Lumoava Lumme + ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Korusuunnittelu Henna K.

Rakastan koruja.

Kaapistani löytyy niitä paljon ja laidasta laitaan. On edullisia, kalliita, erikoisia, sesonkikoruja, tyylikkäitä, kultaisia, hopeisia, kotimaisia, ulkomailta ostettuja, helmiä, lahjaksi saatuja sekä perinnöksi saatuja tunnearvoltaan suuria koruja.

Käytän päivittäin yhtä tiettyä rannekorua, joka on tehty aidoista helmistä. Jos olen unohtanut laittaa korun, tunnen oloni alastomaksi. En edes muista mistä olen korun aikoinaan ostanut (veikkaan, että Kreikasta.) Rannekorun lisäksi pidän päivittäin töissä korvakoruja. Tykkään erikoisista ja näyttävistä korviksista. Jouluviikolla olen käyttänyt lumihiutaleita ja joulupalloja. Kaulakoruissa suosin arkena pienikokoisia ja hillittyjä koruja. Juhlapukeutumiseeni  sen sijaan kuuluvat näyttävät ja säihkyvät kaulakorut.

Pääsin nyt yhteistyön merkeissä tutustumaan porilaisen Korusuunnittelu Henna K. :n koruihin.

Korusuunnittelu Henna K. on vuonna 2010 alkunsa saanut uniikkeja koruja valmistava yritys. Kävin Hennan liikkeessä viime viikolla. Henna kertoi minulle, että kiinnostus käsillä tekemiseen johti kultasepän ammattitutkintoon ja oman pajan sekä liikkeen avaamiseen. Parasta työssä on juurikin se, että saa luoda käsillä.

Laajasta valikoimasta löytyy moneen makuun sopiva koru. Valikoimassa on valmiita sarjoja, mutta Henna myös suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä koruja asiakkaan toiveiden mukaisesti tai esimerkiksi asiakkaan omista koruista tai jalokivistä.

Kierrätys näkyy työssä, sillä Henna kertoo käyttävänsä materiaalina paljon romukultaa ja muokkaavansa asiakkaiden vanhoja koruja uudenlaisiksi. Hän tekee myös lusikkakoruja. Yksi mielestäni todella koskettava koruidea on teettää muistokoru tuhkatusta eläimestä. Valikoimasta löytyy myös erilaisia nahka- sekä hevostuotteita. Liikkeessä voi lisäksi korjauttaa hajonneita koruja.

Sain valita itselleni valikoimasta korusetin.

Päädyin ihaniin, tyylikkäisiin Lumme-sarjan kaulakoruun sekä korvakoruihin. Lumme on itse asiassa Henna K.:n ensimmäinen sarja, jonka hän on suunnitellut jo vuonna 2010. Tuoteperhe on vuosien mittaan kasvanut ja uusin tulokas sarjassa on Lumme-rannekoru.

Lumme koru

Lumme-korun materiaali on hopea ja keskellä on makeanveden helmi.

Olen hulluna helmiin, omistan ainakin 10 erilaista korua, joissa on aitoja helmiä. Mielestäni Lumme on ajaton ja yksinkertaisen kaunis koru, joka sopii sekä arkeen että juhlaan.

Korusuunnittelu Henna K. :n tuotteisiin voi tutustua verkkokaupassa, mutta siellä on myynnissä vain murto-osa tuotteista. Porin kivijalkamyymälästä löytyy paljon enemmän vaihtoehtoja. Kivijalkamyymälä on sijainnut nykyisellä paikallaan  Porin keskustassa (Yrjönkatu 11) jo usean vuoden ajan.

Henna K.-koruja jälleenmyyvät:

*Korustudio Linna, Pori (oma paja)

*Kelloseppä J. Huuskonen, Nummela

*Tampereen Kulta- ja Jalokivipaja Oy

*Silver Hyena, Parkano

*Kultaseppä Sanni Lehtinen, Rovaniemi

*Suomen Kansallismuseo, Helsinki

*Raudikkoruuna

*Porin Riding Sport

*Hevosellesi.fi

lilies blogi

ARVONTA

Arvostan suuresti taitoa suunnitella ja tehdä esineitä itse. Olenkin tämän takia ollut innoissani tästä yhteistyöstä.

Myös joku teistä pääsee tutustumaan Henna K.:n koruihin, sillä  saan arpoa lukijoilleni joululahjaksi Lumme-kaulakorun (arvo 130 €)!

Osallistu arvontaan blogissa:

  • Kommentoi postaukseen minkälaisia koruja käytät mieluiten
  • Kirjoita toimiva sähköpostiosoite sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), jotta saan yhteyden voittajaan

Arvontaan voit osallistua blogin lisäksi  myös Instagramissa seuraamalla @lilli_anneli ja @korusuunnitteluhenna sekä tägäämällä kaverin kilpailukuvaan @lilli_anneli -tilillä.

Arvonta päättyy torstaina 31.12.2020 klo 18.00. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan postitse Mikäli en saa voittajaan yhteyttä 7 vrk sisällä, arvon uuden voittajan.

 Arvonnan järjestävät Lilies-blogi ja Korusuunnittelu Henna K. Arvontaan osallistuvat kaikki osallistumisaikana tähän blogipostaukseen jätetyt kommentit, joiden mukaan on liitetty sähköpostiosoite. Henkilötietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

EDIT 10.1.2021: Arvonta suoritettu ja voittajalle ilmoitettu!

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

kauneus ostokset suosittelen
Kommentit (38)
  1. Pidän mieluiten siroja ja hopeisia koruja 😊

  2. Käytän mieluiten hopeisia koruja, useimmiten Kalevala korun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *