Maanantai käyntiin kahvipatukalla

Lilies & Life

Maanantaiaamu... kiire, väsyttää. Tuli torkutettua liikaa eikä ehdi väsäämään kunnollista aamiaista tai keittää kahvia. Varmasti monella meistä on joskus ollut tällainen tilanne, itsellä vähän turhan usein.

Suosittelen ehdottomasti syömään jonkinlaisen aamupalan. Hyvä keino on ennakoida. Tee edellisenä iltana jääkaappiin valmiiksi smoothiebowl, chiavanukas tai tuorekaurapuuro. Voit aamulla vain napata valmiin aamiaisen jääkaapista.

Kahvikupillisen voi sen sijaan korvata kahvipatukalla. Ai millä?

 

 

Coffee Pixels on tuonut markkinoille pienen suklaalevyn näköisen patukan, joka on kuitenkin valmistettu lähes täysin kokonaisista Arabica -kahvipavuista. Muut raaka-aineet ovat kaakaovoi, ruokosokeri ja himalajansuola.

Makuvaihtoehtoja on kaksi; miedompi Milk ja voimakkaampi Cascara. Maitosuklaan makuisessa Milk -patukassa mausteena on kevytmaitojauhe (19 %) ja voimakkaammassa Cascarassa kahvimarjat. Jälkimmäinen on tarkoitettu todellisille kahvinystäville. Yllättävää kyllä, suosikikseni nousi milk. Se on samalla pieni herkku. Paino sanalla pieni, koska levy on tosi mini, mutta todellakin riittävä viemään kahvin- ja makeanhimon. Ihan kuin söisi kahvia, jännä elämys!

 

 

Miedompi Milk -kahvipatukka sisältää kofeiinia 33 mg, joka vastaa yhtä espressoannosta. Voimakkaamman Cascara -patukan kofeiinin määrä on 50 mg. Patukan etu verrattuna nestemäiseen kahviin on siinä, että kofeiini imeytyy hitaammin, jolloin sen vaikutus on pehmeämpi ja kestää pidempään. Siis täydellinen maanantaiaamuksi! Tai silloin, kun tarvitset valppautta ja keskittymiskykyä.

 

// If you need to add some extra energy to your (Monday) mornings, I recommend Coffee Pixels' coffee bars. They are made of Arabica -coffee beans, cocoa butter, himalayan salt and cane sugar. One bar equals one serving of espresso. There are two flavors; Edible Coffee Bar Milk and Mind Boostin' Coffee Bar Cascara. Milk flavored coffee bar contains milkpowder (19%) and Cascara -bar is flavored with coffee berries. I loved the Edible Coffee Bar Milk, it's like eating coffee with a hint of milk chocolate!

 

Löydät kahvipatukat Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta.

Energistä maanantaita!

-Lilies

 

 

Kahvipatukat saatu testiin Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Sis. mainoslinkkejä

 

Kommentit

Hanna K. (Ei varmistettu)

Näitä olis ehkä hyvä pitää laukussa jos käy sellanen katastrofi ettei saa kahvia :D tuo vahvempi on ilmeisesti tosi vahva?

Lilies
Lilies & Life

Nää on täydellisiä hätävaroja :D On se melko tuju ja kahvinen, mutta hyvä sekin :P 

Kommentoi