Intensiiviset Intensae -kynsilakat

Lilies & Life

Kuten olen monesti kertonut, olen vaihtanut kosmetiikkatuotteita vähitellen luontaisiin versioihin. Hitain muutos on tapahtunut kynsilakoissa. Olen varsinainen kynsilakkahamsteri, mutten todellisuudessa muista lakata kynsiä kovinkaan usein, vain pari kolme kertaa kuukaudessa. Kävin läpi kynsilakkavarastojani ja moni lakoista olikin jo kuivunut pullon pohjalle. Heitin ne pois ja annoin monia vanhoja lakkoja siskolleni. 

Omistan tällä hetkellä vain pari luontaisempaa kynsilakkaa. Suosikkini on tähän saakka ollut Benecosin mattalakan sävy Mystery. Sillä olen lakannut kynnet useimmiten - pullosta onkin enää vajaa puolet jäljellä. Nyt Benecos on saanut rinnalleen uudet Intensae -merkkiset lakat. 

 

 

Intensae on yhdysvaltalainen kynsilakkasarja. Tuotteet suunnitellaan ja tuotetaan New Yorkissa. Lakat ovat myrkyttömiä ja 100 % vegaanisia. Ne eivät sisällä formaldehydia, tolueenia, dibutyyliftalaattia (DBP), kamferia, formaldehydihartsia, eläinperäisiä ainesosia tai karmiinia. 

Intensae -kynsilakat on suunniteltu vahvoille naisille ja huomiota herättävät sävyt ovatkin saaneet inspiraationsa kiinnostavilta naisilta, kuten Yayoi Kusama, Azelia Banks ja Grace Coddington. Sävyjä on yhteensä 12 kpl. Sain testattavaksi sävyt The Shrimp ja Stoker. Lakkojen luvataan olevan runsaspigmenttisiä.

 

 

Näistä suosikikseni nousi Stoker. Sävy on tumma, herkullinen ja dramaattinen. Lakka levittyy nätisti ja peittävyys on hyvä; kuvassa kynsissäni on vain yksi kerros lakkaa! Väri on puolihimmeä, ei täysin kiiltävä, muttei myöskään matta.

 

 

The Shrimp on läpikuultavampi ja kiiltävämpi, laitoin kaksi kerrosta, jotta saavutin halutun pigmentin. Sävy on leikkisä ja tyttömäinen. Sopii arkikäyttöön, koska on hillitympi. Pysyy hyvin! 

 

VINKKI: Intensaen valikoimissa on myös kahta eri Base Coatia: nopeasti kuivuva tai hoitava sekä kaksi eri Top Coatia: kiiltävä ja matta!

 

// I got to test these delicious new Intensae Nail Lacquers. They are non-toxic and 100 % vegan. There are many different shades; I chose Stoker and The Shrimp. Stoker is dark, intense and dramatic when The Shrimp is sheer, subtle and girly. Coverage is excellent and they're easy to spread. Great addition to my nail polish collection! 

 

 

Jos haluat välttää turhia myrkkyjä kauneudenhoidossa, valitse luontaisemmat kynsilakat.

Näitä uutuuslakkoja löytyy Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Huomasin juuri, että Intensaet ovat tällä hetkellä -50% alennuksessa!

 

Tykkäätkö enemmän mattapintaisista vai kiiltävistä kynsilakoista?

-Lilies

 

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta

Sis. mainoslinkkejä

 

Kommentit

Sävynen (Ei varmistettu)

Fiiliksen mukaan vaihtelen mattaa ja kiiltävää. Mattaa tulee varmaan enemmän käytettyä. Kauniit, simppelit pullot näissä :)

Lilies
Lilies & Life

Mulla sama :) Tosi kätevä kun Intensaella on Matta Top Coatia, pitää varmaan tilata itelle! Tykkään myös pulloista :)

Yhtä sirkusta!

Mulla on kymmeniä lakkoja ja eniten tykkään parista ominaisuudesta; nopea kuiviminen, pysyy pitkään (vähintäin sen 5 arkipäivää). kauniita nuokin värit. Minulla on aina kynnet lakassa :D

Lilies
Lilies & Life

Nopea kuivuminen ja kestävyys on kyllä plussaa! Samaa mieltä näistä väreistä :) 

Minnea
Minnean muruja

Kauniit sävyt! Minäkin menen fiiliksen mukaan mattaisuuden ja kiiltään välillä :)

Lilies
Lilies & Life

On kyllä <3 Juu, niin se menee :) Mulla on välillä ihan selkeitä mattakausia! 

shang geor (Ei varmistettu) http://www.kissprom.co.uk/blog

I love the first dark one, and the serval crystal you put on the nail make this style charming and beautiful.
I am going to painting one for myself too.
Shang works at: kissprom.co.uk

Lilies
Lilies & Life

I love the dark one, too! Thanks :) 

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos, tää oli kiva postaus! Mullakin pääosin luonnonkosmetiikkaa käytössä ja kynsilakoissa benecos oikeestaan hinnan ja laadun takia. Matta on kyllä mun suosikki!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos, kiva kuulla :) Benecos on kyllä toinen ehdoton suosikki mullakin ja hinta on edullinen!

ElizabethRinne

Kiva ja ajankohtainen postaus! Ja aivan ihania nuo sävyt! :)

Ps. Sut on ihanainen haastettu Kolme hyvää asiaa-haasteeseen: http://fashionpoetry.eu/2018/02/11/kolme-hyvaa-asiaa-haaste/ Olisi ihana lukea sun versio tuosta haasteesta! <3

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Lilies
Lilies & Life

Voi kiitos :) Ne on kyllä ihania!

Oi, kiitos paljon haasteesta, aion ehdottomasti toteuttaa! Kävin lukemassa sun postauksen, ihania asioita olit nostanut esille <3

ElizabethRinne

Täytyypä funtsia josko ostaisi ja kokeilisi itsekin eli kiitos vinkistä! :)

Ihana kuulla, ootan innolla! Kiitos paljon ihanainen sanoistasi! <3 

Kommentoi