Loppuvuoden suunnitelmia

Havahduin eilen siihen, että puista on pudonnut lehtiä! Aloin katsella ympäristöä tarkemmin ja tajusin, että syksyn väriloisto on jo täällä. Missä vaiheessa se oikein alkoi? 

Joka vuosi syksyn tulo yllättää. Yhtäkkiä huomaa, ettei ulkona enää pärjääkään ilman takkia. Niinpä vaihdoin heti syys- ja kesävaatteiden paikkaa kaapeissa. Terassilla vaihdoin kesäkukat syyskukkiin. Vielä pitäisi kerätä kesäjuttuja varastoon.

Syksy symboloi minulle uuden alkua. Syksy on kuin toinen kevät. Tunnen herääväni eloon. Olen todennut tämän johtuvan siitä, että olen syntynyt syyskuussa. Olen syyskuinen vaaka. Vaa’an kausi on muuten ihan kulman takana, se alkaa 23.9.

Jotenkin vuosi on taas mennyt nopeasti, 9 kuukautta tuntuu kahdelta. Niinpä aloin miettiä mitä se tuleva loppuvuosi oikein pitääkään sisällään. Mitä ehdin vielä tehdä? Suunnitelmia on monenlaisia ja toivon, että ne toteutuvat. Ainahan näin ei käy, eikä siihen voi itse vaikuttaa.

Töihin paluu

Palasin reilun kuukauden mittaiselta sairauslomalta etätöihin muutama päivä sitten. Ensi viikolla olisi tarkoitus palata toimistolle. Töihin palaaminen pitkän sairausloman jälkeen oli/on yllättävän haastavaa. Minulla on onneksi pehmeä aloitus, sillä ensi viikolla on 4 työpäivää, jonka jälkeen olen reilun viikon vuosilomalla.

Kreikan matka

Loman vietämme Kreikassa Korfun saarella, joka on minulle uusi kohde. Matka on varattu jo loppukeväästä, onneksi sairauslomani ei pilannut matkaa. Toki terveys edellä mennään aina, joten olisimme siirtäneet matkan ajankohtaa tarvittaessa. Matkasta tulee nyt enemmän lepo- kuin aktiiviloma. Vuosi on tuntunut todella raskaalta monin tavoin, joten lepoloma taitaa olla juuri se mitä eniten tarvitsen.

Synttärit Kreikassa

Vietän synttäreitäni tänä vuonna Kreikan matkalla. Keksimme varmasti jotain spesiaalia kyseiselle päivälle. Ennen koronaa matkustin monesti Välimerelle juuri syksyllä synttäreiden aikaan. Yhdet synttärit olen viettänyt esim. tulivuorella Nisyroksella.

Ystävä Uudesta-Seelannista

Heti matkan jälkeen tapaan pitkäaikaisen ystäväni, joka on matkustanut Uudesta-Seelannista Suomeen 3 v. tauon jälkeen. Odotan näkemistä innolla 🤍

Liikunta

Aloitin sairausloman aikana kevyen lenkkeilyn ja kokeilin varovasti miltä vesijuoksu tuntuu. Tarkoitus olisi alkaa käydä jälleen säännöllisesti uimahallissa ja salilla.

lilies blogi

Häiden suunnittelu

Olemme aloittaneet hääsuunnittelun. Suunnitelmat ovat muuttuneet monta kertaa lyhyen ajan sisällä, mutta kaikki alkaa vähitellen olla selvää. Kirjoitan aiheesta jotain jo ennen häitä, mutta enemmän niiden jälkeen.

Turku

Lokakuun loppupuolella olen menossa Turkuun. Reissu liittyy hääpukuuni ja tulevaan vihkisormukseen.

Vanajanlinna

Marraskuussa on tiedossa yöpyminen Vanajanlinnassa ihanan ystäväni kanssa. Meillä on pöytävaraus linnan ravintolaan. Tätä odotan kovasti! On pitänyt monesti vierailla Vanajanlinnassa.

Illanviettoa

Kalenterista löytyy parit illanvietot kavereiden kanssa. Kävimme eilen syömässä kaveripariskunnan kanssa ja teki todella hyvää käydä ”ihmisten ilmoilla” pitkästä aikaa.

Joulun odotus

Jouluihminen kaivaa joulukoristeet esiin jo lokakuun lopussa – viimeistään. Hankin viime vuonna uuden tekokuusen ja jouluvaloja, joten riittää, kun kaivan ne esiin varaston syövereistä.

Kotoilu

Iltojen pimetessä paras paikka on kotisohva takkatulen lämmössä ja villasukat jalassa. Tuleva anoppini kutoo jo kovaa vauhtia minulle uusia villasukkia talven varalle!

Blogiin tulossa seuraavaksi postaus heinäkuisesta Gdańskin matkasta ja aion myös kirjoittaa sairauslomani syystä tarkemmin.

Ihanaa syyskuun loppua! 🍂

-Lilli

 

 IG: @lilli_anneli 

 BLOG’S FACEBOOK PAGE 

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *