Intensiiviset Intensae -kynsilakat

Kuten olen monesti kertonut, olen vaihtanut kosmetiikkatuotteita vähitellen luontaisiin versioihin. Hitain muutos on tapahtunut kynsilakoissa. Olen varsinainen kynsilakkahamsteri, mutten todellisuudessa muista lakata kynsiä kovinkaan usein, vain pari kolme kertaa kuukaudessa. Kävin läpi kynsilakkavarastojani ja moni lakoista olikin jo kuivunut pullon pohjalle. Heitin ne pois ja annoin monia vanhoja lakkoja siskolleni. 

Omistan tällä hetkellä vain pari luontaisempaa kynsilakkaa. Suosikkini on tähän saakka ollut Benecosin mattalakan sävy Mystery. Sillä olen lakannut kynnet useimmiten – pullosta onkin enää vajaa puolet jäljellä. Nyt Benecos on saanut rinnalleen uudet Intensae -merkkiset lakat. 

 

INTENSAE1.jpg

 

Intensae on yhdysvaltalainen kynsilakkasarja. Tuotteet suunnitellaan ja tuotetaan New Yorkissa. Lakat ovat myrkyttömiä ja 100 % vegaanisia. Ne eivät sisällä formaldehydia, tolueenia, dibutyyliftalaattia (DBP), kamferia, formaldehydihartsia, eläinperäisiä ainesosia tai karmiinia

Intensae -kynsilakat on suunniteltu vahvoille naisille ja huomiota herättävät sävyt ovatkin saaneet inspiraationsa kiinnostavilta naisilta, kuten Yayoi Kusama, Azelia Banks ja Grace Coddington. Sävyjä on yhteensä 12 kpl. Sain testattavaksi sävyt The Shrimp ja Stoker. Lakkojen luvataan olevan runsaspigmenttisiä.

 

IMG_20180208_220150.jpg

 

Näistä suosikikseni nousi Stoker. Sävy on tumma, herkullinen ja dramaattinen. Lakka levittyy nätisti ja peittävyys on hyvä; kuvassa kynsissäni on vain yksi kerros lakkaa! Väri on puolihimmeä, ei täysin kiiltävä, muttei myöskään matta.

 

IMG_20180208_220037.jpg

 

The Shrimp on läpikuultavampi ja kiiltävämpi, laitoin kaksi kerrosta, jotta saavutin halutun pigmentin. Sävy on leikkisä ja tyttömäinen. Sopii arkikäyttöön, koska on hillitympi. Pysyy hyvin! 

 

VINKKI: Intensaen valikoimissa on myös kahta eri Base Coatia: nopeasti kuivuva tai hoitava sekä kaksi eri Top Coatia: kiiltävä ja matta!

 

INTENSAE3.jpg

// I got to test these delicious new Intensae Nail Lacquers. They are non-toxic and 100 % vegan. There are many different shades; I chose Stoker and The Shrimp. Stoker is dark, intense and dramatic when The Shrimp is sheer, subtle and girly. Coverage is excellent and they’re easy to spread. Great addition to my nail polish collection! 

 

 

Jos haluat välttää turhia myrkkyjä kauneudenhoidossa, valitse luontaisemmat kynsilakat.

Näitä uutuuslakkoja löytyy Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Huomasin juuri, että Intensaet ovat tällä hetkellä -50% alennuksessa!

 

Tykkäätkö enemmän mattapintaisista vai kiiltävistä kynsilakoista?

-Lilies

 

 

Tuotteet saatu testiin blogin kautta

Sis. mainoslinkkejä

 

Kommentit (13)
  1. Fiiliksen mukaan vaihtelen mattaa ja kiiltävää. Mattaa tulee varmaan enemmän käytettyä. Kauniit, simppelit pullot näissä 🙂

    1. Mulla sama 🙂 Tosi kätevä kun Intensaella on Matta Top Coatia, pitää varmaan tilata itelle! Tykkään myös pulloista 🙂

  2. Mulla on kymmeniä lakkoja ja eniten tykkään parista ominaisuudesta; nopea kuiviminen, pysyy pitkään (vähintäin sen 5 arkipäivää). kauniita nuokin värit. Minulla on aina kynnet lakassa 😀

    1. Nopea kuivuminen ja kestävyys on kyllä plussaa! Samaa mieltä näistä väreistä 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *