Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin

 

Sain työpaikan!!

Oli jo aikakin, sillä tuli tässä melkein 5 kuukautta katseltua kotiseiniä. Ja ne alkoivat kaatua päälle.

Loppuvuosi oli selkeästi todella huono aika hakea töitä. Vasta tammikuussa alkoi tulla mielenkiintoisia työpaikkailmoituksia. Pääsin jatkoon kolmessa rekryssä ja otettuani tämän tulevan paikan vastaan sain vielä kutsun yhteen henkilökohtaiseen työhaastatteluun. Aika hyvä fiilis!

Tämä tuleva työ on määräaikainen, mikä sopii loistavasti tähän kohtaan. Työsuhde päättyy samaan aikaan, kun vuokra-asuntoni vuoden määräaikainen vuokrasopimus. Ensi vuoden helmikuussa mulla on siis mahdollisuus vaikka vaihtaa maisemaa johonkin kauas mikäli niin haluan. Toki eihän sitä koskaan tiedä, vaikka tarjoutuisi mahdollisuus jatkaa tulevassa työpaikassa määräaikaisuuden jälkeen ja haluaisinkin jäädä vielä Poriin. Näitä ehtii vielä miettiä. Pääasia on nyt se, että mulla on katto pään päällä ja säännöllinen tulonlähde ensi vuoden alkuun.

Työpaikka helpottaa  taloudellisesti aivan valtavasti. Nyt kun on pari kuukautta maksanut vuokraa ja muita laskuja yksin ansiosidonnaisesta päivärahasta ja tuista, osaa arvostaa palkkaa! Hämmästelin pientä veroprosenttiani valmiiksi lasketussa verokortissa ja soitin kaksi kertaa verotoimistoon. Vaikka olisin voinut pitää pienen prosentin, niin päädyimme hieman nostamaan tuloarviota varmuuden vuoksi. Samalla kyselin neuvoja blogitulojen ilmoittamiseen, mikä on pian edessä ensimmäistä kertaa.

Aloin tässä miettiä, että kaikki asiat ovat oikeastaan menneet kuluneen kuukauden aikana jopa pelottavan hyvin. Automaattinen reaktio itsellä tällaisessa tilanteessa on odottaa, että jokin asia menee kohta massiivisesti metsään. Vai tulisiko mun elämässä vihdoinkin tasainen vaihe, jolloin kaikki on hyvin?

Läheiset ovat olleet niin iloisia mun puolesta, kun sain työpaikan. Yksi ystäväni totesi: ”sä oot ihan uskomaton muija, sun alkuvuosi on ollut niin rankka (lue: syy somehiljaisuuteen) ja silti oot hommannut itelles työpaikankin kaiken keskellä!” <3

Olen saanut ainoastaan pari negatiivista kommenttia siitä, että työ on ”vain määräaikainen”. En ole jaksanut niistä pahoittaa mieltäni, sillä itse olen erittäin tyytyväinen tilanteeseen, kuten alussa kirjoitin. Työttömiä on paljon ja kilpailu asiakaspalvelutöistä kovaa. Lisäksi rekryt ovat monivaiheisia, joten on oikeasti saavutus, että saa edes sen määräaikaisen työn. Olen ylpeä itsestäni.

// I got a job!! It was about time. I was unemployed for 4 months and it got a little boring. I’m beyond excited and relieved, because my financial situation finally gets better. 

 

Lähiaikoina tiedossa varmasti ajatuksia uuden työn aloittamisesta ja uudesta arjesta! 

-Lilli

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK  INSTAGRAM  BLOGLOVIN

Kommentit (12)
  1. Onnea!! 🙂

  2. Ihan mahtavaa!! Onnea niin paljon! <3

    1. Kiitos paljon ihana!! <33

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *