LILIES

 

Moni on varmasti jo huomannut, että blogin ulkonäkö on muuttunut. Lily.fi muutti siis uudelle WordPress-pohjaiselle alustalle n. viikko sitten. Suurimman muodonmuutoksen on kokenut Lilyn etusivu. Näkymä on hyvin erilainen ja blogipostauksien lisäksi etusivulla on Trendin juttuja. Enää ei etusivulta löydy varsinaista luetuimpien postausten listaa, eikä meitä ”nousevia blogeja.”

Olin aluksi shokissa, kun kirjauduin ensimmäisen kerran uudella alustalla sisään. Tuntui, etten osaa tehdä täällä mitään, mutta olen vähitellen tutustunut uusiin ominaisuuksiin. WordPressissä on hurjasti uusia teknisiä ominaisuuksia ja mahdollisuuksia. Onneksi Lily on julkaissut meille bloggaajille hyvät ohjeet ja bloggaajat jakavat keskenään vinkkejä sekä tarjoavat vertaistukea!

Alkujärkytyksen jälkeen täytyy sanoa,että olen alkanut pitää uudesta ilmeestä. Blogin ulkonäkö on mielestäni modernimpi, tyylikkäämpi ja jotenkin ammattimaisempi.

 

 

Blogini vanhemmat postaukset löytyvät navigaatiopalkista blogin nimen (ja mainoksen) alta arkisto-kohdasta oikeasta reunasta. Palkissa on myös muutamia valitsemiani kategorioita, joita klikkaamalla pääsee lukemaan postauksia aiheeseen liittyen. Navigaatiosta löytyy myös oma esittelyni ja linkit someen.

Blogipostauksen lopussa näkyy kommentit ja kommenttien jälkeen latautuu aina edeltävä postaus. Postauksia latautuu käsittääkseni niin monta kuin jaksaa alaspäin scrollailla.

 

Blogimuuton yhteydessä päivitin hieman blogin nimeä. Lilies & Life lyheni versioon Lilies. On muuten paljon käytännöllisempi nimi, sillä se on lyhyt ja ytimekäs, eikä sisällä erikoismerkkejä. Olen joskus aikaa sitten kertonut blogissa, että Lilies on ollut nimimerkkini netissä jo vuosia. Se tulee nimistäni Lilli. Isäni on vuosia kutsunut minua Lilyksi. Kuinkas ollakaan, liljat sattuvat vielä olemaan lempikukkiani – erityisesti inkaliljat ja kallaliljat, mutta myös ne perinteiset <3

Blogin nimenvaihdon jälkeen url-osoitteeseen jäi nimi lilies-life, mikä vähän ärsytti. Toimituksen Essi kuitenkin ehdotti oman domainin hommaamista, jolloin url-asian voi kiertää. Ostin siis vapaana olevan lilies.fi domainin, joka uudelleenohjataan lähipäivinä tänne Lilyn osoitteeseen. Jatkossa blogini löytyy siis osoitteesta www.lilies.fi.

// You may have noticed that my blog looks different than before. My blog portal Lily moved to a new platform. It was a shock at first but I’ve slowly started to get used to it. I actually like the new look. I think it’s modern, stylish and a bit more professional.  I also changed the name of my blog from Lilies & Life to Lilies. It’s simpler and to the point.

 

You can follow me on: FACEBOOKINSTAGRAM or BLOGLOVIN!

 

Lilyssä on vielä muutostyöt käynnissä ja blogien seuraaminen Lilyn kautta on työn alla. Tällä hetkellä voit seurata blogiani FacebookissaInstagramissa tai Bloglovinissa. Myös Googlesta toki löytyy hakusanalla lilies tai voit halutessasi laittaa sivun www.lilies.fi kirjanmerkkeihin ylös 🙂

-Lilli

Kommentit (2)
  1. Pidän blogin uudesta ulkonäöstä. Meni hetki, että kommentti lähti. Onnea uudesta nimestä! 🙂

    1. Hei pahoittelut, en ollut huomannut tätä kommenttia! Kommentoinnissa on tosiaan ollut jotain häikkää ja toivotaan, että se saadaan pian korjattua! Kiitos paljon <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *