

On ollut mielenkiintoista seurata, kun olet omaa elämääsi avannut henkilökohtaisemmalla tasolla. Ja jakamasi reseptit on ihania! Eli ansaitusti ovat luetuimpien listalla.

Lilies
Lilies & Life

Ihana kuulla, kiitos kovasti! Kiva, että reseptit ovat olleet mieluisia :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyviä juttuja :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos :)

Kommentoi