Kesäloma puolessa välissä

lilies blogi

Kesälomani on pian puolessa välissä. Se, että lomasta on mennyt jo puolet, ei ahdista yhtään. Sen sijaan mietin, että onpa kiva kun on vielä puolet jäljellä. Onkohan minusta tulossa optimisti? Olen tehnyt paljon töitä henkisesti sen eteen, että osaan elää enemmän hetkessä. En halua stressata tulevaisuudesta, enkä miettiä, että tämäkin loma on kohta ohi.

Ensimmäinen lomaviikko meni itse asiassa hitaasti. Kesti muutaman päivän tottua siihen, ettei tarvitse lähteä aamulla töihin. Ensimmäisen lomaviikon perjantaina oli ainoa aikataulutettu meno eli kampaajakäynti. Halusin tietoisesti pitää kalenterin mahdollisimman tyhjänä, sillä halusin päättää spontaanisti mitä teen minäkin päivänä. Ja miten vapauttavaa se on ollut!

Lomani alkoi juhannuksesta. Kävimme juhannusviikonloppuna mm. mökillä ja veneilemässä. Ensimmäisenä varsinaisena kesälomaviikkona kävimme muutamaan otteeseen ajelemassa Mustangilla ja grillasimme terassilla melkein joka ilta. Yhtenä päivänä kävin ystävän kanssa Luvian Laitakarissa syömässä. Yhden illan vietin äidin, siskon ja kummitädin kanssa. Menimme terassille yksille, otimme toiset ja päädyimme vielä ravintolaan illalliselle. Sain sovittuja blogihommiakin tehtyä loman alussa.

lilies blogi

Toinen viikko on mennyt hieman nopeammin. Olemme valmistautuneet tupareihin, joten viikko on koostunut lähinnä siivoamisesta, pihahommista, kaupassa käymisestä ja leipomisesta. Olen ehtinyt toki käymään myös ystävän kanssa Yyterissä, hoitamaan kaason hommia ja kuskaamaan mummua. Käväisimme Kankaanpäässäkin. Manulla oli alkuviikosta eläinlääkärikäynti. Hänelle tehtiin vuositarkistus ja laitettiin tehosterokote. Poika on täysin terve (muovifetissistä huolimatta.)

Tänään lauantaina onkin päivä täynnä, kun menemme ensin serkun lapsen rippijuhliin ja illalla meillä on juurikin ne tuparit, joita ollaan valmisteltu. Neuroottinen perfektionisti saa aina juhlapäivän aikana kunnon hermoromahduksen stressin purkautuessa, saa nähdä missä vaiheessa se iskee tänään 😂

Minulla on kesälomaa tosiaan jäljellä vielä pari viikkoa. Ensi viikolla harrastamme kotimaanmatkailua, kun suuntaamme Tammisaareen yhdeksi yöksi. Käymme samalla Hangossa ja Fiskarsin kylässä. Seuraavana päivänä ajelemme Ruissalon kylpylään yhdeksi yöksi. Käymme varmaan pyörähtämässä myös Turun keskustassa. Manu menee vanhempieni luokse hoitoon reissun ajaksi.

Viimeiselle lomaviikolle en ole suunnitellut mitään – tarkoituksella. Haluan jälleen pitää kalenterin tyhjänä jollekin kivalle spontaanille tekemiselle. Tai sitten ihan vaan makoilulle.

 

Onko sinulla kesälomaa?

Ahdisteletko etukäteen loman loppumista vai osaatko elää päivä kerrallaan?

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

hyvinvointi hyva-olo ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *