Kesäinen meikki luonnonkosmetiikalla

bohoboho

Sain keväällä Luonnonkaunis-messuilta Bohon ihania tuotteita testiin. Kyseisen luonnonkosmetiikkamerkin tuotteet ovat ennestään tuttuja ja hyväksi todettuja, mutta uutuuksia on aina kiva testailla. Olen kirjoitellut Bohon tuotteista blogiin aiemminkin.

Mielestäni kesällä on tärkeää, että iho on kuulas ja hehkuva. En käytä kesäisin ollenkaan meikkivoidetta, enkä muutenkaan tee meikistä raskasta. Bohon BB-voide on täydellinen. Se tasoittaa ihonsävyä ollen samalla sopivasti läpikuultava – pisamat jäävät vielä näkyviin. Mahdolliset pienet virheet peitän peitepuikolla, jonka jälkeen sipaisen kevyesti puuteria kasvoille kiinnittämään meikin. Lopuksi viimeistelen ihon kevyesti hohtavalla maapuuterilla, joka tuo ihanan hehkun iholle.

Oranssi, helmiäinen luomiväri on täydellinen kesäjuhliin ja korostaa sinisiä silmiä kivasti. Levitin pelkästään yhtä sävyä koko luomelle. Bohon luomiväreissä pigmentti on riittävä (varsinkin jos pohjustaa luomet) ja väri pysyy pitkään. Rajasin silmät kevyesti ulkonurkista tummansinisellä rajauskynällä. Ripsiin levitin intensiivisen mustaa Volume-ripsiväriä, joka tuuhentaa ja pidentää ripsiä ilman paakkuja. Pysyy muuten paremmin kuin moni muu luonnonkosmetiikan ripsari, eikä varise!

Huuliin valikoitui maanläheinen, neutraali sävy. Ensin kosteutan huulet huolellisesti, pohjustan (mahdollisesti) ja sitten vasta levitän huulipunan.

Käyttämäni tuotteet:

Boho BB-voide* sävy 04 Medium

Boho peiteaine* sävy 03 Light Beige

Boho kiinteä mineraalipuuteri* sävy 03 Golden Beige 

Boho maapuuteri* sävy 05 Terre de Corse 

Boho luomiväri* sävy 208 Carotte

Boho silmänrajauskynä* sävy tummansininen

Boho Volume-ripsiväri* sävy musta

Boho kulmakynä* sävy tummanruskea

Boho huulipuna* sävy 107 Lin

boho

 

Käytätkö kesällä meikkiä vai suositko luonnollisuutta?

-Lilli

*tuotteet saatu testiin

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *