Design Seppälä – skandinaavista & modernia suunnittelua

Kaupallinen yhteistyö: Design Seppälä

seppälä5.jpg

 

Tutustuin Design Seppälän tuotteisiin ensi kertaa keväällä Naisyrittäjien Hyväntekeväisyystapahtumassa. Ihastuin samantien heidän puisiin sekä akryylisiin koruihinsa, sisustustuotteisiin sekä Ones-vaatteisiin. Juttelin Design Seppälän Susannen kanssa heidän tuotteistaan ja ideologiasta niiden takana, mikä johti blogiyhteistyöhön.

 

skolikoru1.jpg

 

Suunnittelimme yhdessä skolioosikorut kesäkuun Scoliosis Awareness Month -postausta varten. Puinen Ranka-koru on minulla viikoittaisessa käytössä. Tietoisuus skolioosista ainakin lisääntyy, sillä ihmiset ovat kyselleet roikkuuko kaulassani selkäranka 😀

 

seppälä6.jpg

 

Olen aina tykännyt isoista, näyttävistä ja erikoisista koruista. Nyt sain Design Seppälältä ihanan Korento-korun, joka on valmistettu koivuvanerista. Materiaali on paksua, eikä siis mene helposti rikki, vaikka koru on iso. Sudenkorento on aina kiehtonut minua ja se onkin tatuoitu ranteeseeni. Koen, että sudenkorento on minulle voimaeläin. Se symbolisoi muutosta, sopeutumista ja henkistä kypsyyttä. Lisäksi englanninkielinen nimi dragonfly on aina kuulostanut niin siistiltä! Meidän mökillä on loppukesäisin tosi paljon sudenkorentoja ja hyvällä tuurilla ne laskeutuvat kädelle. 

 

seppälä11.jpg

 

Sain korun lisäksi myös kaksi minulle tärkeää paikkaa. Nimittäin sisustuskarttojen muodossa. Kotikaupunkini meren rannalla, jossa olen asunut lähes koko ikäni sekä Kreikan saari, joka vei sydämeni. Niin upeat taulut, joille raivasin heti tilan tauluhyllyltä.

 

seppälä4.jpg

seppälä3.jpg

 

Design Seppälän verkkokaupasta saa tilattua kustomoidun sisustuskartan mistä tahansa paikasta. Myös muiden tuotteiden, kuten nimikylttien, kakkukoristeiden, häätarvikkeiden ja avaimenperien kustomointi onnistuu tietysti.

 

seppälä2.jpg

// I got these map posters and beautiful wooden necklaces from Design Seppälä. They make scandinavian style home decor items and jewellery (wooden and acrylic.) The items are made in Finland.

 

Kaikki tuotteet löydät tästä linkistä.

Tuotteet ovat kotimaisia ja niillä on avainlippumerkki.

-Lilli

 

Postauksen korut ja julisteet saatu blogiyhteistyönä

muoti trendit sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *